- 17 Aralık 2014
- 36
- 9
- 13
- 36
- Konu Sahibi esila 1989
-
Benim de ilki olumsuz olduğu için umudum yok ama cok heyecanlıyımBenımde 2. Aşılamam bugün 10. Gunum ağrım hla var ama tek taraflı sağ ve bel ağrısı. Arada kramp. Doktor 15. Gun bak dedi. 5 gunum kaldı. Hayırlısı bakalm. İlki olumsuz olunca bundada cok umıdım kalmadı.Doktorun sana kaç gün sonra bak dedi
İnşallah hamileyizdir bu kandil günü Allahım dualarımızı kabul etsin cnm. Birsn önce sağlıklı bebişleriçze kavusalım. Kandilimiz mübarek olsunVala
bana da öyle geldi erken ama Beta olduğu için cıkar ama ben Pazartesi bakabilirim
amin canım inş hayırlı kandillerİnşallah hamileyizdir bu kandil günü Allahım dualarımızı kabul etsin cnm. Birsn önce sağlıklı bebişleriçze kavusalım. Kandilimiz mübarek olsun
aynen.bendede sağa solA dönerken oldu .kramp gibi .akıntın varmı canım.bugün 9. GünümKızlar meraba Allahım herkesi bir an önce bebeklerne kavustursun. Benim bu ay 2. Aşılamam. 8. Gün bıttı bugün. Yanlız 2 gundur cok ağrım var. İlk 1 hafta hıc ağrım yoktu. 2 gundur sağ kasık bel ağrısı vat. Birde dun battanıyeyı ustumden atayım derken feci anlık birr kramp girdi. Bu durumları yasanınız varmı
Akıntım var cnm ama cok yoğun değil ara ara geliyor 13. Günümdeyim normalde yarn test yaptırmam gerek ama bikaç gün daha beklicem. Dune kadar ağrım çoktu gaz sancısı desem değil regli desem değil değişik bı ağrı ve kramplar vardı ama bugün daha hafif hayrlısı bekliyorum bakalmaynen.bendede sağa solA dönerken oldu .kramp gibi .akıntın varmı canım.bugün 9. Günüm
Hadi hayrlisi bende akıntı yok en büyük belirti o galiba . Bakalım mevla neyler neylerse güzel eylerAkıntım var cnm ama cok yoğun değil ara ara geliyor 13. Günümdeyim normalde yarn test yaptırmam gerek ama bikaç gün daha beklicem. Dune kadar ağrım çoktu gaz sancısı desem değil regli desem değil değişik bı ağrı ve kramplar vardı ama bugün daha hafif hayrlısı bekliyorum bakalm
bende akıntı bel ağrısı var şimdi evde test yaptım çıkmadı canım sıkıldı 11 günümHadi hayrlisi bende akıntı yok en büyük belirti o galiba . Bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler
Bende de acik renkli akinti g3lmeye basladi 9.gunum bel agrisi adet sancisi gibi bisey var tutar mi acabaHadi hayrlisi bende akıntı yok en büyük belirti o galiba . Bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler
Ben
bende akıntı bel ağrısı var şimdi evde test yaptım çıkmadı canım sıkıldı 11 günüm
kızlar akıntının olması genelde gebelik belirtisi ben 10. günüm idrar testi negatif çıktı . kan en dogru cevabı veriir.Bende de acik renkli akinti g3lmeye basladi 9.gunum bel agrisi adet sancisi gibi bisey var tutar mi acaba
Adet olucam gibi sanki agrilar ona benziyor sennki kacinci gun belli oldukızlar akıntının olması genelde gebelik belirtisi ben 10. günüm idrar testi negatif çıktı . kan en dogru cevabı veriir.
Adet olucam gibi sanki agrilar ona benziyor sennki kacinci gun belli oldu[/QUOTE kızlar mrb bugün aşılama 12 günüm ve test yaptım pozitif çıktı hem idrar hem kan 44 .4 çıktı doktor düşük dedi iki gün sonra tekrar bakcam inş daha çok yükselir Allah yardım etsin isteyen herkese nasip etsin çok tuhaf bi duygu
Canım evde idrar testin kaçinci günü pizitf aldın.hayırli olsun bu arada yükselir daha
Canım mrb aşılama sonucu belli oldu mu seninCanım bugünmü yaptırdın aşılamayı ? Bende bugün yaptırdım, nasip kısmet canım ilk aşılama tutanlar var sıkma canını herşeyi akışına bırak inşallah bebişlerimiz bizimle olur :)
Evet canım adet oldum yinede kan testi yaptırdım 0.45 çıktı yani negatif hayırlısı böyleymiş demekkiCanım mrb aşılama sonucu belli oldu mu senin
olumsuz düşünme bence bende ilk aşılamamı martta yaptıracagım kafamda bir sürü soru işareti var iki aşılama arasında kaç gün olması gerekiyor pekiBenımde 2. Aşılamam bugün 10. Gunum ağrım hla var ama tek taraflı sağ ve bel ağrısı. Arada kramp. Doktor 15. Gun bak dedi. 5 gunum kaldı. Hayırlısı bakalm. İlki olumsuz olunca bundada cok umıdım kalmadı.Doktorun sana kaç gün sonra bak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?