Aşılama aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

esila 1989

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
36
9
13
36
arkadaşlar aşılamadan sonuıç alan var mı benim bu ikinici olcak bakalım bu kez olcak mı cok kötüyüm kafam cok karışık

arkadaşlar aşılamadan sonuıç alan var mı benim bu ikinici olcak bakalım bu kez olcak mı cok kötüyüm kafam cok karışık
Canım bugünmü yaptırdın aşılamayı ? Bende bugün yaptırdım, nasip kısmet canım ilk aşılama tutanlar var sıkma canını herşeyi akışına bırak inşallah bebişlerimiz bizimle olur :)

daha yaptırmadım ben iğnelere başladım ama şimdiden cok heycanlıyım kafam cok dolu inş olur seninde tutar inş

daha yaptırmadım ben iğnelere başladım ama şimdiden cok heycanlıyım kafam cok dolu inş olur seninde tutar inş
İnşallah canım sters yapma fazla heycanlanma Allah ol derse olur, bizim elimizde olan bişey deil biz doktora gidip hastalıgımıza çare aradık gerisi Allaha kalmış, ama inşallah tez zamanda kucaklarımızı doldurur Allahım

Hadi hayırlısı olsun canım ben yaptırdım son 3günüm sonuç için hiç bir belirgin belirti yok bence sadece sol tarafıma agrı oluyor şiddetli değil gögüslerim ağrıyor dokununca fakat dünden beri damla damla kan var oda peçeteye geliyor inşallah yerleşme kanaması olur ümid ediyorum rabbim herkese nasip etsin

canım hiç üzülme inş yrleşme kanamasıdır bende yarın yaptırıyorum 4 tane yumurta oluşmuş dedi doktor coğul gebelik olabilir hakkımzda hayırlısı olsun allah ne zaman nasip ederse şükretmekten başka sansımız yok

inş bakalım yarın aşılama yapılıor dua eddin allah herkesin gönlüne göre versin inş

tabiki nasıpte yokmus ınsallah guzel haberlerını aırız canım

yaptırdınmı canım nasıl geçti sıkışık mı gidiliyo idrara

Canım yaptırdım yok idrara sıkışık gitmiyorsun yanlış 4 gün oldu çok bel ağrım var kasık ağrım var göğüslerimde çok ağrıyor inş olur Cumartesi belli olacak dua edin
Bende dün yaptrdm hakkımızda hayırlısı Ins erken test yaptırmıyormusun

Kızlar meraba Allahım herkesi bir an önce bebeklerne kavustursun. Benim bu ay 2. Aşılamam. 8. Gün bıttı bugün. Yanlız 2 gundur cok ağrım var. İlk 1 hafta hıc ağrım yoktu. 2 gundur sağ kasık bel ağrısı vat. Birde dun battanıyeyı ustumden atayım derken feci anlık birr kramp girdi. Bu durumları yasanınız varmı

Bende ağrılar he

Bende ağrılar hemen başladı benim 5 bitti ikinci aşılamam doktor kaç gün sonra bak dedi

Bende ağrılar hemen başladı benim 5 bitti ikinci aşılamam doktor kaç gün sonra bak dedi
Benımde 2. Aşılamam bugün 10. Gunum ağrım hla var ama tek taraflı sağ ve bel ağrısı. Arada kramp. Doktor 15. Gun bak dedi. 5 gunum kaldı. Hayırlısı bakalm. İlki olumsuz olunca bundada cok umıdım kalmadı. Doktorun sana kaç gün sonra bak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…