Uyandım ama hala uykum var sankihadı kızlar uyuyor musunuz yoksaa gun çoktan aydıı
Adet belirtim var sadece. Bakalım ne olacak. Çarşambaya kadar gidebilecek miyim ?gunaydınlar canımbende gecen hafta belırtı vardı kasık batması gögüs hassasiyeti vardı hıc bısey kalmadı sadece gogus ucum dokununca agrıyor o kadar .
inşallah hayırlı haberler alırısın canımAdet belirtim var sadece. Bakalım ne olacak. Çarşambaya kadar gidebilecek miyim ?
Adet belirtim var sadece. Bakalım ne olacak. Çarşambaya kadar gidebilecek miyim ?gunaydınlar canımbende gecen hafta belırtı vardı kasık batması gögüs hassasiyeti vardı hıc bısey kalmadı sadece gogus ucum dokununca agrıyor o kadar .
Senin kanda çıkmıştı sanki canım. Ben mi yanlış hatırlıyorum.arkadaslar kendımden bahsedeyım. istanbulda oturuyorum. 27 yasındayım . bır fırmada uzman ( ekonoımist) olarak çalısıyorum . 2 yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır bebek ıstedık olmadı. 2 kez klomen ve catlatma iğnesı kullandım ama sonuc negatifti. kasım ayında menagon iğne kullanıp 28 kasımda özel hastahanede aşılama yaptırdım. suan beklemedeyım. bende pcos var ama sıddetlı degılmıs her ay adet gorebılıyorum yumurtamda olusuyor. esımde herhangı bı saglık problemi yok sperm analızlerı normal cıktı. insallah hamıleyım haberlerını yazarım.
yok canım ben test yaptırmadım baska arkadastırSenin kanda çıkmıştı sanki canım. Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Test için perşembe mi dediler?yok canım ben test yaptırmadım baska arkadastır
Benim de çarşamba test günüm. Adey olmazsam kana giderim. Olursam da yine kan ver diyorlar. Bir ay dinlenme sonra tüp bebeğe başlarım sanırımevet canım 14 gun sonra yap dedıler ama hafta sonunu beklerım ben
bende bu asılama tutumazsa eger tup bebege gecerım dınlendıkten sonraBenim de çarşamba test günüm. Adey olmazsam kana giderim. Olursam da yine kan ver diyorlar. Bir ay dinlenme sonra tüp bebeğe başlarım sanırım
Eşimin ailesinden sadece görümceme söyledim. O da sağolsun kimseye söylememiş. Kendisi de sıkboğaz etmeden nadiren sorar. Kendi ailem biliyor. 2. aşılamam bu. Artık bakalım ne olacak. Keşke tutunmuş olsa.aşılama yaptırdıgımızı eşimin aılesıde bılıyor benden habersız soylemış. bılmelerıne hıc gerek yoktu. sureklı arayıp laf arıyorlar. nasıl sınır bozucular allahımm
Merhaba canım bende cuma yaptırdım aşılam ücreti iğneler dahil 2.500 tuttu canım inşallah senin içinde hayırlısı olurKızlar Selam bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum, daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. 1 yıl oldu korunmayalı ve 37 yaşımdayım. Aşılama ücretleri nedir, paylaşırsanız çok memnun olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?