İllaki tutan vardir kuzum bende 2. Asilamami oldum umarim guzel sonuclanir ikimizinkide bugün 3. Günü asilamamim yumurtamin oldugu kasikta pit pit bisey atiyor sanki bikac kez oldu ondan oncede bicak saplanit gbi oldu gecti sanki sendede oluyormuboyle seyler asilamanin ilk gunu ve ikinci gunude kasiklarimda doluluk hissi vardi o yok mesela suan. Piskolojikte olabilirYok mu kimse
Ben daha aşılama olmadim cnm. Suanda yumurta büyütüyoruz ignelerle. Yarn kontrolüm var. Yumurtanin boyutuna göre catlatip aşılama yapılacak. Insallh ikimizde hayirlisiyla güzel haberleri alirizİllaki tutan vardir kuzum bende 2. Asilamami oldum umarim guzel sonuclanir ikimizinkide bugün 3. Günü asilamamim yumurtamin oldugu kasikta pit pit bisey atiyor sanki bikac kez oldu ondan oncede bicak saplanit gbi oldu gecti sanki sendede oluyormuboyle seyler asilamanin ilk gunu ve ikinci gunude kasiklarimda doluluk hissi vardi o yok mesela suan. Piskolojikte olabilir
İnsallah bebegim umarim yazan olur umut olur bize genelde pozitifi gören bidaha foruma gitmiyor oyuzden sonuc yazan pek yokBen daha aşılama olmadim cnm. Suanda yumurta büyütüyoruz ignelerle. Yarn kontrolüm var. Yumurtanin boyutuna göre catlatip aşılama yapılacak. Insallh ikimizde hayirlisiyla güzel haberleri aliriz
Merhaba bende iğneyle yumurta büyütme başladım bugün ikinci ignemi yaptım birşey sormak istiyorum Ben aşılama tedavisine başladım fsh yuksek amh düşük aslanpençesi çayı içiyorum acaba gonal f iğnesi kulanirken içmemde bı sakınca olur mu kulandinizmi hicBen daha aşılama olmadim cnm. Suanda yumurta büyütüyoruz ignelerle. Yarn kontrolüm var. Yumurtanin boyutuna göre catlatip aşılama yapılacak. Insallh ikimizde hayirlisiyla güzel haberleri aliriz
Bilmiyorum. Igne kulanirken hic birsey kullanmadim ben. Doktorunuza bir danışınMerhaba bende iğneyle yumurta büyütme başladım bugün ikinci ignemi yaptım birşey sormak istiyorum Ben aşılama tedavisine başladım fsh yuksek amh düşük aslanpençesi çayı içiyorum acaba gonal f iğnesi kulanirken içmemde bı sakınca olur mu kulandinizmi hic
Merhabalar bende hafif böyle tahriş olma gibi derler ya onun gibi pembemsi lekelenme oldu ilk gün sonra geçti eve gelene kadardı yaniMerhaba bende aşılama yaptirdim bugün 7.gün aşılamamin ilk günü su gibi hafif pembemsi bi leke geldi sizdede böyle lekelenmeler oldumu
Bnim asilama yapildiktan sonra ilk idrarımda pembe damla seklinde lekeler geldi ama cok az. Camasirim acik renkliydi camasirim da hic leke yoktu. Birdaha da lekelenme olmadim ama doktorum bna lekelenme olabikir kanama olabilir korkma demistiMerhaba bende aşılama yaptirdim bugün 7.gün aşılamamin ilk günü su gibi hafif pembemsi bi leke geldi sizdede böyle lekelenmeler oldumu
Bizim spermlerin sayımıni aoylemedi mikroskopla inceledi gayet güzel dedi. Bu benim 2.asilamam ondan tekrar bakmadi ben sadece agizdan progeateron ilaci aliyorumMerhaba kızlar bende aşılama oldum Perşembe günü aşılama gününü sayarsak bugün 3. Günüm çatlatma iğnesinin de 5. Günü hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 20 Ekim'de de test yapacağım . 18 milyondu bizim sperm sonucumuz yıkanmış hali yani sizin kaçtı acaba . Bide aşılamadan sonra günde 3 tane estefrom diye bir hap ve prolotex diye bir iğne günde bir kez göbekten yapıyorum. Sizin süreciniz nasıl acaba
