• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ,burda yazarsınız hepimiz mutlu oluruz 🤲benim daha 5. Günüm ,rabbim anneliği hepimize nasip etsin 🙏
Amin inşallah testi yapınca paylaşırım inşallah

Amin bende Diyarbakır bahçeci de yaptırmayı düşünüyorum bakalım
onu bilmiyorum ama hakan bey gerçekten çok iyi ıntegramınız varsa takip edebilirsiniz Diyarbakır’da mı oturuyorsunuz

Aşılama esnasında ultrasonla bakildimi yoksa sizede sadece vajinal bı şekilde yollandimi sadece

Benim bugün 11. Günüm cuma test yapıcam inşallah tutmuştur herkesinki ve benimkide 3.aşılamaya takatim yok
Rabbim hayirlisini nasip etsin canim sonucunu bizede bildir Alllah kimsenin kucağını boş bırakmasın :anneadayı:

Kizlar merhaba benim bugün adetimin 11. Günü aşılama için 2. Kontrolümdü yumurtamin 13mm olduğunu söyledi doktorum sizce nasıl?

Kizlar merhaba benim bugün adetimin 11. Günü aşılama için 2. Kontrolümdü yumurtamin 13mm olduğunu söyledi doktorum sizce nasıl?
Gayet iyi bence benim 15 mm di asilama yapıldı sen iğnelere devam ediyomusun

Rabbim hayirlisini nasip etsin canim sonucunu bizede bildir Alllah kimsenin kucağını boş bırakmasın :anneadayı:
Güzel duaların içim allah razı olsun.Amin.
Yazarım inşallah burdan sonucumu iki gün kaldı 😊

onu bilmiyorum ama hakan bey gerçekten çok iyi ıntegramınız varsa takip edebilirsiniz Diyarbakır’da mı oturuyorsunuz
Yok Muş'ta oturuyorum teşekkür ederim cvp için ☺️

Ayy çok heyecanlandım hadi hayırlı güzel haber ver bize inşallah bebeğin seninledir sonucu yazarsın buraya canım
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur yarın yazarım buraya da sonucu

Back
X