- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 30
- Konu Sahibi bebekozlemii
-
Merhaba ben bugun aşılama yaptırdım tek yumurtam vardı 23 mm dün çatlatma iğnesi oldum bugun aşılama inşallah gebe kalırız. Ben özel bir klinikte yaptırdım 3 bin tl tuttu ilaç sperm yıkama yumurta takibi derken. Özel olduğu için labaratuar da özel olunca sperm yıkamaya 1200 tl verdik bugun bit sorun olursa sor cevaplarımArkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum bebeğim olmuyor pcos var. Bu ay gonal f ve femara kullandım yumurtalarım 18-18-15-12 ve bisürü. Pazartesi aşılama olacağım. Aşılama olup hamile kalan veya kalmayan varmı. Aşılama nasıl oluyors, ücretleri nasıl yaklaşık bilgi verir misiniz lütfen
Merhaba, ben 2 kez aşılama yaptırdım. İlkinde gonal f ile yapmıştı doktorum ve ilk seferde tutmuştu. Fakat Mart ayında bebeğim 5 buçuk aylıkken covid sebebiyle onu kaybettik, ölü doğum oldu. Sonrasında üzerinden 5 Ay geçtiği için temmuzun sonunda yine bir aşılama yaptırdık. Bu sefer femara isimli hapla denedi doktorum, ilkinde kolay tuttuğu için gonal f de çok maliyetli olduğu için hapla deneyelim demişti. 12 ağustosta negatif sonuç aldık, bu sefer tutmamıştı. Hemen 15 ağustosta regl oldum, tekrar aşılama sürecine girdik. 16 ağustostan beri gonal f kullandım ve bugün sabah aşılamam oldu. 14 Eylülde sonuç alacağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizin de herşey gönlünüzce olsun. İçinizi ferah tutun ve süreç boyunca kendinizi hem fiziki hem de moral olarak hiç yıpratmayınArkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum bebeğim olmuyor pcos var. Bu ay gonal f ve femara kullandım yumurtalarım 18-18-15-12 ve bisürü. Pazartesi aşılama olacağım. Aşılama olup hamile kalan veya kalmayan varmı. Aşılama nasıl oluyors, ücretleri nasıl yaklaşık bilgi verir misiniz lütfen
Aşılama yaptım ikincisi şu an . Birinci tutmadı. Devlette yap . Sadece ilaç paran gider .Arkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum bebeğim olmuyor pcos var. Bu ay gonal f ve femara kullandım yumurtalarım 18-18-15-12 ve bisürü. Pazartesi aşılama olacağım. Aşılama olup hamile kalan veya kalmayan varmı. Aşılama nasıl oluyors, ücretleri nasıl yaklaşık bilgi verir misiniz lütfen
Niye tutmadı acaba, yumurtaların ne kadardıAşılama yaptım ikincisi şu an . Birinci tutmadı. Devlette yap . Sadece ilaç paran gider .
Sizin baya büyükmüş yumurtanın benim en büyüğü 18 ama doktorum yeterli dedi, bende pazartesi günü sabah yaptırıcam inşallah tutar hepimizin ki, çok endileşeliyimMerhaba ben bugun aşılama yaptırdım tek yumurtam vardı 23 mm dün çatlatma iğnesi oldum bugun aşılama inşallah gebe kalırız. Ben özel bir klinikte yaptırdım 3 bin tl tuttu ilaç sperm yıkama yumurta takibi derken. Özel olduğu için labaratuar da özel olunca sperm yıkamaya 1200 tl verdik bugun bit sorun olursa sor cevaplarım
Yumurta boyutun ne kadardı peki, elimde değil kiii. Sürekli onu düşünüyorum. Gonal f kullanarak aşılama yapmadan 3 aydır deniyoruz zaten olmadı hiçbiri. Pazartesi aşılama olacak nasipse oda olmazsa tüp bebek artıkMerhaba, ben 2 kez aşılama yaptırdım. İlkinde gonal f ile yapmıştı doktorum ve ilk seferde tutmuştu. Fakat Mart ayında bebeğim 5 buçuk aylıkken covid sebebiyle onu kaybettik, ölü doğum oldu. Sonrasında üzerinden 5 Ay geçtiği için temmuzun sonunda yine bir aşılama yaptırdık. Bu sefer femara isimli hapla denedi doktorum, ilkinde kolay tuttuğu için gonal f de çok maliyetli olduğu için hapla deneyelim demişti. 12 ağustosta negatif sonuç aldık, bu sefer tutmamıştı. Hemen 15 ağustosta regl oldum, tekrar aşılama sürecine girdik. 16 ağustostan beri gonal f kullandım ve bugün sabah aşılamam oldu. 14 Eylülde sonuç alacağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizin de herşey gönlünüzce olsun. İçinizi ferah tutun ve süreç boyunca kendinizi hem fiziki hem de moral olarak hiç yıpratmayın
Kaç günde belli oluyor adet zamanı mı oda yinebenim aşılama olalı 8. Günüm bekliyorum bugün biraz sancım var
Yumurta 20 mm di. Hemen tüp bebek düşünme, doktoruna danış. Benim 5 yıl olmadı ondan sonra ilk aşılama ile tuttu.Yumurta boyutun ne kadardı peki, elimde değil kiii. Sürekli onu düşünüyorum. Gonal f kullanarak aşılama yapmadan 3 aydır deniyoruz zaten olmadı hiçbiri. Pazartesi aşılama olacak nasipse oda olmazsa tüp bebek artık
Vallah onu bilmiyorum ki soylemedilerNiye tutmadı acaba, yumurtaların ne kadardı
Bende yarın sabah yaptıracağım nasıldı acılı mıydı birde ne kadar tuttu fiyatıSelam arkadaşlar. Ben de 2 eylül de ilk aşılamamı oldum. Allah hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallahİlk olduğu için heyecanlıyım ama çokta ümit edip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum Tek yumurtam vardı ve 19 mm ken çatlatma iğnesi oldum. İlkinde tutanları görünce de çok mutlu oluyorum.
