• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptıranlar

Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah peki aşılama öncesi hangi ilacı kullandınız
gonalf 450 kullanıyordum bitene kadar yeterli yumurtaya ulaşıyorduk ilk yaptığımızda olgundu ama en sonki kadar değildi ondan olmadı diye düşünüyorum sonrada doktor hiç ara vermeden hemen diğer ilaca başlattı 18 mm olmuştu yumurtam ama kafama takmadım bu 2. Sinde normal hayatıma devam ettim çok şükür tuttu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok direnmiştim ilk yeni bir evlendiğim zamanlar sonra Rabbim kolaylığını veriyor hiç ummadığın anda 🤲🏻🌸😍

gonalf 450 kullanıyordum bitene kadar yeterli yumurtaya ulaşıyorduk ilk yaptığımızda olgundu ama en sonki kadar değildi ondan olmadı diye düşünüyorum sonrada doktor hiç ara vermeden hemen diğer ilaca başlattı 18 mm olmuştu yumurtam ama kafama takmadım bu 2. Sinde normal hayatıma devam ettim çok şükür tuttu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok direnmiştim ilk yeni bir evlendiğim zamanlar sonra Rabbim kolaylığını veriyor hiç ummadığın anda 🤲🏻🌸😍
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah ben bu ay gonalf 300 kullandım yumurtalığın gelişiminin geriledigini söyledi yada çatlamış olabilir kendiliğinden dedi bu durumda aşılama yapamayız dedi kaldı maalesef tedavi yarıda

Back
X