- Konu Sahibi Berfinberfin24
Doktor istiyor
ilk aşılamma
PcosSizde sorun neydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor istiyor
ilk aşılamma
PcosSizde sorun neydi
Bende de Allah yardımcımız olsun
Benimde pazartesi günü oldum ama bugün aşılama yapildimBen 22 ocak ovitrella vuruldum bekliyorum
Benimki aşılama değil ama yumurta catlatma iğnesi oldumBenimde pazartesi günü oldum ama bugün aşılama yapildim
Tamam peki ne zaman gel dedilerBenimki aşılama değil ama yumurta catlatma iğnesi oldum
Gel demedi bana canım adet olmazsan test yap dedi olursan hsg çekelim bu sefer dediTamam peki ne zaman gel dediler
Gel demedi bana canım adet olmazsan test yap dedi olursan hsg çekelim bu sefer dedi
Merhaba, üniversite hatanesinde mi aşılama oldunuz bende bu ay aşılama sürecine başlamak istiyorum özelde 6 ay süren tedavim sonucunda gebelik elde edemedim. Sürecinizi anlatabilir misiniz ücretlerle birlikte size zahmet?üniversite hastanesinde oldum ben
Üni hastanesinde mi aşılama yaptırdınız?Benimde pazartesi günü oldum ama bugün aşılama yapildim
Hayır devlette oldumMerhaba, üniversite hatanesinde mi aşılama oldunuz bende bu ay aşılama sürecine başlamak istiyorum özelde 6 ay süren tedavim sonucunda gebelik elde edemedim. Sürecinizi anlatabilir misiniz ücretlerle birlikte size zahmet?
Üni hastanesinde mi aşılama yaptırdınız?
Bende şehir hastanesine gittim dün süreci başlatmak için . Biraz sürecinizden bahsedebilir misiniz?Hayır devlette oldum
Tabikide asilamam oldu sürekli yattım ve fitillerimi asla atlatmadimBende şehir hastanesine gittim dün süreci başlatmak için . Biraz sürecinizden bahsedebilir misiniz?
Yani asilamadan sonra gebeliği öğrenene kadar sürekli dinledinizmiTabikide asilamam oldu sürekli yattım ve fitillerimi asla atlatmadim
Evet ev işi bile yapmadimYani asilamadan sonra gebeliği öğrenene kadar sürekli dinledinizmi
Evet ev işi bile yapmadim
Yemeğimi normal hayatıma devam ettim kabak çekirdeği ye canimBeslenme açısından peki herhangi birşey yaptinizmi benim ilk aşılama oldu ama yatmama dikkat etmeme rağmen tutmadi
Yemeğimi normal hayatıma devam ettim kabak çekirdeği ye canim
İnşallah canım sendende güzel haberler bekliyorumSizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah canım sendende güzel haberler bekliyorum
Canım naptın tedaviye devam ediyormusunAmin inşallah![]()