asilama yaptiranlarr lutfen bi bakin sizde de bu belirtiler var mi??

BIRGULDEn supeeeeer habeeeeer... ins yukselir allah sana nasip eder.

sonrada bize ins ama hala asilamadan tirsiyorum cocuk gibi hihih

BIRGULDEn supeeeeer habeeeeer... ins yukselir allah sana nasip eder.

sonrada bize ins ama hala asilamadan tirsiyorum cocuk gibi hihih

Canimm korkacak bisey yok cidden ya emin ol bisey yok:) ben hala inanamiyorum esim de ben de deliler gibi havaya ucariz zannetmistik ama hala ihtimalli oldugundan mi bilmiyorum pek hamileymisim gibi gelmiyo hala:))daha oyle aman aman sevinemiyoz keseyi gorunce insallah daha sahici gelir gerci hle bi yukselsin de:)

INSALLAhhhhhh hamilesindir bu mubarek ayda dualarimiz kabul olsun ama hissettign seyi tahmin edebiliyorum doktor demeden inanamiodur insan

INSALLAhhhhhh hamilesindir bu mubarek ayda dualarimiz kabul olsun ama hissettign seyi tahmin edebiliyorum doktor demeden inanamiodur insan

Hayirlisyla insallah canm ya ama cidden insan doktor tamam demeden inanmiyo belki de cok mucadele ettim ya olmuyo nasilsa diye kendimi sartladigimdan mi acaba:))insallh sen de hyirli guzel.hberler alirsin isteyenn tum arkadaslarla beraber:)

Allaaaaahh oh oh ohh oh canımmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin İnşallah! Aşılaması tutanlara kendim gibi seviniyorum umut oluyo Valla canım iyi haberlerinin devamını bekliyoruz, hayırlı uğurlu olsun

Hayirlisyla insallah canm ya ama cidden insan doktor tamam demeden inanmiyo belki de cok mucadele ettim ya olmuyo nasilsa diye kendimi sartladigimdan mi acaba:))insallh sen de hyirli guzel.hberler alirsin isteyenn tum arkadaslarla beraber:)

Arkadaşlar merhaba bende aynı sorunları yasıyorum benim aşılamam daha 5gün oldu birgül cok merak ettim yükseldi mi degerlerin inşallah istediğin gibi olmuştur Allah herkese nasip etsin güzel haber almayı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm, cok sukur yukseldi doktor ilkinde 46 ise sonrasinda 70 uzeri olmasi gerekir dedi.cok sukur benimki 75 cikti:)

Ayy vallahi cok sevindim darısı keseyi görmene inşallah sonrada bebişi kucagına almana :) inşallah

Ayy vallahi cok sevindim darısı keseyi görmene inşallah sonrada bebişi kucagına almana :) inşallah

çok üzgünüm tutunamadı <( doktor kimyasal gebelik dedi. (( burda okuyodum kızlar cok ağladım diyolardı ben hiç ağlamamıştım ama bi kaç gün sonra çok dokundu kendimi hüngür hüngür ağlarken buldum ( inşallah tekrar nasip olur sağlıklı bi bebiş...

Cnm ya seni cok iyi anlıyorum bende yasadım insan kötü oluyor cok gecmiş olsun ( inşallah Allah ım hayırlısıyla nasp eder

Arkadaşlar ben pko sendromundan dolayı gebelik olusmuyordu 2. Kez aşılama yaptirdik ilkinde bel agrisindan geberirken suan sadece arada bir adet ağrısı gibi kisa süreli ağrım oluyor bidr göğüs uclarim cok sert ve dokununca agriyor ayin temmuz ! Yani bu ayin 21inde asilamayi yaptirdik ağustos 5inde kan tahlili yaptircam ama cok merak ediyorum arada umitleniyorum arada umitsizleniyorum... bana bi akil verin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…