asilama yaptiranlarr lutfen bi bakin sizde de bu belirtiler var mi??

birgulden

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
33
12
288
35
Ankara
Bugun pazartesi ,cuma gunu asilamam oldu.iki gundur bel agrisi, kasik agrisi var ve acayip derecede goguslerim agriyo ve aciyo :( sizde de bu belirtiler var miii

Bugun pazartesi ,cuma gunu asilamam oldu.iki gundur bel agrisi, kasik agrisi var ve acayip derecede goguslerim agriyo ve aciyo :( sizde de bu belirtiler var miii

canım tedavin hayırlı olsun! Kusura bakmazsan ben sana bişey sormak istiyorum.Soruna henüz cevap veremiyorum.İğne vurulma aşamasındayım henüz çünkü.Gonal F mi kullandın canım kaç gün kaçlık doz?Ve aşılaman adetin kaçıncı gününe denk geldi?:54:Ben bunları çok merak ediyorum.Bana Gonal F günlük 75 lik doz 6 gün kullan dedi.Düşük doz verdi yetecek mi diye endişeleniyorum kaç gündür.Umarım sen de soruna bir an önce cevap alırsın.Eğer beklersen ben bi 10 güne filan yetişirim ama :9:

Ayrıca sonucunu takipteyim,merakla beklicem.İnşallah güzel haberler verirsin bize:emir_bebek::49:

canım tedavin hayırlı olsun! Kusura bakmazsan ben sana bişey sormak istiyorum.Soruna henüz cevap veremiyorum.İğne vurulma aşamasındayım henüz çünkü.Gonal F mi kullandın canım kaç gün kaçlık doz?Ve aşılaman adetin kaçıncı gününe denk geldi?:54:Ben bunları çok merak ediyorum.Bana Gonal F günlük 75 lik doz 6 gün kullan dedi.Düşük doz verdi yetecek mi diye endişeleniyorum kaç gündür.Umarım sen de soruna bir an önce cevap alırsın.Eğer beklersen ben bi 10 güne filan yetişirim ama :9:

İlacin dozunu her hastaya gore ayarliyolar.sen nerde basladin.

İlacin dozunu her hastaya gore ayarliyolar.sen nerde basladin.

Ben Ege doğum evi nde başladım canım ve bugün son iğnemi olmuş bulunuyorum.Yarın kontrolüm var.Belli olcak bakalım yumurta durumum.Ama hafif hafif kasıklarımda batmalar var şimdiden.Büyüyorlar muhtemelen.Senin durumunda çok yazan vardı aslında.Genellikle aşılamadan sonra da kasıklarda hafif ağrı oluyo sanırım.Fakat okuduklarımda gebelik olan da vardı olmayanda.Hiç belli olmuyor yani.Belirtilere çok takılmamak lazım.İlaçlar iğneler de yanıltıcı etkiler yapabiliyor.Umarım pozitifi görürüz canım emeklerimiz boşa gitmez:29:

Dün aşılama yaptırdım ama hiç bir ağrım falan yok sadece gaz var gibi bir his var heyecanlı bekleyiş başladı bakalım 12. Gün test yaptır dedi doktorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün aşılama yaptırdım ama hiç bir ağrım falan yok sadece gaz var gibi bir his var heyecanlı bekleyiş başladı bakalım 12. Gün test yaptır dedi doktorum

Bana da aynisini soylediler 12. Gun test ama benim goguslerimdeki sizi gitmiyoo :( niye boyle oldu ki adet mi olcam acaba?

Ben Ege doğum evi nde başladım canım ve bugün son iğnemi olmuş bulunuyorum.Yarın kontrolüm var.Belli olcak bakalım yumurta durumum.Ama hafif hafif kasıklarımda batmalar var şimdiden.Büyüyorlar muhtemelen.Senin durumunda çok yazan vardı aslında.Genellikle aşılamadan sonra da kasıklarda hafif ağrı oluyo sanırım.Fakat okuduklarımda gebelik olan da vardı olmayanda.Hiç belli olmuyor yani.Belirtilere çok takılmamak lazım.İlaçlar iğneler de yanıltıcı etkiler yapabiliyor.Umarım pozitifi görürüz canım emeklerimiz boşa gitmez:29:

İnsallah canm da ben ilacin son dozunu kullandim dokor bi daha yazdi.kullandim bi daha 4 kutu falan bitirdim.bi de ben gecen yanlis yazmisim benim yumurtam 18inde buyudu 20sinde asilama oldum ;)

Olmazsın inşaallah bence bu belirtiler çok bişey ifade etmiyor okadar forum okudum ki İnan bazen ağrı olanlar hamile kalıyor bazen ağrısı olmayanlar

Olmazsın inşaallah bence bu belirtiler çok sey ifade etmiyor okadar forum okudum ki İnan bazen ağrı olanlar hamile kalıyor bazen ağrısı olmayanlar

Dogru soyluyosun zaten bana pek tutmus gibi gelmiyo o kadar cok yaptirip da tutmayan vardi ki yaptirdigim yerde nerdeyse hic gormedin asilmasi tutan.gerci asilmasi tutan tekrar asilam merkezine niye gelsin o da var ya :))

dogru soyluyosun zaten bana pek tutmus gibi gelmiyo o kadar cok yaptirip da tutmayan vardi ki yaptirdigim yerde nerdeyse hic gormedin asilmasi tutan.gerci asilmasi tutan tekrar asilam merkezine niye gelsin o da var ya :))

çok güldüm buna haklısın mesela biz tutsa niye gidelim değğilmi bende pek umutlu değilim ama doktorun dediğine olmaması için bir swbep yokmuş bakalım bekleyip görcez..

çok güldüm buna haklısın mesela biz tutsa niye gidelim değğilmi bende pek umutlu değilim ama doktorun dediğine olmaması için bir swbep yokmuş bakalım bekleyip görcez..

İnsallah hayirlisiyla biz de infertilite sayfasindan cikip hamilelik sayfasina gecis yapariz:)benim sali ya da carsamba belli olacak sonuc:)burdan paylasirim insallah

İnsallah hayirlisiyla biz de infertilite sayfasindan cikip hamilelik sayfasina gecis yapariz:)benim sali ya da carsamba belli olacak sonuc:)burdan paylasirim insallah

ne güzel az kalmış işte ben daha 14 temmuza kadar beklemedeyim bekliyorum haberlerini sen yinede belirtilerini ara ara yaz olurmu:1:

Su an icin goguslerim sizliyo hem de cook fazla.

Ne güzel en azından bir belirti var bende hiç belirti yok sadece karnımda gaz var gibi şiş..,

Back
X