Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benimde moralim çok bozuk aşılamamın 12 günü.ama bugun leke gelmeye başladı adet olmam gereken tarih pazar günü çok stres oldum acaba adetmi geliyor kızlar doktoru aradım cumaya kadar bekle adetin artmassa leke devam ederse tahlil yaptır dedi
Bende aynı durumdayım leke geliyor pembe pembe yat uzan kendini yorma moralini de bozma olacak olan her şekilde oluyor önüne geçemiyoruz

Sprem az ise neden aşılama yapılıyor direk tüp bebeğe geçilmesi gerekmiyor mu .. ayrıca sonuçta bize gerekli olan 1 sprem 1 yumurta canım allah emeklerinizi yemesin
Yok öyle değil canım tahlil günü stres yapıyor sanırım miktarı az oluyor daha önce 2 kez yapıldı gayet güzel gününde test sonuçları alındı son ikisinde ne oldu anlayamadık

O geçen aydı işallah bu sefer olmaz hadı sakin ol canım benim dua edıyorum sana bugün hayırlara vesıle olsun hepimiz için:)
Aminnnn canım aşılaman bugün 11 deydi değilmi inşallah güzel geçer de hayırlı sonuç alırsın kuzum Rabbim yar ve yardımcın olsun

Saat onbirde canım burda saat daha dokuz cok pozıtifim bugün içim içime sığmıyo nedense işallah herşey gğzel olur canım benim yaaaa:)

Canım inşallah güzel haberlerini alırız inşallah Allah yardımcın olsun :)
Günaydın kızlar işallah hepimiz için çok güzel hayırlı bırgün olur:)
Canım inşallah güzel haberlerini alırız, Allah yardımcın olsun :)

o nasıl bir yöntem ilk kez duyuyorum :KK70:
evlendiğimizden beri uğraştık kendimizi ertelemekten yorulduk kilo vermeye devam spora devam olursa olur olmazsa tüm hyat boyu düşünerek yaşanmıyor malesef

canım adetin başladığı günden başlıyorsun bir ateş ölçer ile ateşini ölçmey. herügn sabah uyandığında yataktna çıkmadan önce ateş ölçüyorsun genelde dil altı yazıyor ama ben koltuk altındna ölçüyorum canım. adet olduğun günler ateşin düşük seyreder. hergün not alıyorsun. yumurtlamanın olduğu günler yükseliyor ve yumurtlamadan bir gün önce ateşiniz düşük seyrediyor Böylelikle ateşinizin düşük seyrettiği günden sonraki gün yumurtlama gününüz olduğunu anlayabilirsin. ve bim bambomm o günler ilişkiye giriyorsun.

ben hep 13.14.15 günleri değerlendiriyordum ateş ölçtüğüm ay 9. günden başlamıştım. o ay 3defa ilişki olmuştu ve hmaile kalmıştım. netten biraz araştır hmaile kalanaların ateş tablosu var göz at istersen. ben başladım ateşimi ölçmeye not alıyorum şimdi şuanda son üç günüm böyle henüz reglim bitmedi. 35.5, 35.4 ve 35.6 bugun. reglim biterken hafif yükselecek tekrar düşüş olduğu gün ilişki olacak canım.

Gunaydin kizlar yazdiklarinizi okudum rabbim.kolaylik versin tek tek hepinize hastanedekiler sonuclari bildirin

Back
X