asilama yaptiranlarr lutfen bi bakin sizde de bu belirtiler var mi??

İnsallah canm da ben ilacin son dozunu kullandim dokor bi daha yazdi.kullandim bi daha 4 kutu falan bitirdim.bi de ben gecen yanlis yazmisim benim yumurtam 18inde buyudu 20sinde asilama oldum

Ben de dün saat 14.00 de nihayet aşılamamı oldum :18: hala kasık ağrılarım devam ediyor.Göğüs ağrım çatlatma iğnesinden sonra bir başladı ve hala çok yoğun neden bilmiyorum.Şimdi gel de 14 gün bekle poofff canım senin az kalmış belli olmasına.Lütfen sonucunu burdan bizlerle de paylaş olur mu?Ben takipteyim Hakkımızda hayırlısı olsun

Aaa yaptirdin mi hadi hayirlisi olsun canm.benim az kaldi ama adat agrilarim gelmeye basladi bile.cok umudum kalmadi ama olumlu olumsuz paylasicam insallah :)

Dayanamadim bugun idrar testi yaptm 8.gun bugun .sonuuuc tabi ki negatif :)) su ikinci cizgiyi gormek bi gun nasip olur mu acep :))

Dayanamadim bugun idrar testi yaptm 8.gun bugun .sonuuuc tabi ki negatif :)) su ikinci cizgiyi gormek bi gun nasip olur mu acep :))

Canım benim haklısın insan sabırsızlanıyor ama 8. gün idrar testi için çok erken değil mi? Daha hiç belli olmaz kii.Klomen tedavisinde ben de 2-3 güne bir test yapıyordum gerçi.Sonradan araştırdım ki bu idrar testleri adet gecikmesi olmadan yapıldığında çoğu zaman yanıltıcı oluyor.Yani bence çok ümitlenmeyelim tabi ki aşılamnın şansı %15 çok düşük.Ama şimdiden ümidini yitirmen için de bence çok erken.Gebelik varsa bile 8. gün negatif çıkar bence.Şu da var döllenen yumurta 3-4 günde ancak rahme inip yerleşiyor.Daha hormon salgılamaya başladıysa bile çok düşük seviyededir ve idrara geçmemiştir.Valla ben de çok merak ediyorum içimde neler oluyor şu anda diye.Açıp bakıp geri kapatabilsem keşke Bir de bişi sorcam :26: aşılamadan sonra 10-15 dk yatırdılar beni ayağa kalktım şarr diye döküldü herşey.Bu normal mi seni ne kadar yatırdılar canım?Benim hiç içime sinmedi doğrusu :44:

Ayrıyetten ilişki önerdiler mi sana canım? Bana 3 gün ev ödevi verdiler de yapamadım gerçi

Kizlar siz tecrubelisiniz, asilamada agri sanci hissettinizmi ben igne asamasindayim ama asilamayi stres yapiyorum yaninada kimse almiyorlar o gun napcam bilmem.

insallah sizlerde positief sonuc alirsiniz

Kizlar siz tecrubelisiniz, asilamada agri sanci hissettinizmi ben igne asamasindayim ama asilamayi stres yapiyorum yaninada kimse almiyorlar o gun napcam bilmem.

insallah sizlerde positief sonuc alirsiniz
Cnim hic stres yapack bisey degil agrili bi islem degik korkulacak bi dr yok cidden emin ol guven bana

Haklisin canm ben baya erken yaptim gakiba:) bu arada asilama esnasinda oylr bisey oldugunu ilk senden duydum.ben de oyle bisey olmadi.asilmadan sonra beni de yatirdilar ama kalkinca oyle.bi dokue olmadi.iliski onerdiler 10 gun boyunca bi gun olacak bi gun olmayacak seklinde ama benim.kasik agrilarim cok artti son bi kac gundur yapamiyiruz.yarin bu muthis kasik agrilarimin sebebini ogrenmek icun doktora gidicem.hek de sonuclat belli olacak :)

ayağa kalkar kalkmaz tüm verdikleri sıvı :) aktı yani.Bana da 3 gün üstüste dedi ama bu şekilde hiç içimden gelmiyo doğrusu zoraki gibi zaten heryerimde ağrıyo.
haydi hayırlısı bakalım canım yarın ne çıkcak