Anladım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için güzel haberler veririz umarım birbirimizeBizim spermlerin sayımıni aoylemedi mikroskopla inceledi gayet güzel dedi. Bu benim 2.asilamam ondan tekrar bakmadi ben sadece agizdan progeateron ilaci aliyorum
Bana doktorum bitkisel kullanmanda bir sakinca yok onlar kadini psikolojikmen rahatlatip bazi tüp bebek surecindeki kiaileri rahatlatiyor bile demisti ama kendi doktorunuza sorun en iyisini o soyleyecektirMerhaba bende iğneyle yumurta büyütme başladım bugün ikinci ignemi yaptım birşey sormak istiyorum Ben aşılama tedavisine başladım fsh yuksek amh düşük aslanpençesi çayı içiyorum acaba gonal f iğnesi kulanirken içmemde bı sakınca olur mu kulandinizmi hic
Ayni benimde catlatma iğnesinin 5. Asilamanin 3. Günü. 20 sinde insallh öğreneceğim. Ben esimin sperm sayisini sormadim doktorumda demedi. Ama zaten tedavi aşamasında Esimde hic bir sıkıntı çıkmamıştı. Her degeri normal demişti. Bana folik asit ve vajinadan fitil olarak kullanacağım ilac verdi bu kadar. Insallh ikimizde 20 sinde guzel haberi aliriz cnmMerhaba kızlar bende aşılama oldum Perşembe günü aşılama gününü sayarsak bugün 3. Günüm çatlatma iğnesinin de 5. Günü hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 20 Ekim'de de test yapacağım . 18 milyondu bizim sperm sonucumuz yıkanmış hali yani sizin kaçtı acaba . Bide aşılamadan sonra günde 3 tane estefrom diye bir hap ve prolotex diye bir iğne günde bir kez göbekten yapıyorum. Sizin süreciniz nasıl acaba
Ayy inşallah canım haberleselim burda bende 20 sinde kan vereceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımAyni benimde catlatma iğnesinin 5. Asilamanin 3. Günü. 20 sinde insallh öğreneceğim. Ben esimin sperm sayisini sormadim doktorumda demedi. Ama zaten tedavi aşamasında Esimde hic bir sıkıntı çıkmamıştı. Her degeri normal demişti. Bana folik asit ve vajinadan fitil olarak kullanacağım ilac verdi bu kadar. Insallh ikimizde 20 sinde guzel haberi aliriz cnm
Olur canim. inslalh birbirimze güzel haberlerle dönüş yaparizAyy inşallah canım haberleselim burda bende 20 sinde kan vereceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Sana iğne olarak mı verdiler yumurta büyütmek için bana ilaç verdi bugün gittim doktora yarın başlıcam ilaca femera diye ilaç ayın 19 da bakcak aşılama gününe karar vermez belki ayın 19 da bile yapabiliriz yumurtanın gelişimine bağlı dediKizlar bu ay aşılama olacak. 6. igne mi bugün vurdum. Pazartesi kontrolum var. Ona gore asilama günü verilecek. Benim ilk aşılamam olacak. Aşılama yaptirip da tutan arkadaslarim kaçıncı asilama da tuttu. KaC senedir istiyordunuz. Yok mu bna umut olacak
Igne olarak verildi 8 gün kullandım igneyiSana iğne olarak mı verdiler yumurta büyütmek için bana ilaç verdi bugün gittim doktora yarın başlıcam ilaca femera diye ilaç ayın 19 da bakcak aşılama gününe karar vermez belki ayın 19 da bile yapabiliriz yumurtanın gelişimine bağlı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?