Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun pazartesi ,cuma gunu asilamam oldu.iki gundur bel agrisi, kasik agrisi var ve acayip derecede goguslerim agriyo ve aciyosizde de bu belirtiler var miii
Hayir tup bebek degil asilama oldu. spermin ozel bi ortamda yikanarak direk rahim icerisine enjekte edilme islemi..aşılama tüp bebekmi yani
Bugun pazartesi ,cuma gunu asilamam oldu.iki gundur bel agrisi, kasik agrisi var ve acayip derecede goguslerim agriyo ve aciyosizde de bu belirtiler var miii
Ayrıca sonucunu takipteyim,merakla beklicem.İnşallah güzel haberler verirsin bize insallah canm hepimiz guzel haberer veririz ben prugen kullandim.50 ml ile basladim sinra buyumedi yumoslar 100 ,150 en son 187.5 dedi reglin 18.gunu asilama oldumhaber vericem insallah
canım tedavin hayırlı olsun! Kusura bakmazsan ben sana bişey sormak istiyorum.Soruna henüz cevap veremiyorum.İğne vurulma aşamasındayım henüz çünkü.Gonal F mi kullandın canım kaç gün kaçlık doz?Ve aşılaman adetin kaçıncı gününe denk geldi?Ben bunları çok merak ediyorum.Bana Gonal F günlük 75 lik doz 6 gün kullan dedi.Düşük doz verdi yetecek mi diye endişeleniyorum kaç gündür.Umarım sen de soruna bir an önce cevap alırsın.Eğer beklersen ben bi 10 güne filan yetişirim ama
![]()
İlacin dozunu her hastaya gore ayarliyolar.sen nerde basladin.
Dün aşılama yaptırdım ama hiç bir ağrım falan yok sadece gaz var gibi bir his var heyecanlı bekleyiş başladı bakalım 12. Gün test yaptır dedi doktorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben Ege doğum evi nde başladım canım ve bugün son iğnemi olmuş bulunuyorum.Yarın kontrolüm var.Belli olcak bakalım yumurta durumum.Ama hafif hafif kasıklarımda batmalar var şimdiden.Büyüyorlar muhtemelen.Senin durumunda çok yazan vardı aslında.Genellikle aşılamadan sonra da kasıklarda hafif ağrı oluyo sanırım.Fakat okuduklarımda gebelik olan da vardı olmayanda.Hiç belli olmuyor yani.Belirtilere çok takılmamak lazım.İlaçlar iğneler de yanıltıcı etkiler yapabiliyor.Umarım pozitifi görürüz canım emeklerimiz boşa gitmez![]()
Olmazsın inşaallah bence bu belirtiler çok sey ifade etmiyor okadar forum okudum ki İnan bazen ağrı olanlar hamile kalıyor bazen ağrısı olmayanlar
dogru soyluyosun zaten bana pek tutmus gibi gelmiyo o kadar cok yaptirip da tutmayan vardi ki yaptirdigim yerde nerdeyse hic gormedin asilmasi tutan.gerci asilmasi tutan tekrar asilam merkezine niye gelsin o da var ya :))
çok güldüm buna haklısın mesela biz tutsa niye gidelim değğilmi bende pek umutlu değilim ama doktorun dediğine olmaması için bir swbep yokmuş bakalım bekleyip görcez..
İnsallah hayirlisiyla biz de infertilite sayfasindan cikip hamilelik sayfasina gecis yapariz:)benim sali ya da carsamba belli olacak sonuc:)burdan paylasirim insallah
ne güzel az kalmış işte ben daha 14 temmuza kadar beklemedeyim bekliyorum haberlerini sen yinede belirtilerini ara ara yaz olurmu![]()
Su an icin goguslerim sizliyo hem de cook fazla.
İlk iki gun benim de acayip sislik vardi so donemde gogus sizilarim artti sadece.umaraim hasta olacagik icin degildr :)Ne güzel en azından bir belirti var bende hiç belirti yok sadece karnımda gaz var gibi şiş..,