Aşılama Aşılama yaptıranlar lütfen dikkat

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

massive27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
79
4
86
Diğer
Bugün aşılamamın 14.günü ancak 11.gününde kanamam oldu ve ben de adet olduğumu düşünerek doktorumu aradım o da bir sonraki gün sabah test için gelmemi istedi ancak ben ihmal ederek akşam gittim ve kanı verdim bir gün sonra sonuç için aradılar ve değer 56 çıkmış hamileyim ama kanamam devam ediyordu hemen iğne ve fitil almamızı söylediler hemen tedbir aldık ve bugün tekrar kan verdim. Sonuç saat 5 te .size tavsiyem kanamanız olsa dahi test yaptırın ve aşılama sonucu belli olana kadar çok dikkatli olun ağır bir şey kaldırmayın. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

oncelikli olarak tebrik ederim.rabbm saglikli hayrli evlat olmyi nasip eder insllh..nekadarlik evlisiniz problem neydi..bnde asilama yaptim ama tutmadi,bende pko vardi..tekrar hayirli olsun.

teşekkürler cnm eşimde hareket sorunu vardı daha çok erken umarım bir problem çıkmaz herkese nasip olur inş.

Geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerin bazen böyle olabiliyor ve hatta bazen 9 ay boyunca adet olur gibi kanayan hastalarımız bile oluyor :)

tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.benim aşılamamım 13 günü lekelnmelerim oldu.16 gün kanama başaladı ama çok değil 2 gün sürdü.şimdide lekelenmelerim halen devam ediyo .14 gün betm 8.6 dı 4gün sonra 41 çıktı ne demek anlamadım yaaa böyle bişey yaşadınızmı?biçok yere yazdım ama benimle aynı durumda olan yok heralde.bide senin kanaman adet gibimiydi.11.günde baya yüksek çıkmış benimki normal gebelik değil galiba dış gebelikmi acaba?

saol canım bekleyen herkese inşallah. canım benimki aynen adet kanaması gibiydi. onun için testi de geç yaptırdım ya. ama 3. günü aşırı bir sancım vardı sonucu öğrenir öğrenmez de ilaçlara başladım daha sonraki gün kü değerim de 146 idi . burada önemli olan rakamın ikiye katlamasıymış doktor öle dedi. seninki de katlamış gibi duruyo doktoruna danıştığında ne dedi? geç dölleme olmuş olabilir. bence kan değerini takip etmeli doktorun buna göre de bir değerlendirme yapmalı diye düşünüyorum. ama inanki dış gebelik hakkında en ufak bir bilgim yok. bence sana yardımcı olacak kişi doktorun. umarım hamilesindir canım . sonuç hakkında bilgilendirirsen sevinirim.

bence hiç moralini bozma hayırlısı olsun. canını sıkman durumunu da etkiler. iyi haberlerini almak dileğiyle canım.

merhaba arkadaşlar bende pcos hastayım adetlerim düzensiz ocak ayında aşılama tedavisine başladım ancak 22 gün puregon kullandım günde 50 olarak ama 12mm den fazla büyümedı bızde bıraktık.şubatın 1nde tekrar başladık bu sefer gunde 75 vuruldum yıne puregonla başladık bu sefer çabuk gelişti yumurtalar 17 şubattada transfer oldu.allah isteyen herkeze çocuk nasib eder inşallah.transfer biraz ağrılı oldu ağrısız demişlerdi demek ki bünyeden bünyeye değişiyor.bişi sormak istiyorum aşılamamın 14.günü dedığiniz transfer olduğu günden itibaran mı sayılıyo bu gün yapmam gereken bişiler var mı acaba göbeğimin alt tarafı yumurtalıklarımın oldu kısımlar çok ağrıyo anormal bi durummudur acaba yardımcı olursunuz çok sevinirim.....

aşılama yaptırdığınız günle beraber 14. Günde kanda testi yaptırabilirsiniz canım zaten doktorunun o tarihi sana bildirmesi lazım. Daha önceden de kanaman olursa yine test istiyor canı doktor

merhaba arkadaşlar yeni geldim hastaneden.değerim 171 olmuş çok şaşırdım normalde 2ye katlaması lazımdı 120 felan olması gerekiyodu 171 olmuş.doktorumla görüştüm değerler normal gidiyo belki çoğul gebelik olablir diyo.ama benim halen kanamam.lekelenmem devam ediyo bakalım çarşamba yine baktırcam hayırlısı artık.şimdi ben hamilemiyim ne hissedeceğimi bilmiyorum .korkuyorum dış gebelik olcak diye dr.ozaman böyle artmazdı diyo bakalım hayırlısı artık.dua edin ne olur bana.

benım adetım düzensız olduğu içintam bı günü olmuyo ama dedığın gıbı 14.gun haftaya salı ama ben yıne de çarşamba gunu kan testı yaptırayım inş adet olmamda:)

ennes tebrık ederım canım darısı bıze olur inşallah bızede dua et olurmu hamılelerın duası kabul olurmuş:) dış gebelık olsaydı doktor bılırdı zaten canını sıkma sevincini yaşa tekrar tebrık ederım...

inşallah arkadaşım ya inşallah normal gebeliktir.hamilelerin duası kabul olurmuş heeee çok tuhaf geliyo yaa acaba gerçekten hamilemiyim.kafayı yicem yaaa.iyi dileklerin için sağol inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder.aminn

canım hayırlı olsun çok sevindim bak ben sana demiştim. Inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur. Isteyen herkesin de dilekleri kabul olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…