Aşılama yaptıranlar

Ben özelde bugün oldum. İğnelerimi 3 tane almıştım 1500tl ödedim doktorum rapor çıkarttı. Aşılama içinde 2250 ödedik şimdi bekliyoruz. Ama aşılama anı benim baya acım oldu
Fiyat çok da uçuk değilmiş sizin 7 8 den bahsedenler var ilaç dışında. Ağrı olur bir kavlc gün kramp şeklinde sancılarıniz olabilir inşallah tutar kendinizi yormayın istirahat edin

Sizin ilkinde olmadı mı, hatırlıyor musunuz ilkinde ve ikincisinde ne kadardı yumurtanız. Öyle ama artık sabrım kalmadı gerçekten herşeye ağlar oldum, 1 yıldır tedavi görüyorum çok yoruldum hem maddi hem manevi

İlkinde yok tutmadı..
Nasip olmadı diyelim..
İlkinde arada coronada olunca masraf biraz daha fazla oldu sadecede aşılamaya 3000 TL vermiştim.
İkinci de ilaçlar ve aşılama dahil 5.500 TL civarında tuttu.
Özelde yaptırdım ben.
yorulma cidden yorulma, ben de çok uğraştım, hem çalıştım hem doktora gittim ki doktorum ile aramda 2,5 saat mesafe vardı, öyle haftalarım oldu ki üç gün izin alarak gittim, pazartesi, çarşamba, cuma..
artık dolmuşlarda otobüslerde uyuyordum.
Rabbim çok şükür nasip etti.
Gün sayıyorum şimdi.
Allah senin de kucağını boş bırakmasın inşaallah...

Bende bugün oldum ağrılı oldu biraz,şuan da ara ara lekelenme oluyor sizde de oldu mu . Allah sağ salim eline versin inşallah

Bende bugün oldum ağrılı oldu biraz,şuan da ara ara lekelenme oluyor sizde de oldu mu . Allah sağ salim eline versin inşallah
Yok canım benim ki çok rahat geçmişti.
Ağrı sızı hiç hissetmedim.
Öyle lekelenme falan da olmadı bende ama belki senin ki ağrılı geçtiği için olabilir…
Rabbim nasip eder inşallah
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah

Çocuk sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip etsin, umarım güzel haberler alırız hepimizi, ilk Aşılamam olacak perşembe günü büyük ihtimalde , inşallah hepimizi tutar , ruh sağlığı çok önemli stresten uzak durmak hep positif hikayelere bakmak beni rahatlatıyor sizede tavsiye ediyorum yoksa çok stresliydim normalde.

Merhaba bende 1 Eylül de ilk asilamami oldum. Amin amin amin bende cok heycanliyim ama her türlü sonuca hazirliyorum kendimi. Benim 3 tane iyi gelismis yumurtam vardı.esiminde sonuclari olduğundan daha yuksek cikti.doktor coklu gebelik olabilir dedi. Rabbimin dedigi olur.

Güzel haberler verelim birbirimize inşallah

İnsan çevrede çocukları gördükçe herkesin hamile olmasını duydukça TV izlerken bile bebek görmek moral bozukluğuna yetiyor bende, aşırı etkileniyorum, bende pazartesi günü oldum. İki gün kahverengi akıntı ve biraz karın bölgemde ağrı vardı bugün yok maşallah inşallah hepimizin tutar

Çok doğru söylüyorsunuz, Amin inşallah.

Hep positif olun stresten uzak durun ne kadar rahat olursanız o kadar iyi olur ve inşallah buradan güzel haber bizimle paylaşırsanız.

Merhaba bende bu ay aşılama için klinik ile görüştüm adetin 2. Günü gitmemi istedi doktor. Nasıl bir süreç ilerliyor. Bu ay adet ile kontrol başlayınca aşılama o ay yapılıyor mu. Baştan sona süreci anlayabilir misiniz rica etsem

2. Günü gittim bende, femara ve gonal f verdi 112.5 vuruldum gergin. Sonra adetimin 8. Günü birdaha gittim yumurtalarıma baktı sonrasında ise 3 gün sonra aşılama yaptı

2. Günü gittim bende, femara ve gonal f verdi 112.5 vuruldum gergin. Sonra adetimin 8. Günü birdaha gittim yumurtalarıma baktı sonrasında ise 3 gün sonra aşılama yaptı
Çok teşekkür ederim karar verdikten sonra sürekli araştırıyorum. Adet olursam Çarşamba adetin 2. Günü oluyor bekliyorum bende hayırlısı

Çok teşekkür ederim karar verdikten sonra sürekli araştırıyorum. Adet olursam Çarşamba adetin 2. Günü oluyor bekliyorum bende hayırlısı
İnşallah adet olmazsın ve gerek kalmaz, aşılama da tutma olasılığı çok düşükmüş çünkü, sizin probleminiz ne kaç yıllık evlisiniz

İnşallah adet olmazsın ve gerek kalmaz, aşılama da tutma olasılığı çok düşükmüş çünkü, sizin probleminiz ne kaç yıllık evlisiniz
2 yıllık evliyiz eşim varikosel ameliyatı oldu. Değerleri biraz düşüktü. Bende bir problem bulunmuyor. Aşılama da bizim durumda olanlara daha çok öneriliyor diye duyduk denemek istedik. Çok teşekkür ederim inşallah gerek kalmaz . Hepimiz en kısa sürede alırız güzel haberleri

Herkese merhabalar.dun aşılama tedavisine başlandı ve gonal-f günlük 37.5 dozla başlattı Dr 4 gün bu dozu yap ve kontrole gel dedi.bende hiçbir yan etki olmadı ağrı bulantı vs hicbisey yok.bu normal bı durum mu acaba doz yetersiz mi diye aklıma takıldı bu kdr düşük kimsede duymadım çünkü

Doz düşük geldi bana ama belki sizin yumurtanız hızlı gelişiyordur o yüzden düşük vermiştir. Kullanırken yan etki olmuyor yani bende olmadı. 4 gün sonra gelişim az olursa dpsunu artırır ben 112.5 kullanarak aşılama yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…