Aşılama Aşılama yaptıranlar lütfen dikkat

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlı olsun çok sevindim bak ben sana demiştim. Inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur. Isteyen herkesin de dilekleri kabul olur umarım.

merhaba kızlar bugün test yaptırdım sonuç 280 normalde 340 çıkması lazımdı pazartesi 171 di 2 ye katlamamış offff çok canım sıkıldı yaaa yine dış gebelikmi acaba?

ya bide saat etkilermi sabah 8:30 da verdim tahlili hep 12:00 gibi yaptırıyodum tam 48 saat olmamıştı.sizce etkilermi?yoksa bahanemi yaratıyom:)

ya bide saat etkilermi sabah 8:30 da verdim tahlili hep 12:00 gibi yaptırıyodum tam 48 saat olmamıştı.sizce etkilermi?yoksa bahanemi yaratıyom:)

canım bence bahane yaratıyorsun kendine, ölçtürme bence doktorun dediği kontrol zamanında ultrason sonuçlarını bekle. çıkmasa hiç çıkmaz hamile olamayan birinin değeri bu kadar katlar mı üzülüp de etkilenme bence . herşey olacağına varıyor canım

merhaba kızlar bugün hastanelerde kaldım sabaha karşı çok ağrım oldu tek taraflı hemen doktora gittim.ultrasonla baktı doktor sağ tarafta tüpte bişeyler var dış gebelik materyali olabilir dedi ve beni hastaneye yatırdılar.kanlar ultrasonlar derken sonuç yok.acil olunca devlet hast.gittim gitmez olaydım akşama imza atarak çıktım hastaneden.beklemekten başka çare yok gibi doktorumu aradım yarın gel dedi yarın gitcem iğne yapcak heralde bide o baksın 15 doktor baktı bi çare bulamadı iyi kötü kendi doktoruma gidicem yarın bakalım haberdar ederim sizi.bu arada bugünkü değerim 326 2gün önce 280 di artam yavaşladı kesin dış gebelik.

canım gçmiş olsun. umarım dış gebelik değildir. her şeyin hayırlısı. umarım bir ssorun çıkmaz bol bol dua et.canını sıkma lütfen.

canım gçmiş olsun. umarım dış gebelik değildir. her şeyin hayırlısı. umarım bir ssorun çıkmaz bol bol dua et.canını sıkma lütfen.

maalesf canım dış gebelikmiş.dün sabah iğne yaptılar değerlerimin düşmesini beklicem artık.kısmet değilmiş ne yapalım allahım bi daha yaşatmaz inşallah.

içini ferah tut böyleşeyler yaşayan çok bayan gördüm artması iyi bence çok fazlada artmamış sonucun ne oldu merak ettim

maalesf canım dış gebelikmiş.dün sabah iğne yaptılar değerlerimin düşmesini beklicem artık.kısmet değilmiş ne yapalım allahım bi daha yaşatmaz inşallah.

canım çok üzüldüm hayırlısı olsun nasıl anlaşıldı dış gebelik olduğu. sakın canını sıkma bak en azından hamile kalabiliyorsun.

canım çok üzüldüm hayırlısı olsun nasıl anlaşıldı dış gebelik olduğu. sakın canını sıkma bak en azından hamile kalabiliyorsun.

evet canım hayırlısı buymuş demek diyorum bende.hamile kalabiliyorum ama aşılamayla oldu iki dış gebeliğimde.30 ocakta yapıldı aşılamam değerlerim çok daha yüksek olması lazımmış son artışta iyi değildi kanama,lekelenme derken dış gebelik belirtileri bunlar dedi doktor bide ağrım çok olunca risk almadı ama normal bi gebelik gibi değil dedi tüplerde bebeğide göremedi değer çok düşükmüş gözükmüyo dedi.daha öncede geçirdiğim için aynı şeyleri yaşadım.yani normal olmayan bi durummuş.değerlerin çok artması hatta kesemin bile gözükmesi gerekiyomuş şimdiye normal bi gebelik olsaymış.öyle yani her şerde bi hayır varmış ne yapalım hayırlısı.inşallah allahım bi daha yaşatmaz hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bi evlat verip bu sıkıntılı zamanları unutturur.aminn

MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM.çOK SEVİNDİN HAMİLE OLMANA.BİZİMDE AYNI PROBLEMİMİZ VAR.BAKALIM BU AY TEDAVİYE BAŞLIYACAĞIZ.İNŞALLAH BENİM AŞILAMADA TUTAR SENİN GİBİ SEVİNEBİLİRİM.UMUT OLDUN BANA TEŞEKKÜR EDERİMhihoyyyt

merhaba arkadaşlar,

hamiş olan arkadaşlarım inş. sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder Allahım...

hamiş olmayı bekleyen bizlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir inş...

bende ilk aşılama için iğnemi dün yaptırdım hayırlısı inş. tutarda bizlerde bu sevinçleri yaşarız

canım teşekkür edrim. Umarım seninki de tutar ama hiç stres yapma bu tutmazsa tekrar denersin. Umutsuzluk en kötü şey çünkü. Sana iyi şanslar. Danışmak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım canım.

massive27 tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin.darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah. benimde 2.aşılamam bugün 9.gün bacaklarım ağrıyor başım ağrıyor kasıklarımdada ara ara ağrı var. sendede öyle oldumu. böyle ağrılar olunca adet olacakmışım gibi geliyor ama bakalım

canım teşekkürler umarım müjdeli haberlerini alırız. bende hiçbir belirti olmadı. ama herkesin bünyesi bir değil belirti oldu deyip hamile kalanlar da var. hakkımızda hayırlısı.

kızlar slm yeni katıldım aranıza
mart5 1de aşılama yaptım ilk kez.bakalım bekliyoruz umarım iii olur ama içimde hiç umut yok((ilk 6 gün hiçağrıfala yoktu ama 6.günden sonra şiddetli denecek bel ve karınnağrısı oldu bilmiyorum nedenh.benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar deneyimlerinizi yazarsanız sewinirim .şimdiden teşekkürler...

Selam arkadaşlar.Ben ilk aşılamamı yaptırdım.Sonuç pozitif çıktı.Ama maalesef devamı olumlu olmadı.Kısmet değilmiş.Sonrasında yumurtalıkta kist olmuş.Doktorum 2 kutu Belara doğum kontrol hapı verdi kisti gidermek için.İçinizde aşılamadan sonra kist olan ve bu ilacı kullanan varmı? 2 kutu vermesi bana biraz fazla gibi geldi?

Arkadaşlar merhaba, bende ilk aşılamamı 20 Şubatta yaptırdım ama malesef sonuç negatif, hemde 5 tane çok iyi gelişen yumurtam olmasına rağmen :çok üzgünüm: ama sevindiğim bir şey var oda hiç kistim olmaması çok şükür. Şimdi 2. aşılamaya geçtik. bugünden itibaren ilaçlarımı kullanmaya başlıyorum herhalde 10 gün sonra aşılamam olur. ınşallah bu seferki tutarda umutlarım iyice körelmez ne zor işmiş bu yaaa fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…