Aşılama Aşılama yaptıranlar🎈🎊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gunaydınlar canım bende gecen hafta belırtı vardı kasık batması gögüs hassasiyeti vardı hıc bısey kalmadı sadece gogus ucum dokununca agrıyor o kadar .

arkadaslar kendımden bahsedeyım. istanbulda oturuyorum. 27 yasındayım . bır fırmada uzman ( ekonoımist) olarak çalısıyorum . 2 yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır bebek ıstedık olmadı. 2 kez klomen ve catlatma iğnesı kullandım ama sonuc negatifti. kasım ayında menagon iğne kullanıp 28 kasımda özel hastahanede aşılama yaptırdım. suan beklemedeyım. bende pcos var ama sıddetlı degılmıs her ay adet gorebılıyorum yumurtamda olusuyor. esımde herhangı bı saglık problemi yok sperm analızlerı normal cıktı. insallah hamıleyım haberlerını yazarım.

Senin kanda çıkmıştı sanki canım. Ben mi yanlış hatırlıyorum.

aşılama yaptırdıgımızı eşimin aılesıde bılıyor benden habersız soylemış. bılmelerıne hıc gerek yoktu. sureklı arayıp laf arıyorlar. nasıl sınır bozucular allahımm

aşılama yaptırdıgımızı eşimin aılesıde bılıyor benden habersız soylemış. bılmelerıne hıc gerek yoktu. sureklı arayıp laf arıyorlar. nasıl sınır bozucular allahımm
Eşimin ailesinden sadece görümceme söyledim. O da sağolsun kimseye söylememiş. Kendisi de sıkboğaz etmeden nadiren sorar. Kendi ailem biliyor. 2. aşılamam bu. Artık bakalım ne olacak. Keşke tutunmuş olsa.

insallah canım anlayıslı bır aıle degıller soguk zaten aramız ondan sebep esım benden gızlı soylemıs benı sevmezler pek bende bayılmam zaten onlara :) en ıyısını yapmıssını z soylememekle canım

Kızlar Selam bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum, daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. 1 yıl oldu korunmayalı ve 37 yaşımdayım. Aşılama ücretleri nedir, paylaşırsanız çok memnun olurum...

Merhaba canım bende cuma yaptırdım aşılam ücreti iğneler dahil 2.500 tuttu canım inşallah senin içinde hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…