• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar🎈🎊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese gunaydınlar kızlar :KK200::KK200:
yenı umutlarla sevınçlerle suprızlerle dolu bır gun olsun ınsallah. bugun aşılamamamın 14. gunu . aslında gun gun ne tur hıssıyatlarımın oldugunu not edıyorum. sonuca gore gun gun yazacagım. ben asılama yaptırmaya karar verdıgımde baskalarının neler yasadıgını cok okumustum. yalnız olmadıgımızı hıssettırıyor ınsana sadece sana has bır durum degıl bak herkes aynı seylerı yasamıs dıyorsun . dun gece yattıgımda belıme ve karnıma hafıf bır agrı gırdı.hanı adet olmadan 2 saat oncesınde tatlı tatlı yoklayan bır sızı olur ya onun gıbı. dedım tamam buraya kadarmıs gece adet olacam herhalde. uzulmemek ıcın hemen uykuya daldım ne olursa olsun dedım . sabah bıseyım yoktu olmamaısım . yenıden umutlandım .
sımdı ıse geldım calısıyorum bılgısayarımı acar acmaz sızlere yazmak ıstedım. bır yandan her agırda eyvah adet olacam yıne husran dıyorum bır yandan mınık yumosum kendını mı hıssettırıyor acaba dıyorum. catlatma ıgnesı veya asılama ıle hamıle kalan arkadslarım lutfen belırtılerınızı bızlerle paylasın bu bızım pozitif zaman gecırmemızı saglar.
Benimde adet günüm 3 gü önceydi ve senin gibi adet sancim oldu korkarak doktorumu aradim tahlil yapti sonucum 85 hamileyim

Canım eczaneden test mi alsan ki ama kan kesin sonuç deniliyor ay ben bekleyemezdim galiba
hep negatıf gordum bunca zaman her testı yapıp olmadıgını gordukten sonrakı yutkunamayısım gelıyor aklıma cesaret edemıyorum. eşimde farkında halımın o sebeten hafta sonu tatılde yaptırırız dedı

İşten geldim eve. Evde ıkı tane ovulasyon testi vardı. Okumustum hamılelık ogrenen varmıs bu sekılde. Bende yaptım kabak gıbı tek cızgı cıktı. Ikısını de yaptım oda aynı. Yıkıldım resmen hala aglıyorm allahım bızımde evimizi neselendırr cocuk sesıyle

İşten geldim eve. Evde ıkı tane ovulasyon testi vardı. Okumustum hamılelık ogrenen varmıs bu sekılde. Bende yaptım kabak gıbı tek cızgı cıktı. Ikısını de yaptım oda aynı. Yıkıldım resmen hala aglıyorm allahım bızımde evimizi neselendırr cocuk sesıyle
Ben hiç ovulasyonla yapmadım canım bakalım biraz daha bekle kuzum hemen karamsarlığa kapılma

Ağlama kuzum üzme hemen kendini dur bakalım inşallah allahım en yakın zmaanda bizimde kucağımızı doldursun 🤲🏻 Bende kestim valla umudumu kim denk geldiyse kimsenin tutmamış

Canım üzülme bence kan testi de yaptır eğer adet olmadıysan. Onda da negatif çıkabilir üzme kendini hiç içini ferah tut bir sürü yöntem var artık

Canım üzülme bence kan testi de yaptır eğer adet olmadıysan. Onda da negatif çıkabilir üzme kendini hiç içini ferah tut bir sürü yöntem var artık
bugun aşılamamanın 15. gunundeyım. sabahtan berı karnımda hafıf agrılar var. sankı adet olacak mısım gıbı. sureklı tuvalete gıdıyorum nemlı gıbı hıssedıyorum. ama bısey yok. böyle olup hamıle oldugunu ogrenen varmı.ıyıce allak bullak oldum. catlatma ıgnesının 16. gunundeyım. bır arkadas sımdıye kadar adet olurdun falan deyınce yıne umutlandım. burada sureklı belırtı yasayanları bulup okuyorum

Back
X