aşılama yaptiranlar

Bu doktor banada vermedı asılamasan sonra hıcbsy:( ztn kızlar 14 gunum bgn test taptım gene tek cızgı.bat ımada 3 gun var

Ya sılık bıle cıkmadı gerek varmı jan testıne bılmıyorum kı sımdı ondada negatıf cıkarsa offff:KK43: yarın gıtsem mıkı doktora
Gıt bence için rahat etsın benıde haberdar et, imsallah hamılesındır negatif dusunme sakın eger olmassada daha ıyısı olacagı ıcındır

bilmiyorum canım ya progestan bebek olurşursa tutunması içinmiş sana jel falanda mı vermedi doktorun? bide aşılama sonrası eşinle birlikte olurken agrı hissettin mi ben çok kötü oldum ya hala daha sol kasıgımda agrı hissediyorum neden acaba:KK64:

jel de vermedi, ilişkide bende çok zorlandım

Bugun benm de yedinci günüm adet olacakmışım gıbı agrılar oluyor neden acaba,canım sen adet oldun mu
canım normalde adet tarıhım dün dü ama 1 gün süre verdım bugun de ınsallah olmam sımdılık gelen gıden yok...sen ne alemdesın lütfen hamıs olalımmm

canım normalde adet tarıhım dün dü ama 1 gün süre verdım bugun de ınsallah olmam sımdılık gelen gıden yok...sen ne alemdesın lütfen hamıs olalımmm
Canım gunaydın bugun 10.u gunum goguslerım çok agrıyor benım bıde ara ara kasık agrım var sende adet olmadın daha galıba ınsallah olmassın ınsallah hamılesındır :)

Canım gunaydın bugun 10.u gunum goguslerım çok agrıyor benım bıde ara ara kasık agrım var sende adet olmadın daha galıba ınsallah olmassın ınsallah hamılesındır :)
canım ya sana bıse sormak ıstıyorum belkı sende yaşamıssındır, benım akıntım var bazen beyaz yapışkan şeklınde bazende sarı böyle ama pütürlü sende yaşadın mı bunları

canım ya sana bıse sormak ıstıyorum belkı sende yaşamıssındır, benım akıntım var bazen beyaz yapışkan şeklınde bazende sarı böyle ama pütürlü sende yaşadın mı bunları
aynen canım akıntı çok fazla ztn bende beyaz beyaz...afedersın bırlıkte olduktan sonra esımde bıle çok oluo süt kesığı gıbı.. neden oluyo bılımorm ama:( normalde bugun adet günüm bakalım ınsallah olmam da

aynen canım akıntı çok fazla ztn bende beyaz beyaz...afedersın bırlıkte olduktan sonra esımde bıle çok oluo süt kesığı gıbı.. neden oluyo bılımorm ama:KK43: normalde bugun adet günüm bakalım ınsallah olmam da
seninkıde mı yapışkan gıbı

valla benım kı bazen krem gıbı bazen sarı pütürlü arada bırde kuru oluyorum bakalım hayırlısı olsun ama sen sonucunu haber ver bana
benım baya baya ıslak :( allahım ınsallah tutar da ısteyen hepımızın baska bsy ıstemıorm :(eğer bugun olmazsam yarın verırım kan nasıp olursa olmazsam tabı regl:(

Back
X