ben suan herseyı durdurdum canım.gıtmıorm doktora da ıncır yıyorm bol bol subata kadar bu seklde gitmek ıstıyorum.olmaz sa artık tüp bebeğe doru giderız bızde ınsallah gerek kalmaz dıye düsünmek ıstıyorum ama umudum pek yok
valla canım bende bı sıkıntı olmadığı söylemekte doktorlar sonuç ama negatif:)rahım filmi de çekıldı allaha sükür hersey normal ama anlayamıormSizde sorun ne tatlım bizim sorunumuz yumurtam çok ama gelişmiyor
evet canım sperm testı yapıldı ona hersey normal dıolar ....artık bende bılemıorm yanı 1 kere asılama yapıldı tutmadı bende artık kötü olmaya basladım umutlanıp yıkılmak çok kötüEşine bakıldı mi canım
ınsallah canım ısteyen herkese nasıp etsın rabbım çok zor bı süreç cıdden 1 senedır çöktüm desem yerı....Moral önemli yılma mücadelenin yap dua et rabbimin izni ile olucak anne birgun
Insaallh tutar cnmKızlar bende ikinci asilama icin tüp bebek merkezine gitmeye karar verdiverdim cumartesi günü gidicem bakalım hayırlısı
Canim baya oldu giremedim benim aşılama olmadı tup bebek denedik biz bu ay haftaya sonucumu alicam busefer oldu bence yapılan işlemlere inandım en azından ben aşılama ya hiç inanmıyorum basit bi işlem yapiliyor
.Inşallah amin canım az kaldı bakalim
Canım sonuc belli miInşallah amin canım az kaldı bakalim
Cnm nasl sonuç pozitiftir inş benmde bu ay 2. Aşılamam olucak benmde herşey normal eşiminde ama Allah zamanını bekliyor sanırım. Biran önce sağlıkla hayırlısıyla gelse bebişleerimiz artl dayanamıyorum. İlkinde nehatıf çıkınca dünyam yıkıldı ama buvay yıne deneyecegz ıns bu sefer tutarKızlar bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün 5.günüm. beklemedeyiz bizde de herşey normal görünüyor ama bebek olmuyor. dert sıkıntı edince hormonlarım dengesizleşiyor.. Ne bileyim Rabbim elbette bir sebep aratıyordur inşallah hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olur da gözlerimiz yolda kalmaz...
Merhaba bişey sormak istiyorum bu ay 2. Aşılamam olucak ama doktorum bana kaç yumurtam büyüklüğü ne kadar kaç sperm enjekte edildi hıc bişey soylemiyor herşey yolundaydı diyor soylemelimi bunu yapan doktor bize. Kadın bişey demedği için bu aşılamada tutmaz ise başka Bi doktora gidicez siz hangi ildesinz onerebileğinz doktor varmıcanım sana bsy dıyım mı benım doktorum su kadar olustu demedı bana boyut su demedı...sadece hanı duyduğum kadarıyla 2/3 yumurta olmustu ve buyutu 1 tanesının çok güzeldı 2 sı bıraz daha normaldı yanı 1 ı ıyı büyümüstü..ole dedı hatta dedıkı tam kıvamında çatlatma ığnesı ıçın hemen yapalım dedı ıstersen.yanı bana ne yazıkkı bılgı verılmedı kaç mılyon enjekte edıldı onları ztn hıç bılmıorm :) ne güzel dımı
Bana doktor puregon iğne ve ovitrelle verdi sadece ilaçlarım fiyarı 900 civarımerhaba kızlar aşılamasını devlet karşılamayanlar ne kadar ücreti acaba? birde önden kullandığınız ilaçların fiyatı bende baya zamandır klomen+ çatlatma iğnesi kulandım ama kısmet değilmiş şimdi aşılamaya geçeceğiz lakin çok pahalı olur diye korkuyorum((((((
Cnm nasl sonuç pozitiftir inş benmde bu ay 2. Aşılamam olucak benmde herşey normal eşiminde ama Allah zamanını bekliyor sanırım. Biran önce sağlıkla hayırlısıyla gelse bebişleerimiz artl dayanamıyorum. İlkinde nehatıf çıkınca dünyam yıkıldı ama buvay yıne deneyecegz ıns bu sefer tutar
Cnm hangi hastane yada kliniğe gittin İstanbul damısıncnm ben özelde yaptırmıştım aşılama ücreti 500 ödedim iğne +hap verdiler 400 tuttu çatlatma iğnesi de 68 verdim bide hormon tahlillerim 150 tuttu rahim filmi çektirdim o da 250
Canım üzme kendini sakın benmdr ilki negatıf olunca 1 hafta durmadan agladm ama moralmzı yüksek tutmalyz 2. İçin hiç umudum yok yarn yıne yumurta kontrolü var bakalım hayırlısı. Hayır suyu dıye bişey varmış onunla hamile kalan arkadaşlarm var olmadı bende onu deneyecegım su 2. Aşılama geçsinde. Gelişmeleri aktarırım sakın moralni bozma sıtem etme herseyde vardır bıhayır Allah sesımızı duyuyor ben inanıyorum sabır bıraz dahaKimseye ümitsizlik olsun istemem ama malesef sonucum olumsuz... İkinci aşılama için de pek ümitli olamıyorum nedense.. Rabbim hayırlısını versin hepimize... Ben şimdi incir tüketiyorum sabah akşam aç karına 5 adet yiyorum belki incirden bi şifa gelir bakalım hayırlısı ...
Hayıtt suyu cnm yanls yazmişımCanım üzme kendini sakın benmdr ilki negatıf olunca 1 hafta durmadan agladm ama moralmzı yüksek tutmalyz 2. İçin hiç umudum yok yarn yıne yumurta kontrolü var bakalım hayırlısı. Hayır suyu dıye bişey varmış onunla hamile kalan arkadaşlarm var olmadı bende onu deneyecegım su 2. Aşılama geçsinde. Gelişmeleri aktarırım sakın moralni bozma sıtem etme herseyde vardır bıhayır Allah sesımızı duyuyor ben inanıyorum sabır bıraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?