aşılama yaptiranlar

Sizde sorun ne tatlım bizim sorunumuz yumurtam çok ama gelişmiyor

Sizde sorun ne tatlım bizim sorunumuz yumurtam çok ama gelişmiyor
valla canım bende bı sıkıntı olmadığı söylemekte doktorlar sonuç ama negatif:)rahım filmi de çekıldı allaha sükür hersey normal ama anlayamıorm sebepsız ınfertılıte ymıs benım kı

Eşine bakıldı mi canım
evet canım sperm testı yapıldı ona hersey normal dıolar ....artık bende bılemıorm yanı 1 kere asılama yapıldı tutmadı bende artık kötü olmaya basladım umutlanıp yıkılmak çok kötü gıtmıorm sımdı ondan ıncıre vurdum kendımı :)

Moral önemli yılma mücadelenin yap dua et rabbimin izni ile olucak anne birgun

Kızlar bende ikinci asilama icin tüp bebek merkezine gitmeye karar verdiverdim cumartesi günü gidicem bakalım hayırlısı

Canim baya oldu giremedim benim aşılama olmadı tup bebek denedik biz bu ay haftaya sonucumu alicam busefer oldu bence yapılan işlemlere inandım en azından ben aşılama ya hiç inanmıyorum basit bi işlem yapiliyor

bende bu ay tüpe gidecektim ama gitmeden bihormonlara baktırıyım dedim prolaktin 92 ye çıkmış, aşılamada tutmaz tü de tutmaz edi dr, aşılamadan önce aklıma gelmedi druyarmadı 1500 tl havaya gitti, drt bitmiyor bende, inşallah senin tutmuştur

Kızlar bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün 5.günüm. beklemedeyiz bizde de herşey normal görünüyor ama bebek olmuyor. dert sıkıntı edince hormonlarım dengesizleşiyor.. Ne bileyim Rabbim elbette bir sebep aratıyordur inşallah hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olur da gözlerimiz yolda kalmaz...

Cnm nasl sonuç pozitiftir inş benmde bu ay 2. Aşılamam olucak benmde herşey normal eşiminde ama Allah zamanını bekliyor sanırım. Biran önce sağlıkla hayırlısıyla gelse bebişleerimiz artl dayanamıyorum. İlkinde nehatıf çıkınca dünyam yıkıldı ama buvay yıne deneyecegz ıns bu sefer tutar

Merhaba bişey sormak istiyorum bu ay 2. Aşılamam olucak ama doktorum bana kaç yumurtam büyüklüğü ne kadar kaç sperm enjekte edildi hıc bişey soylemiyor herşey yolundaydı diyor soylemelimi bunu yapan doktor bize. Kadın bişey demedği için bu aşılamada tutmaz ise başka Bi doktora gidicez siz hangi ildesinz onerebileğinz doktor varmı

Bana doktor puregon iğne ve ovitrelle verdi sadece ilaçlarım fiyarı 900 civarı

Kimseye ümitsizlik olsun istemem ama malesef sonucum olumsuz... İkinci aşılama için de pek ümitli olamıyorum nedense.. Rabbim hayırlısını versin hepimize... Ben şimdi incir tüketiyorum sabah akşam aç karına 5 adet yiyorum belki incirden bi şifa gelir bakalım hayırlısı ...

Canım üzme kendini sakın benmdr ilki negatıf olunca 1 hafta durmadan agladm ama moralmzı yüksek tutmalyz 2. İçin hiç umudum yok yarn yıne yumurta kontrolü var bakalım hayırlısı. Hayır suyu dıye bişey varmış onunla hamile kalan arkadaşlarm var olmadı bende onu deneyecegım su 2. Aşılama geçsinde. Gelişmeleri aktarırım sakın moralni bozma sıtem etme herseyde vardır bıhayır Allah sesımızı duyuyor ben inanıyorum sabır bıraz daha

Ha Hayıtt suyu cnm yanls yazmişım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…