Bugun pazartesi ,cuma gunu asilamam oldu.iki gundur bel agrisi, kasik agrisi var ve acayip derecede goguslerim agriyo ve aciyo sizde de bu belirtiler var miii

Tatlim hayirli olsun oncelikle.. Ben 2 basarisiz asilama sonucu tup bebekle hamile kaldim. Ilk asilamam da aynen dedigin gibiydim. Inanilmaz kasik agrisi, gaz sancisi, sislik, goguslerim cok agridi.. Bunlar kullandigimiz ilaclarin bir sonucu... Ve tabi birden fazla yumurta olusmusti ben de bunun da etkisi var demisti doktor. Bel agrisindan oluyodum. Gayet normal. Ikinci de alisti heralde vucut boyle sikintilarim olmadii.. Tedirgin olacagin bir durum yok meraklanma... Tez zamanda bebisine kavusman dilegiyle....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada o ayaga kalktiginizda gelen sivi spermi beraber gonderdikleri sivi. Spermler coktan rahim duvarina yapisti ayaga kalktiginda akacak olanlar sperm degil beraber gonderdigimiz sivi diye uyarmisti beni doktor. Meraklanmayin...

Oyle miiii:)cok merak ediyodum benim yasadillarimi yasyan asilamali var mi diye saol canm.bana da zaten pek olmamis gibi geliyo niyeyse:)bu ay 4.asamasindayim onumjzdeki ay bi da asilama o da olmazsa tup bebek artik :)

Oyle miiii:)cok merak ediyodum benim yasadillarimi yasyan asilamali var mi diye saol canm.bana da zaten pek olmamis gibi geliyo niyeyse:)bu ay 4.asamasindayim onumjzdeki ay bi da asilama o da olmazsa tup bebek artik :)

Asilama ihtimali biliyosun yuzde yirmiden fazla degil ama bir o kadar da asilama yoluyla hamile kalan duydum sen yine de olmadi diye dusunme kendine dikkat et. Belli mi olur bebislerin ne zaman gelecegii ☺️

Birgulden tsk ederim

bu arada dorduncu gunum agrim var belim kasiklarim agri kesiciler tedaviyi etkilermi?

Bide ara ara yumurtaliklarima agri giriyor normalmi:2:

Birgulden tsk ederim

bu arada dorduncu gunum agrim var belim kasiklarim agri kesiciler tedaviyi etkilermi?

Canim mumkunse icme doktor parol kullanabilirsin dedi ama ben kullanmadim basim cok agriyodu.bi de o agri yumurtalarinin buyumsinden dolayi olabilil

Birgulden tsk ederim

Kizlar bugun test yaptirdim bhcg 46.26 cikti doktor cuma tekrar gel dedi yukselise gecerse gebelik vardir dedi.hayirlisi bkalm.

Kizlar bugun test yaptirdim bhcg 46.26 cikti doktor cuma tekrar gel dedi yukselise gecerse gebelik vardir dedi.hayirlisi bkalm.

Heyyyy yaşasınnn süper haberrrr.... Heyecanla bekliyorummmm... Çok mutlu oluyorummm böyle güsel haberler aldıkçaaa....

Heyyyy yaşasınnn süper haberrrr.... Heyecanla bekliyorummmm... Çok mutlu oluyorummm böyle güsel haberler aldıkçaaa....

Caninmm tesekkurler ama net bisey demedi diye daha pek heveslenemedim:)tam bugun adet olmam gerekiyodu olmadim ve degerim adet gecikmeden bu haldr acaba var midir bebecik bilemedim:)

Caninmm tesekkurler ama net bisey demedi diye daha pek heveslenemedim:)tam bugun adet olmam gerekiyodu olmadim ve degerim adet gecikmeden bu haldr acaba var midir bebecik bilemedim:)

Bence vardırr.. Hayırlısııı tabiii ama hasta da olmamışsın değerin de gayet güselll...

Cumayı beklemene gerek yok bence perşembe kan ver değerin ikiye katlarsa tamamdır bu iş. Belki bi 2 gün sonra bi kere daha ister kan onda da yükselirse artık kesinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…