Ben özel hastanede yaptırdım. 4000 tl ödedim. Hiç acılı bir işlem değil. Aynı vajinal muayene gibi düşünün. Smear alır gibi. Enjektörü hiç hissetmedim. Ağrı sızı da olmadı. Zaten hepsi toplam 30 saniye falan sürdü. Yeter ki kendini kasma. Aa bitti mi diye şaşırdım hattaBende yarın sabah yaptıracağım nasıldı acılı mıydı birde ne kadar tuttu fiyatı
Arkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum bebeğim olmuyor pcos var. Bu ay gonal f ve femara kullandım yumurtalarım 18-18-15-12 ve bisürü. Pazartesi aşılama olacağım. Aşılama olup hamile kalan veya kalmayan varmı. Aşılama nasıl oluyors, ücretleri nasıl yaklaşık bilgi verir misiniz lütfen
Ben de cuma günü 4. Aşılamamı yaptırdım bu sefer iğneli gonalf le denedik inşallah bu sefer tutar. İmkanı olan devlette denesin derim özel de 4. yü yaptırmazdim ben iki yıllık evliyim şansımı deniyorum devlette yalnız uzun süredir evli olsaydim iki üç dört falan çok büyük paralar heleki özel de devlette iğneli için 3.300 para ödedim Şöyle ki ilk de tutanı da gördüm umarım tutar ama aşılama için özel de para harcamayın varsa paranız tüp bebeğe yonelin deriimArkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum bebeğim olmuyor pcos var. Bu ay gonal f ve femara kullandım yumurtalarım 18-18-15-12 ve bisürü. Pazartesi aşılama olacağım. Aşılama olup hamile kalan veya kalmayan varmı. Aşılama nasıl oluyors, ücretleri nasıl yaklaşık bilgi verir misiniz lütfen
İnşallah tutar iyi düşününSizin baya büyükmüş yumurtanın benim en büyüğü 18 ama doktorum yeterli dedi, bende pazartesi günü sabah yaptırıcam inşallah tutar hepimizin ki, çok endileşeliyim
Ben özelde bugün oldum. İğnelerimi 3 tane almıştım 1500tl ödedim doktorum rapor çıkarttı. Aşılama içinde 2250 ödedik şimdi bekliyoruz. Ama aşılama anı benim baya acım olduBen de cuma günü 4. Aşılamamı yaptırdım bu sefer iğneli gonalf le denedik inşallah bu sefer tutar. İmkanı olan devlette denesin derim özel de 4. yü yaptırmazdim ben iki yıllık evliyim şansımı deniyorum devlette yalnız uzun süredir evli olsaydim iki üç dört falan çok büyük paralar heleki özel de devlette iğneli için 3.300 para ödedim Şöyle ki ilk de tutanı da gördüm umarım tutar ama aşılama için özel de para harcamayın varsa paranız tüp bebeğe yonelin deriim
Tüp bebek için çok erken olduğunu söylüyor doktorumBen de cuma günü 4. Aşılamamı yaptırdım bu sefer iğneli gonalf le denedik inşallah bu sefer tutar. İmkanı olan devlette denesin derim özel de 4. yü yaptırmazdim ben iki yıllık evliyim şansımı deniyorum devlette yalnız uzun süredir evli olsaydim iki üç dört falan çok büyük paralar heleki özel de devlette iğneli için 3.300 para ödedim Şöyle ki ilk de tutanı da gördüm umarım tutar ama aşılama için özel de para harcamayın varsa paranız tüp bebeğe yonelin deriim
Hayırlısı neyse o olsun öncelikle...Arkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum bebeğim olmuyor pcos var. Bu ay gonal f ve femara kullandım yumurtalarım 18-18-15-12 ve bisürü. Pazartesi aşılama olacağım. Aşılama olup hamile kalan veya kalmayan varmı. Aşılama nasıl oluyors, ücretleri nasıl yaklaşık bilgi verir misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?