• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar🎈🎊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun aşılamamanın 15. gunundeyım. sabahtan berı karnımda hafıf agrılar var. sankı adet olacak mısım gıbı. sureklı tuvalete gıdıyorum nemlı gıbı hıssedıyorum. ama bısey yok. böyle olup hamıle oldugunu ogrenen varmı.ıyıce allak bullak oldum. catlatma ıgnesının 16. gunundeyım. bır arkadas sımdıye kadar adet olurdun falan deyınce yıne umutlandım. burada sureklı belırtı yasayanları bulup okuyorum

Adetin normalde düzenli mi ? ve öyleyse kaç gün geciktin ?

Bence kan testi de vermeden bu kadar üzme kendini
bugun olmazsam adet yarın kan verırım canım doktorum 14- 15 gun sora demıstı. yazarım burdan. bırde hamıle cıkıyormusum. tek tek adım adım yazarım herseyı belırtılerı ne tedavı gordugumu falan

bugun olmazsam adet yarın kan verırım canım doktorum 14- 15 gun sora demıstı. yazarım burdan. bırde hamıle cıkıyormusum. tek tek adım adım yazarım herseyı belırtılerı ne tedavı gordugumu falan

olumlu olumsuz cevabını bekliyoruz unutma olumsuz olsa bile tekrar deneyeceğiz vazgeçmeyeceğiz. Ama evrene hep güzel enerjilerini gönder bugün olmasa bile yarın cevap verecektir.

Kızlar bugün 7. günü aşılamanın ve benim 2 gündür çok yoğun kokusuz beyaz akıntım başladı sizce normal mi? yaşayan var mı?

merhaba 5 aralıkta çatlatma iğnesi yapıp 7 aralıkta aşılama oldum ılk aşılamam benim ,4 tane 18-20 cm lik yumurtalarım vardı :anneadayı: aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyım ? hiçbir belirtim yok halsizlik uyku hali dışında :(

merhaba 5 aralıkta çatlatma iğnesi yapıp 7 aralıkta aşılama oldum ılk aşılamam benim ,4 tane 18-20 cm lik yumurtalarım vardı :anneadayı: aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyım ? hiçbir belirtim yok halsizlik uyku hali dışında :KK43:
Hali ve uykusuzluk ilk zamanda çıkmaz canım ortaya kullandığın ilaç varsa ondanda olabilir en erken 6 veya 7 haftalıkta uyku hali yapar aşılama zamanında 15. Gününde yapabilirsiniz umarım pozitif sonucu görürsünğz 🤲🏻

Ay canım direk kan testi var daha iyi bence inşallah bize çok mutlu olucak umut olucak haber verirsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ya kızlar benim akıntım var beyazda değil böyle afedersiniz hafif sarı gibi ama koku falan yok yani çokta değil arada geliyo

Back
X