aşılama yaptiranlar

canım sana bişe sormak istiyorum aşılamadan önce kaç yumurtan oluşmustu ve kaç mılyon sperm enjekte edıldı sana bana bılgı verbılırmısın
canım sana bsy dıyım mı benım doktorum su kadar olustu demedı bana boyut su demedı...sadece hanı duyduğum kadarıyla 2/3 yumurta olmustu ve buyutu 1 tanesının çok güzeldı 2 sı bıraz daha normaldı yanı 1 ı ıyı büyümüstü..ole dedı hatta dedıkı tam kıvamında çatlatma ığnesı ıçın hemen yapalım dedı ıstersen.yanı bana ne yazıkkı bılgı verılmedı kaç mılyon enjekte edıldı onları ztn hıç bılmıorm :) ne güzel dımı

canım sana bsy dıyım mı benım doktorum su kadar olustu demedı bana boyut su demedı...sadece hanı duyduğum kadarıyla 2/3 yumurta olmustu ve buyutu 1 tanesının çok güzeldı 2 sı bıraz daha normaldı yanı 1 ı ıyı büyümüstü..ole dedı hatta dedıkı tam kıvamında çatlatma ığnesı ıçın hemen yapalım dedı ıstersen.yanı bana ne yazıkkı bılgı verılmedı kaç mılyon enjekte edıldı onları ztn hıç bılmıorm :) ne güzel dımı
:) pekı bende sana şöyle anlatım benım 3 taneden fazla yumurtam oluşmuş 22 milyon sperm enjekte edildi bide ben özel hastanede tedavi görüyorum çift aşılama yapıldı bana doktorumun dedıgı çogul gebelık olabılır ikiz üçüz olabilir dedi çok başarılı bı tedavı oldu dedı yanı çok güzel konustu bide normal aşılamada şans %15 iken benin gebelik sansım %30-31 miş. bakalım artık bugun 11. günüm

:) pekı bende sana şöyle anlatım benım 3 taneden fazla yumurtam oluşmuş 22 milyon sperm enjekte edildi bide ben özel hastanede tedavi görüyorum çift aşılama yapıldı bana doktorumun dedıgı çogul gebelık olabılır ikiz üçüz olabilir dedi çok başarılı bı tedavı oldu dedı yanı çok güzel konustu bide normal aşılamada şans %15 iken benin gebelik sansım %30-31 miş. bakalım artık bugun 11. günüm
İnşallah tutar canım neguEl acıklayıp yapmışlar nerde yaptırdın

İnşallah tutar canım neguEl acıklayıp yapmışlar nerde yaptırdın
Canım ben mersınde yasıyorum özel mersın sistem tıp merkezınde yaptırdım ama bana bıraz pahalıya mal oldu :) sadece aşılamaya 750 tl odedım tabı ılaçlarım ve çekılen film hariç

Canım ben mersınde yasıyorum özel mersın sistem tıp merkezınde yaptırdım ama bana bıraz pahalıya mal oldu :) sadece aşılamaya 750 tl odedım tabı ılaçlarım ve çekılen film hariç
vay toprağım bende mersinliyim:) hayırlısı yaa.inş bebişlerimizi alırız.

Hadı ya ne gzel sen nerde mersındemı yasıyosun
mrb.aşılamanızı tüp bebk merkezinde mi yaptrdnz yoksa özel hastanede mi??????ben özel hastanede yptm ama netice alammştm.doktorum tüp bebk merkznde tedavi önerdi....

mrb.aşılamanızı tüp bebk merkezinde mi yaptrdnz yoksa özel hastanede mi??????ben özel hastanede yptm ama netice alammştm.doktorum tüp bebk merkznde tedavi önerdi....
canım ben aşılamamı özel hastanede yaptırdım ama çok memnun kaldım bakalım sonuç ne olacak :)

canım ben aşılamamı özel hastanede yaptırdım ama çok memnun kaldım bakalım sonuç ne olacak :)
özel hastanede çift aşılama oluyr mu yao_Oo_Oo_Oinş hamişsndr.ben pkoluyum bi kez yaptm aşılama ama aşılama denrse.doktorum çatlatma iğnesinden sonra aşılama yaptı ama yumurtann çatlyp çatlamdğna ble bakmdı....

ya benımde adegt olacakmışım gıbı belırtılerım var bu haftayı atlatırsam eger onumuzdekı hafta test yapıcam normalde bugun yarın adet olamam lazım akıntımda arttı bakalım hayırlısı olun.

Canim baya oldu giremedim benim aşılama olmadı tup bebek denedik biz bu ay haftaya sonucumu alicam busefer oldu bence yapılan işlemlere inandım en azından ben aşılama ya hiç inanmıyorum basit bi işlem yapiliyor
hadı canım ınsallah tutmustur.hamıs olursun yaz mutlaka

Inşallah canım sende durumlar ne
ben suan herseyı durdurdum canım.gıtmıorm doktora da ıncır yıyorm bol bol subata kadar bu seklde gitmek ıstıyorum.olmaz sa artık tüp bebeğe doru giderız bızde ınsallah gerek kalmaz dıye düsünmek ıstıyorum ama umudum pek yok :(

Back
X