Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun benm de yedinci günüm adet olacakmışım gıbı agrılar oluyor neden acaba,canım sen adet oldun muBu doktor banada vermedı asılamasan sonra hıcbsyztn kızlar 14 gunum bgn test taptım gene tek cızgı.bat ımada 3 gun var
Yok canım olmadım teste baktım evde tek cızgıBugun benm de yedinci günüm adet olacakmışım gıbı agrılar oluyor neden acaba,canım sen adet oldun mu
Tamam canım sıkma canı nı on besinci gün kan testi yaptırırsın :) bana da haber ver amaYok canım olmadım teste baktım evde tek cızgı3⃣ gun var normalde adete asılamanın 14. Gunu bgn
Ya sılık bıle cıkmadı gerek varmı jan testıne bılmıyorum kı sımdı ondada negatıf cıkarsa offffTamam canım sıkma canı nı on besinci gün kan testi yaptırırsın :) bana da haber ver ama
Gıt bence için rahat etsın benıde haberdar et, imsallah hamılesındır negatif dusunme sakın eger olmassada daha ıyısı olacagı ıcındırYa sılık bıle cıkmadı gerek varmı jan testıne bılmıyorum kı sımdı ondada negatıf cıkarsa offffyarın gıtsem mıkı doktora
bilmiyorum canım ya progestan bebek olurşursa tutunması içinmiş sana jel falanda mı vermedi doktorun? bide aşılama sonrası eşinle birlikte olurken agrı hissettin mi ben çok kötü oldum ya hala daha sol kasıgımda agrı hissediyorum neden acaba![]()
canım normalde adet tarıhım dün dü ama 1 gün süre verdım bugun de ınsallah olmam sımdılık gelen gıden yok...sen ne alemdesın lütfen hamıs olalımmmBugun benm de yedinci günüm adet olacakmışım gıbı agrılar oluyor neden acaba,canım sen adet oldun mu
Canım gunaydın bugun 10.u gunum goguslerım çok agrıyor benım bıde ara ara kasık agrım var sende adet olmadın daha galıba ınsallah olmassın ınsallah hamılesındır :)canım normalde adet tarıhım dün dü ama 1 gün süre verdım bugun de ınsallah olmam sımdılık gelen gıden yok...sen ne alemdesın lütfen hamıs olalımmm
canım ya sana bıse sormak ıstıyorum belkı sende yaşamıssındır, benım akıntım var bazen beyaz yapışkan şeklınde bazende sarı böyle ama pütürlü sende yaşadın mı bunlarıCanım gunaydın bugun 10.u gunum goguslerım çok agrıyor benım bıde ara ara kasık agrım var sende adet olmadın daha galıba ınsallah olmassın ınsallah hamılesındır :)
aynen canım akıntı çok fazla ztn bende beyaz beyaz...afedersın bırlıkte olduktan sonra esımde bıle çok oluo süt kesığı gıbı.. neden oluyo bılımorm amacanım ya sana bıse sormak ıstıyorum belkı sende yaşamıssındır, benım akıntım var bazen beyaz yapışkan şeklınde bazende sarı böyle ama pütürlü sende yaşadın mı bunları
seninkıde mı yapışkan gıbıaynen canım akıntı çok fazla ztn bende beyaz beyaz...afedersın bırlıkte olduktan sonra esımde bıle çok oluo süt kesığı gıbı.. neden oluyo bılımorm amanormalde bugun adet günüm bakalım ınsallah olmam da
aynen ve az deıl çokseninkıde mı yapışkan gıbı
valla benım kı bazen krem gıbı bazen sarı pütürlü arada bırde kuru oluyorum bakalım hayırlısı olsun ama sen sonucunu haber ver banaaynen ve az deıl çok
benım baya baya ıslakvalla benım kı bazen krem gıbı bazen sarı pütürlü arada bırde kuru oluyorum bakalım hayırlısı olsun ama sen sonucunu haber ver bana
insallah hamılesındır canım ıcını ferah tut off benım de regl sıvılcelerım çıktı bugun çok umutsuzumBgn sonucu bellı olcak. Dua ıstıyorum kızlarreerr
hamıle deılmısım canım tutmadı sonuç koca bır sıfırinsallah hamılesındır canım ıcını ferah tut off benım de regl sıvılcelerım çıktı bugun çok umutsuzum
sıkma canını hayırlısı olsun daha adet olmadın degıl mıhamıle deılmısım canım tutmadı sonuç koca bır sıfır![]()