- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Aşılama kaçta bugün canımGünaydın kızlar işallah hepimiz için çok güzel hayırlı bırgün olur:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama kaçta bugün canımGünaydın kızlar işallah hepimiz için çok güzel hayırlı bırgün olur:)
Saat onbirde canım burda saat daha dokuz cok pozıtifim bugün içim içime sığmıyo nedense işallah herşey gğzel olur canım benim yaaaa:)Aşılama kaçta bugün canım
Bende aynı durumdayım leke geliyor pembe pembe yat uzan kendini yorma moralini de bozma olacak olan her şekilde oluyor önüne geçemiyoruzkızlar benimde moralim çok bozuk aşılamamın 12 günü.ama bugun leke gelmeye başladı adet olmam gereken tarih pazar günü çok stres oldum acaba adetmi geliyor kızlar doktoru aradım cumaya kadar bekle adetin artmassa leke devam ederse tahlil yaptır dedi
Dualarım senin benimle bende sonuç bekliyorum allah yüzümüze baksınSaat onbirde canım burda saat daha dokuz cok pozıtifim bugün içim içime sığmıyo nedense işallah herşey gğzel olur canım benim yaaaa:)
Aminnnnnnnn canım benim:)Dualarım senin benimle bende sonuç bekliyorum allah yüzümüze baksın
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kuzumSaat onbirde canım burda saat daha dokuz cok pozıtifim bugün içim içime sığmıyo nedense işallah herşey gğzel olur canım benim yaaaa:)
Yok öyle değil canım tahlil günü stres yapıyor sanırım miktarı az oluyor daha önce 2 kez yapıldı gayet güzel gününde test sonuçları alındı son ikisinde ne oldu anlayamadıkSprem az ise neden aşılama yapılıyor direk tüp bebeğe geçilmesi gerekmiyor mu .. ayrıca sonuçta bize gerekli olan 1 sprem 1 yumurta canım allah emeklerinizi yemesin
Aminnnn canım aşılaman bugün 11 deydi değilmi inşallah güzel geçer de hayırlı sonuç alırsın kuzum Rabbim yar ve yardımcın olsunO geçen aydı işallah bu sefer olmaz hadı sakin ol canım benim dua edıyorum sana bugün hayırlara vesıle olsun hepimiz için:)
Saat onbirde canım burda saat daha dokuz cok pozıtifim bugün içim içime sığmıyo nedense işallah herşey gğzel olur canım benim yaaaa:)
Canım inşallah güzel haberlerini alırız, Allah yardımcın olsun :)Günaydın kızlar işallah hepimiz için çok güzel hayırlı bırgün olur:)
o nasıl bir yöntem ilk kez duyuyorum
evlendiğimizden beri uğraştık kendimizi ertelemekten yorulduk kilo vermeye devam spora devam olursa olur olmazsa tüm hyat boyu düşünerek yaşanmıyor malesef
kendini topla canim insallah 2. Dusunuyorsan onda tutar yada hic gerek kalmadan hamile kalirsinilk aşılamam tutmadı kızlar, adetim başladıçok üzgünüm
Bende kendime sevinirken düşüncesizce yazdım çok üzüldüm canım yailk aşılamam tutmadı kızlar, adetim başladıçok üzgünüm
neeeee hamilemisinnnnn lekeler nedenmiiissss ay keske daha once verseydin kaniiii nasil sevindim gozun aydinnnnnHamileyim kızlar
Darısı hepimize olsun başı çektim sizden de güzel haberler bekliyorum
Oh be sonunda gözün aydinHamileyim kızlar
Canım çok üzüldüm. Olsun insallah ikincide olacak.ilk aşılamam tutmadı kızlar, adetim başladıçok üzgünüm
yaaa canım benim çok sevindim Allah dualarını kabul etti tebrikler canımHamileyim kızlar
Senin adına çok sevindim inan :)Hamileyim kızlar