Aşılama yaptıranlar

Geçen hafta pazartesi yaptırdım ama tutmadı herhalde hiç belirtim yok benimde. Yerleşme kanaması filan da olmadı

Ben 9 Eylül de ilk aşılama mı oldum. Ama ilk önce tüplerim tıkalı olduğu için ameliyat oldum sonra aşılama. Adetimin 3 günü gonal f verdi Dr. 5 gün kullandım 75 ml. Biri 16 diğeri 10 olmak üzere iki yumurta gelişti. O akşam ilişkiye beraber çatlama iğnesi vuruldum. 2 gün sonra aşılama oldum. Dr progestan verdi fitil gibi. Şuan 7. Günüm bekliyorum. Bu arada Dr omega 3 ve Q folin verdi. Bunlar infirtelite için kullanılıyomuş. Bir araştırın olur mu. Toplamda da 850 TL verdim devlet hastanesi

Geçen hafta pazartesi yaptırdım ama tutmadı herhalde hiç belirtim yok benimde. Yerleşme kanaması filan da olmadı
Bende ayni gün asilama oldum benimde yerlesme kanamasi falan olmadi.2 kere test yaptim negatif. asilama günü sayarsak 12.gun oluyor daha da erken gibi üzülmek icin ama.pazartesi kontrol var.hayirlisi olsun hakkımızda..

Valla anlamadjm bugün kontrol vardı, ultrason sonucuna bakıp daha da düşürdü 22 yaptı dozu benle beraber gelen kızın yumurtaları daha büyük boyutta olmasına rağmen ona 75 le devam et demiş benimkini de azalttı cidden kafam karıştı

Benimde bugün kanamam oldu akşam üstü 2 saat filan sürdü şuan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…