• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar🎈🎊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar kendımden bahsedeyım. istanbulda oturuyorum. 27 yasındayım . bır fırmada uzman ( ekonoımist) olarak çalısıyorum . 2 yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır bebek ıstedık olmadı. 2 kez klomen ve catlatma iğnesı kullandım ama sonuc negatifti. kasım ayında menagon iğne kullanıp 28 kasımda özel hastahanede aşılama yaptırdım. suan beklemedeyım. bende pcos var ama sıddetlı degılmıs her ay adet gorebılıyorum yumurtamda olusuyor. esımde herhangı bı saglık problemi yok sperm analızlerı normal cıktı. insallah hamıleyım haberlerını yazarım.
Merhaba sizde çalışıyormuşsunuz aşılamadan sonra doktor yatıcaksın diyip rapor verdi mi yoksa dinlenmeden iş temposuna döndünüz mü

Merhaba sizde çalışıyormuşsunuz aşılamadan sonra doktor yatıcaksın diyip rapor verdi mi yoksa dinlenmeden iş temposuna döndünüz mü
Canım bır firmada ekonomi uzmanı olarak calısıyorm işim masa bası olmasına ragmen doktor 2 gun izin yazdı evde istirahat et dedı.hafta sonuda hafıf tempoda gecsın dedı persembe cuma raporluydum ıkı gunde hafta sonu 4 gun evdeydim canm

Canım bır firmada ekonomi uzmanı olarak calısıyorm işim masa bası olmasına ragmen doktor 2 gun izin yazdı evde istirahat et dedı.hafta sonuda hafıf tempoda gecsın dedı persembe cuma raporluydum ıkı gunde hafta sonu 4 gun evdeydim canm
anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de muhasebeciyim masa başında çalışıyorum ama ayaktayken hep kasıklarımda ağrı oldu doktoruma ısrar etmeme rağmen rapor vermedi ben de çok üzüldüm yatıp dinlenemedim diye bu arada ben de 27yaşındayım 2yıllık evliyim pko sendromum var ilk aşılamam inşallah tutar

anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de muhasebeciyim masa başında çalışıyorum ama ayaktayken hep kasıklarımda ağrı oldu doktoruma ısrar etmeme rağmen rapor vermedi ben de çok üzüldüm yatıp dinlenemedim diye bu arada ben de 27yaşındayım 2yıllık evliyim pko sendromum var ilk aşılamam inşallah tutar
bende aynıyım canım 27 yasındayım pcosum ve 2 yıllık evlıyım ilk asılamam ınsallah tutar.bugun asılamanın 14. gunu ve tedırgınım ya adet olursam dıye allahım sen sabırlar ver bıze

herkese gunaydınlar kızlar :KK200::KK200:
yenı umutlarla sevınçlerle suprızlerle dolu bır gun olsun ınsallah. bugun aşılamamamın 14. gunu . aslında gun gun ne tur hıssıyatlarımın oldugunu not edıyorum. sonuca gore gun gun yazacagım. ben asılama yaptırmaya karar verdıgımde baskalarının neler yasadıgını cok okumustum. yalnız olmadıgımızı hıssettırıyor ınsana sadece sana has bır durum degıl bak herkes aynı seylerı yasamıs dıyorsun . dun gece yattıgımda belıme ve karnıma hafıf bır agrı gırdı.hanı adet olmadan 2 saat oncesınde tatlı tatlı yoklayan bır sızı olur ya onun gıbı. dedım tamam buraya kadarmıs gece adet olacam herhalde. uzulmemek ıcın hemen uykuya daldım ne olursa olsun dedım . sabah bıseyım yoktu olmamaısım . yenıden umutlandım .
sımdı ıse geldım calısıyorum bılgısayarımı acar acmaz sızlere yazmak ıstedım. bır yandan her agırda eyvah adet olacam yıne husran dıyorum bır yandan mınık yumosum kendını mı hıssettırıyor acaba dıyorum. catlatma ıgnesı veya asılama ıle hamıle kalan arkadslarım lutfen belırtılerınızı bızlerle paylasın bu bızım pozitif zaman gecırmemızı saglar.

Merhaba kızlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum sessizce kendimden birşeyler bulmaya çalışıyorum hepimizin farklı sorunları var belki ama ortak noktamız hayallerimiz ve bu süreleri beklerken hissettiğimiz duygular. 26 yaşındayım evliliğimizin 3. yılına girdik 1 yıldır da korunmuyoruz. Genç kızlığımdan beri akıntım var aslında beslenme şeklimden ve çok fazla kahve tüketmekten dolayı vajina floram bozulmuş bunun dışında çok şükür bir sorunum yok. Adetim her zaman düzenli oldu ve hormonlarımda normal değerlerinde ama nasip olmadı bu süreçte gebe kalmak. O yüzden ilk aşılamamı oldum. Adetimin 5. günü klomene başladım 5 gün 1 defa kullandırdı doktorum yumurtalarımın nasıl tepki vereceğini görmek için. 1 hafta sonrasında (4 aralık) kontrole gittim 1 tane yumurta oluşmuştu 21 mm'lik. Aynı günün gecesinde çatlatma iğnesini yaptım 6 Aralıkta ise aşılamam oldu. İşlem sırasında hiç ağrım sızım olmadı 20 dk işlem yatağında uzandırdı doktorum. İşlem günü çok ağrım oldu yerimden kalkamadım devam eden günlerde hafif de olsa hep ağrım oldu bugün 6. günüm ayrı bir ağrı var diğer günlere göre umarım güzel şeylerin habercisidir. Bu ara da bende kimseye söyleyemiyorum sadece eşim annem ve ben biliyoruz. Umarım yeni yılda hepimiz güzel haberler veririz hem birbirimize hem de çevremize.

