Aşılama Aşılama yaptıranlar🎈🎊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde adet günüm 3 gü önceydi ve senin gibi adet sancim oldu korkarak doktorumu aradim tahlil yapti sonucum 85 hamileyim

Canım eczaneden test mi alsan ki ama kan kesin sonuç deniliyor ay ben bekleyemezdim galiba
hep negatıf gordum bunca zaman her testı yapıp olmadıgını gordukten sonrakı yutkunamayısım gelıyor aklıma cesaret edemıyorum. eşimde farkında halımın o sebeten hafta sonu tatılde yaptırırız dedı

İşten geldim eve. Evde ıkı tane ovulasyon testi vardı. Okumustum hamılelık ogrenen varmıs bu sekılde. Bende yaptım kabak gıbı tek cızgı cıktı. Ikısını de yaptım oda aynı. Yıkıldım resmen hala aglıyorm allahım bızımde evimizi neselendırr cocuk sesıyle

Ben hiç ovulasyonla yapmadım canım bakalım biraz daha bekle kuzum hemen karamsarlığa kapılma

Ağlama kuzum üzme hemen kendini dur bakalım inşallah allahım en yakın zmaanda bizimde kucağımızı doldursun Bende kestim valla umudumu kim denk geldiyse kimsenin tutmamış

Ağlama kuzum üzme hemen kendini dur bakalım inşallah allahım en yakın zmaanda bizimde kucağımızı doldursun Bende kestim valla umudumu kim denk geldiyse kimsenin tutmamış
Hayırlısı olsun canım bekleyip gorecez elden bısey gelmıyor

Canım üzülme bence kan testi de yaptır eğer adet olmadıysan. Onda da negatif çıkabilir üzme kendini hiç içini ferah tut bir sürü yöntem var artık

Canım üzülme bence kan testi de yaptır eğer adet olmadıysan. Onda da negatif çıkabilir üzme kendini hiç içini ferah tut bir sürü yöntem var artık
bugun aşılamamanın 15. gunundeyım. sabahtan berı karnımda hafıf agrılar var. sankı adet olacak mısım gıbı. sureklı tuvalete gıdıyorum nemlı gıbı hıssedıyorum. ama bısey yok. böyle olup hamıle oldugunu ogrenen varmı.ıyıce allak bullak oldum. catlatma ıgnesının 16. gunundeyım. bır arkadas sımdıye kadar adet olurdun falan deyınce yıne umutlandım. burada sureklı belırtı yasayanları bulup okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…