- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
Gerilmeyin RABBİM hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşeALLAH. Galiba stres yapınca da olmuyor. Bende hastalanmayı bekliyorum başlayacağım. Acaba iğneler cok can yakıyor mu? Kendiniz mi vuruyorsunuz yoksa her gün hastaneye mi gidiyorsunuz?Benimde aşılama sürecim bu ay Gonal-F 450 ile başladı, ilk kutu bitti ikinci kutu iğne ile devam ediyorum, yumurta tedaviye yanıt veriyor dedi dr salı büyük ihtimalle aşılama olacak ama çok heyecanlı ve gerginim :-(
iğneler küçük zaten çok can yakmıyor, kendim vuramıyorum eşim veya arkadaşım vuruyor.Gerilmeyin RABBİM hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşeALLAH. Galiba stres yapınca da olmuyor. Bende hastalanmayı bekliyorum başlayacağım. Acaba iğneler cok can yakıyor mu? Kendiniz mi vuruyorsunuz yoksa her gün hastaneye mi gidiyorsunuz?
Merhaba canim. Igneler can yakmıyor. Saniyelik birsey. Eger korkuyorsan hastanede yaptir. Ben 3 gün hastanede yaptim. Nasil yapıldığını öğrendim. Sonra kendim vurmaya basladim. Toplamda 8 gün igne oldum. 9.Gün de catlatma ignesini yaptirdimGerilmeyin RABBİM hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşeALLAH. Galiba stres yapınca da olmuyor. Bende hastalanmayı bekliyorum başlayacağım. Acaba iğneler cok can yakıyor mu? Kendiniz mi vuruyorsunuz yoksa her gün hastaneye mi gidiyorsunuz?
Anladim RABBİM kucağınızı doldursun inşeALLAH. Boş çevirmesin bizleriMerhaba canim. Igneler can yakmıyor. Saniyelik birsey. Eger korkuyorsan hastanede yaptir. Ben 3 gün hastanede yaptim. Nasil yapıldığını öğrendim. Sonra kendim vurmaya basladim. Toplamda 8 gün igne oldum. 9.Gün de catlatma ignesini yaptirdim
Amin canim. Allahim isteyen herkesin kucağını doldursun insalljAnladim RABBİM kucağınızı doldursun inşeALLAH. Boş çevirmesin bizleri
Sende bana umut ol:) tuttumu aşılamaKizlar bu ay aşılama olacak. 6. igne mi bugün vurdum. Pazartesi kontrolum var. Ona gore asilama günü verilecek. Benim ilk aşılamam olacak. Aşılama yaptirip da tutan arkadaslarim kaçıncı asilama da tuttu. KaC senedir istiyordunuz. Yok mu bna umut olacak
Malesef cnm. Umut olmayi cok isterdim ama tutmadi. Insallh sen başkalarına umut olursun poztif olur insallh cnmSende bana umut ol:) tuttumu aşılama
İnşallah canım benim. Allah tüm isteyenlere o duyguyu tattirsin.Malesef cnm. Umut olmayi cok isterdim ama tutmadi. Insallh sen başkalarına umut olursun poztif olur insallh cnm
Canim sen hangi gunlerde test yaptin asilamaninSende bana umut ol:) tuttumu aşılama
Bugün aşılamanın 7. Günü henüz test yapmadımCanim sen hangi gunlerde test yaptin asilamanin
Erkenmiş zaten test icin . Kac senedir istiyosunuz . Ve kacinci asilamanizBugün aşılamanın 7. Günü henüz test yapmadım
Anladım benimde 10cu günün ne gibi belirtileriniz varBugün aşılamanın 7. Günü henüz test yapmadım
3 yıldır istiyoruz 2 yıl önce 2 düşük yaptım bidaha olmadı ilk aşılamamErkenmiş zaten test icin . Kac senedir istiyosunuz . Ve kacinci asilamaniz
İnsalllaah olur. Bnde bugun ogrendm gebe oldugumu asilamayla oldu3 yıldır istiyoruz 2 yıl önce 2 düşük yaptım bidaha olmadı ilk aşılamam
Arada kasık krampı ve aşılama gününden itibaren aşırı göğüs şişkinliği ve ağrısıAnladım benimde 10cu günün ne gibi belirtileriniz var
Ay canım çok sevindim inşallah darısı bize hamile duası kabul olur dualarında yer almak dileğiyleİnsalllaah olur. Bnde bugun ogrendm gebe oldugumu asilamayla oldu
Rabbim hepimize nasip etsin hayirli saglikli evlatlar aminnnAy canım çok sevindim inşallah darısı bize hamile duası kabul olur dualarında yer almak dileğiyle
Bende de ayni ağrılar var insalalh hamisizdirArada kasık krampı ve aşılama gününden itibaren aşırı göğüs şişkinliği ve ağrısı
İnşallah güzel haberlerini bekliyor olucamBende de ayni ağrılar var insalalh hamisizdir
Bugun test yapicam bakalim sonuc ne olucakİnşallah güzel haberlerini bekliyor olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?