Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy hadi bakalım değerlendir o 7 günü belki Rabbimin mucizesiyle onurlandırır seni dua et canım bol bol ilişkiden sonra kalkma hemen ilişki esnasında belinin altına yastık koy sonrada bi yarım saat bacaklarını duvara falan yaslayıp yat duşuda ılık suyla yap
Yaaa normalde hic duramam iliski sonrasi burde simdi kanamam var ama adet kanamasi degil ara kanama nasil bu sekilde olacak bilmiyorum allahim insallah insallah

Bende surekli takipteyim arkadaslar en son bezmialemde asilama yaptirmistim yarin test gunum sabahtan gidip vericem bakalim nolcak kendimi olumsuza fazlasiyla hazirladim ocakta tup bebek için arastirma yapiyorum ekimde medipol de asilama yaptirdim doktorum istifa etti yer degistirdi memoriale gecti bezmialemdeki doktorda istifa etmis nereye gitti bilmiyorum nasil bir sanssizliksa benimkisi gittigim yer elimde patliyo ne pozitifi gördüm ne guvenebilcegim doktor galiba yaradan beni fazlasiyla siniyor

Bende surekli takipteyim arkadaslar en son bezmialemde asilama yaptirmistim yarin test gunum sabahtan gidip vericem bakalim nolcak kendimi olumsuza fazlasiyla hazirladim ocakta tup bebek için arastirma yapiyorum ekimde medipol de asilama yaptirdim doktorum istifa etti yer degistirdi memoriale gecti bezmialemdeki doktorda istifa etmis nereye gitti bilmiyorum nasil bir sanssizliksa benimkisi gittigim yer elimde patliyo ne pozitifi gördüm ne guvenebilcegim doktor galiba yaradan beni fazlasiyla siniyor
Umarim olumlu sonuc alirsin. Tip fakultelerini dusundunmu hic onlarda cok basarili oluyor. Tabi insallah hic arastirmana gerek kalmadan olumlu sonucu alirsin

Tövbe yarabbım tövbe öyle düşünme yarın daha olmadı ki testın belkı pozıtıf olcak kımı insan cok sanssızdır bende bazen senın gıbı hissediyorum ama yanlış yapıyoruz cünkü şer sandığmız cok seyin sonrasında hayır oldugnu anlıyoz yınede şükür allahıma iyi düşünek iyi olsun:)

Tövbe yarabbım tövbe öyle düşünme yarın daha olmadı ki testın belkı pozıtıf olcak kımı insan cok sanssızdır bende bazen senın gıbı hissediyorum ama yanlış yapıyoruz cünkü şer sandığmız cok seyin sonrasında hayır oldugnu anlıyoz yınede şükür allahıma iyi düşünek iyi olsun:)
Hurii sen opu oldun mu? Yoksa hala büyüyor mu yumoslar

Hurihuri2013 Hurihuri2013 M Mhmtsmyy keske pozitif gorsem de bu soylediklerimden dolayi pisman olsam her yolu denedim artik tukendim esimden baska bilenim yok kimseden destek alamıyorum sadece maddi değil bu durumda manevi destek aslinda en onemlisiymis herkes cocuk yok mu daha gec kaldiniz gec falan derken ben neler yasiyorum bilen yok hastane kapilarindan döndüğüm yetmiyor gibi bide onlarla uğraşıyorum yarin son artik ocaga kadar rahatim

Muserref banu yilmaz mi istifa etti acaba

Hurihuri2013 Hurihuri2013 M Mhmtsmyy keske pozitif gorsem de bu soylediklerimden dolayi pisman olsam her yolu denedim artik tukendim esimden baska bilenim yok kimseden destek alamıyorum sadece maddi değil bu durumda manevi destek aslinda en onemlisiymis herkes cocuk yok mu daha gec kaldiniz gec falan derken ben neler yasiyorum bilen yok hastane kapilarindan döndüğüm yetmiyor gibi bide onlarla uğraşıyorum yarin son artik ocaga kadar rahatim
Canım benim azcok yasadıklarımı okumadın heralde ben yurtdışında tek basımayım doğru dürüst dılım yok kendıme yettiği kadar işimi gücümü görceğüm kadar neyseeeeee konuscak bir insan yok cevremde ben duvarlarla konusuyorum bazen bazen ciceklerimle doktor üç asılama yaptı üçünede kurbanlık gıbı gıttım ne acıklama ne bı bılgılendırme ben herseyı burdan öğrendım arkadasım yapma hayat herkes için zor prs etmemek lazım anlıcagın bak tüpe basladım ben kurbanlık kuzu gıbı devam ediyorum

Ayy sakın kimseye çocuk düşünüyoruz deme sonra hiç susmazlar olmuyor mu falan diye. Bana soran herkese daha erken diyordum halbuki olsun diye tedavi goruyodum. Kimse bu kız ne düşünür üzülür mü belki olmuyordur diye düşünmez. :KK12:

Back
X