canım hayırlı olsun çok sevindim bak ben sana demiştim. Inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur. Isteyen herkesin de dilekleri kabul olur umarım.
ya bide saat etkilermi sabah 8:30 da verdim tahlili hep 12:00 gibi yaptırıyodum tam 48 saat olmamıştı.sizce etkilermi?yoksa bahanemi yaratıyom:)
merhaba kızlar bugün hastanelerde kaldım sabaha karşı çok ağrım oldu tek taraflı hemen doktora gittim.ultrasonla baktı doktor sağ tarafta tüpte bişeyler var dış gebelik materyali olabilir dedi ve beni hastaneye yatırdılar.kanlar ultrasonlar derken sonuç yok.acil olunca devlet hast.gittim gitmez olaydım akşama imza atarak çıktım hastaneden.beklemekten başka çare yok gibi doktorumu aradım yarın gel dedi yarın gitcem iğne yapcak heralde bide o baksın 15 doktor baktı bi çare bulamadı iyi kötü kendi doktoruma gidicem yarın bakalım haberdar ederim sizi.bu arada bugünkü değerim 326 2gün önce 280 di artam yavaşladı kesin dış gebelik.
canım gçmiş olsun. umarım dış gebelik değildir. her şeyin hayırlısı. umarım bir ssorun çıkmaz bol bol dua et.canını sıkma lütfen.
içini ferah tut böyleşeyler yaşayan çok bayan gördüm artması iyi bence çok fazlada artmamış sonucun ne oldu merak ettimtebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.benim aşılamamım 13 günü lekelnmelerim oldu.16 gün kanama başaladı ama çok değil 2 gün sürdü.şimdide lekelenmelerim halen devam ediyo .14 gün betm 8.6 dı 4gün sonra 41 çıktı ne demek anlamadım yaaa böyle bişey yaşadınızmı?biçok yere yazdım ama benimle aynı durumda olan yok heralde.bide senin kanaman adet gibimiydi.11.günde baya yüksek çıkmış benimki normal gebelik değil galiba dış gebelikmi acaba?
maalesf canım dış gebelikmiş.dün sabah iğne yaptılar değerlerimin düşmesini beklicem artık.kısmet değilmiş ne yapalım allahım bi daha yaşatmaz inşallah.
canım çok üzüldüm hayırlısı olsun nasıl anlaşıldı dış gebelik olduğu. sakın canını sıkma bak en azından hamile kalabiliyorsun.
Bugün aşılamamın 14.günü ancak 11.gününde kanamam oldu ve ben de adet olduğumu düşünerek doktorumu aradım o da bir sonraki gün sabah test için gelmemi istedi ancak ben ihmal ederek akşam gittim ve kanı verdim bir gün sonra sonuç için aradılar ve değer 56 çıkmış hamileyim ama kanamam devam ediyordu hemen iğne ve fitil almamızı söylediler hemen tedbir aldık ve bugün tekrar kan verdim. Sonuç saat 5 te .size tavsiyem kanamanız olsa dahi test yaptırın ve aşılama sonucu belli olana kadar çok dikkatli olun ağır bir şey kaldırmayın. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
merhaba aranıza yeni katıldım.çok sevindin hamile olmana.bizimde aynı problemimiz var.bakalım bu ay tedaviye başlıyacağız.inşallah benim aşılamada tutar senin gibi sevinebilirim.umut oldun bana teşekkür ederimhihoyyyt
massive27 tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin.darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah. benimde 2.aşılamam bugün 9.gün bacaklarım ağrıyor başım ağrıyor kasıklarımdada ara ara ağrı var. sendede öyle oldumu. böyle ağrılar olunca adet olacakmışım gibi geliyor ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?