Merhaba kızlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum sessizce kendimden birşeyler bulmaya çalışıyorum hepimizin farklı sorunları var belki ama ortak noktamız hayallerimiz ve bu süreleri beklerken hissettiğimiz duygular. 26 yaşındayım evliliğimizin 3. yılına girdik 1 yıldır da korunmuyoruz. Genç kızlığımdan beri akıntım var aslında beslenme şeklimden ve çok fazla kahve tüketmekten dolayı vajina floram bozulmuş bunun dışında çok şükür bir sorunum yok. Adetim her zaman düzenli oldu ve hormonlarımda normal değerlerinde ama nasip olmadı bu süreçte gebe kalmak. O yüzden ilk aşılamamı oldum. Adetimin 5. günü klomene başladım 5 gün 1 defa kullandırdı doktorum yumurtalarımın nasıl tepki vereceğini görmek için. 1 hafta sonrasında (4 aralık) kontrole gittim 1 tane yumurta oluşmuştu 21 mm'lik. Aynı günün gecesinde çatlatma iğnesini yaptım 6 Aralıkta ise aşılamam oldu. İşlem sırasında hiç ağrım sızım olmadı 20 dk işlem yatağında uzandırdı doktorum. İşlem günü çok ağrım oldu yerimden kalkamadım devam eden günlerde hafif de olsa hep ağrım oldu bugün 6. günüm ayrı bir ağrı var diğer günlere göre umarım güzel şeylerin habercisidir. Bu ara da bende kimseye söyleyemiyorum sadece eşim annem ve ben biliyoruz. Umarım yeni yılda hepimiz güzel haberler veririz hem birbirimize hem de çevremize.
merhaba benim de 7. günüm dün akşam sadece şiddetli kasık ağrısı çektim bugün ise hafif bel ağrısı devam ediyor inş çok güzel sonuçlar alırız hep beraber

bende aynıyım canım 27 yasındayım pcosum ve 2 yıllık evlıyım ilk asılamam ınsallah tutar.bugun asılamanın 14. gunu ve tedırgınım ya adet olursam dıye allahım sen sabırlar ver bıze
Rahat olmamız gereken bir süreç ama olasılığı düşük olduğu için fazla umut bağlamıyorum olmazsa tüp bebek yaparım diyorum ne yapalım biz elimizden geleni yaptıktan sonra

Rahat olmamız gereken bir süreç ama olasılığı düşük olduğu için fazla umut bağlamıyorum olmazsa tüp bebek yaparım diyorum ne yapalım biz elimizden geleni yaptıktan sonra
canım senın asılamada kacıncı gunun ozelde mı yaptırdın kac yumurtan olustu

amoın canım ınsallah yenı yıl yenı heyecanlarla gelsın. burada bırbırımıze destek oluyoruz yalnız degılsın merak etme bızlerde varız

Benimde bügün 7. Gün oldu sonunda 😂 zaman geçmek bilmiyor ağrılar bendede var canım hatta ara ara adet sancısı gibide oluyor büyük ihtimalle normal

canım senın asılamada kacıncı gunun ozelde mı yaptırdın kac yumurtan olustu
Canım evet özelde yaptırdım 9.12.19da yaptırdım 3.gün mü 4.gün mü saymam gerek bilmiyorm 🤗 benim çok fazla yumurtam oluştu 8tane filan doktor böyle 4üz yada 5iz olur dedi aşılamadan 2gün önce yumurtalarımın içini boşalttı 2yumurta bıraktı sadece 2yumurta ile aşılama oldum yani

Yalnız değilsin hepimiz aynı süreçteyiz inşallah güzel haberler alırsın 🤗

Canım evet özelde yaptırdım 9.12.19da yaptırdım 3.gün mü 4.gün mü saymam gerek bilmiyorm 🤗 benim çok fazla yumurtam oluştu 8tane filan doktor böyle 4üz yada 5iz olur dedi aşılamadan 2gün önce yumurtalarımın içini boşalttı 2yumurta bıraktı sadece 2yumurta ile aşılama oldum yani
ohh ohh öasallah canım . bugun 3. gunun canım . ınsallah hayırlı sonuclar alırsın

En önemlisi yalnız olmadığını bilmekmiş çok teşekkür ederim..
:KK200::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar: insallahj hayırlı sonuclar alırız canım. esımle hafta sonu test yaptıralım dedık evde ovulasyon testım vardı onceden denemıstım o testle yumurtlama gunu hesplamıstım falan. acaba onunla yapsam gebelık cıkar mı ki kımılerı cıkıyor dıyor ama

:KK200::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar: insallahj hayırlı sonuclar alırız canım. esımle hafta sonu test yaptıralım dedık evde ovulasyon testım vardı onceden denemıstım o testle yumurtlama gunu hesplamıstım falan. acaba onunla yapsam gebelık cıkar mı ki kımılerı cıkıyor dıyor ama

sen 28 kasımda yaptırmıştın dimi ? bence çıkar ya çıkmasa bile kan testi verirsin

Kızlar bende bugün adet oluyorum galiba asılama için bekliyordum. Yarın doktora gideceğim ilaç yazicak inşallah aralık ayı bize uğurlu gelir :KK200:

Back
X