• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptırdım 27 Nisan

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ssosin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
6
2
6
30
27 Nisan Çarşamba günü aşılama oldu ilk saat hafif kan lekesi oldu bitti ama ağrım oluyor hala belim karnım kasıklarım ağrıyor dünden beridir de belimin yandığını hissediyorum. Aranızda başına gelen var mı. Geçen sene de aşılama oldu hiç ağrı sızı olmadı bu niye böyle oldu aydınlatın lütfen 😔

Aynı gün bende saat 2 de oldum canım. Dünde benim belim ağrıdı bu gün de ara ara ağrım oldu kasıklarımda batmalar oldu. Bide bu akşam pembe leke geldi peçeteye

Ben de 10:30 da olmuştu. Bel kısmında hiç yanma oldu mu peki bacım kime sorsam normaldir diyor direk doktorla iletişime gecemiyorum maalesef devlette olduğu için.

Ben de 10:30 da olmuştu. Bel kısmında hiç yanma oldu mu peki bacım kime sorsam normaldir diyor direk doktorla iletişime gecemiyorum maalesef devlette olduğu için.
Etiket yapmadığınız için mesajınızı görmemişim şimdi fark ettim. Belimde yanma olmadı canım ama bir sürü ilaç hormon falan yüklendi bende her şeye normaldir deyip geçiyorum artık

Etiket yapmadığınız için mesajınızı görmemişim şimdi fark ettim. Belimde yanma olmadı canım ama bir sürü ilaç hormon falan yüklendi bende her şeye normaldir deyip geçiyorum artık
Merhaba sonucunuzu merak ettim hayırlı haberler var mı?

Back
X