evet canım 28 kasımda yaptırdım. bugun 14. gunum korkıuyorum tets yaptırmaya
Hiç korkma yap testi sonuç negatif çıksa bile ne olacak tekrar deneyeceğiz o olmazsa tekrar hadi seni bekliyoruz olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun içini ferah tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım 28 kasımda yaptırdım. bugun 14. gunum korkıuyorum tets yaptırmaya
Kızlar bende bugün adet oluyorum galiba asılama için bekliyordum. Yarın doktora gideceğim ilaç yazicak inşallah aralık ayı bize uğurlu gelir![]()
aynen canım sonucta kacıs yok gercekle bı sekılde yuzlesmem lazımHiç korkma yap testi sonuç negatif çıksa bile ne olacak tekrar deneyeceğiz o olmazsa tekrar hadi seni bekliyoruz olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun içini ferah tut
Canım eczaneden test mi alsan ki ama kan kesin sonuç deniliyor ay ben bekleyemezdim galibaevet canım 28 kasımda yaptırdım. bugun 14. gunum korkıuyorum tets yaptırmaya
aynen canım sonucta kacıs yok gercekle bı sekılde yuzlesmem lazım
Benimde adet günüm 3 gü önceydi ve senin gibi adet sancim oldu korkarak doktorumu aradim tahlil yapti sonucum 85 hamileyimherkese gunaydınlar kızlar
yenı umutlarla sevınçlerle suprızlerle dolu bır gun olsun ınsallah. bugun aşılamamamın 14. gunu . aslında gun gun ne tur hıssıyatlarımın oldugunu not edıyorum. sonuca gore gun gun yazacagım. ben asılama yaptırmaya karar verdıgımde baskalarının neler yasadıgını cok okumustum. yalnız olmadıgımızı hıssettırıyor ınsana sadece sana has bır durum degıl bak herkes aynı seylerı yasamıs dıyorsun . dun gece yattıgımda belıme ve karnıma hafıf bır agrı gırdı.hanı adet olmadan 2 saat oncesınde tatlı tatlı yoklayan bır sızı olur ya onun gıbı. dedım tamam buraya kadarmıs gece adet olacam herhalde. uzulmemek ıcın hemen uykuya daldım ne olursa olsun dedım . sabah bıseyım yoktu olmamaısım . yenıden umutlandım .
sımdı ıse geldım calısıyorum bılgısayarımı acar acmaz sızlere yazmak ıstedım. bır yandan her agırda eyvah adet olacam yıne husran dıyorum bır yandan mınık yumosum kendını mı hıssettırıyor acaba dıyorum. catlatma ıgnesı veya asılama ıle hamıle kalan arkadslarım lutfen belırtılerınızı bızlerle paylasın bu bızım pozitif zaman gecırmemızı saglar.
Neden korkuyosun canım hiç bir şey olmaz inşallah orda 2 çift çizgiyi görürsünevet canım 28 kasımda yaptırdım. bugun 14. gunum korkıuyorum tets yaptırmaya
Benimde adet günüm 3 gü önceydi ve senin gibi adet sancim oldu korkarak doktorumu aradim tahlil yapti sonucum 85 hamileyim
hep negatıf gordum bunca zaman her testı yapıp olmadıgını gordukten sonrakı yutkunamayısım gelıyor aklıma cesaret edemıyorum. eşimde farkında halımın o sebeten hafta sonu tatılde yaptırırız dedıCanım eczaneden test mi alsan ki ama kan kesin sonuç deniliyor ay ben bekleyemezdim galiba
muhakkakk haber verırırım canlarımSonucunu bekliyoruz![]()
insallah canım benım ınsallah bende nasıl dua edıyorum herkese bılsen herkes bol cızgılı testlerımız olsunNeden korkuyosun canım hiç bir şey olmaz inşallah orda 2 çift çizgiyi görürsün![]()
ayy canım masallah ne mutlu sana. darısı basımıza olsun . canım surecını anlatırmısın bızlere umut olursun . neler yasadınBenimde adet günüm 3 gü önceydi ve senin gibi adet sancim oldu korkarak doktorumu aradim tahlil yapti sonucum 85 hamileyim
Heyecanla bekliyoruz bize umut olursunhep negatıf gordum bunca zaman her testı yapıp olmadıgını gordukten sonrakı yutkunamayısım gelıyor aklıma cesaret edemıyorum. eşimde farkında halımın o sebeten hafta sonu tatılde yaptırırız dedı
Hayırlı olsun canım darısı artık bizim başımızaBenimde adet günüm 3 gü önceydi ve senin gibi adet sancim oldu korkarak doktorumu aradim tahlil yapti sonucum 85 hamileyim
Ben hiç ovulasyonla yapmadım canım bakalım biraz daha bekle kuzum hemen karamsarlığa kapılmaİşten geldim eve. Evde ıkı tane ovulasyon testi vardı. Okumustum hamılelık ogrenen varmıs bu sekılde. Bende yaptım kabak gıbı tek cızgı cıktı. Ikısını de yaptım oda aynı. Yıkıldım resmen hala aglıyorm allahım bızımde evimizi neselendırr cocuk sesıyle
Ağlama kuzum üzme hemen kendini dur bakalım inşallah allahım en yakın zmaanda bizimde kucağımızı doldursunİşten geldim eve. Evde ıkı tane ovulasyon testi vardı. Okumustum hamılelık ogrenen varmıs bu sekılde. Bende yaptım kabak gıbı tek cızgı cıktı. Ikısını de yaptım oda aynı. Yıkıldım resmen hala aglıyorm allahım bızımde evimizi neselendırr cocuk sesıyle
Hayırlısı olsun canım bekleyip gorecez elden bısey gelmıyorAğlama kuzum üzme hemen kendini dur bakalım inşallah allahım en yakın zmaanda bizimde kucağımızı doldursunBende kestim valla umudumu kim denk geldiyse kimsenin tutmamış
İşten geldim eve. Evde ıkı tane ovulasyon testi vardı. Okumustum hamılelık ogrenen varmıs bu sekılde. Bende yaptım kabak gıbı tek cızgı cıktı. Ikısını de yaptım oda aynı. Yıkıldım resmen hala aglıyorm allahım bızımde evimizi neselendırr cocuk sesıyle
bugun aşılamamanın 15. gunundeyım. sabahtan berı karnımda hafıf agrılar var. sankı adet olacak mısım gıbı. sureklı tuvalete gıdıyorum nemlı gıbı hıssedıyorum. ama bısey yok. böyle olup hamıle oldugunu ogrenen varmı.ıyıce allak bullak oldum. catlatma ıgnesının 16. gunundeyım. bır arkadas sımdıye kadar adet olurdun falan deyınce yıne umutlandım. burada sureklı belırtı yasayanları bulup okuyorumCanım üzülme bence kan testi de yaptır eğer adet olmadıysan. Onda da negatif çıkabilir üzme kendini hiç içini ferah tut bir sürü yöntem var artık