• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptırıp hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzülme bı daha yaptırırsın benim hiç belirtim kalmadı sivilce ve göğüs şişliği hariç para ayarlayinca tüp bebege gidicem artık buda olmazsa hakkımızda herşeyin hayrlisi üzülmemek elde değil biliyorum😔
10. Günün mü bugün. Bazen belirtisi olmayanlarınli tutuyo belli olmaz. Bende araştırma hastanesi infertilite bölümüne gitmeye karar verdim tüp bebek için

kızlar hangi hastaneye ve dr gittiniz aşılama için ben zeynep kamile gidiyorum ama henüz dosya düzenleme aşamasındayım devlette yapılan aşılama olmuyor mu siz nasıl bi hastane ve dr yolu izlediniz :(

kızlar hangi hastaneye ve dr gittiniz aşılama için ben zeynep kamile gidiyorum ama henüz dosya düzenleme aşamasındayım devlette yapılan aşılama olmuyor mu siz nasıl bi hastane ve dr yolu izlediniz :KK43:
Ben sakaryadayım canım özel hastanede yaptırdım ama forumlardan gördüğüm kadarıyla zeynep kamilden memnun olan çok insan var

Ben sakaryadayım canım özel hastanede yaptırdım ama forumlardan gördüğüm kadarıyla zeynep kamilden memnun olan çok insan var
ewet bende okudum ama 50/50 oranlar neredeyse memnun kalanda var kalmayanda aslında hiç araştırma yapmadan gitmek daha mantıklı bu şekilde çok kafa karışıyor cidden...
ama inssan araştırmadan da edemiyor o kadar emek veriyoruz :(
rabbim kimseye dert veripte derman aratmasın çok zor .... :(

Aşılamadan sonra Estrofem ve duphaston. İnofolic kullanmıştım Ama doktorum onu pco olanlara veriyoruz genelde demişti. şimdi prenatal life ve miyositol positive kUllanıyorum.
miyositol pozitif bende 1 yıl kullandım ama bi faydasını görmedim :( umarım sizde işe yarar :KK200:

Arkadaşlara sormuşsun sanırım ama ben de cevap vermek istedim 🥰
İlk iki aşılamamı özelde yaptırdım olumsuz oldu
Ben pazartesi 3. Aşılamamı devlette yaptırdım aşılamadan önceki çarşamba günü kontrole gittim (gonal f 450 kullandım) doktorum sağda bir yumurta 12 mm pazartesi gel aşılama yapalım dedi ama çarşambadan pazartesiye kadar 5 gün olduğu için o zamana kadar her gün 1 -2 mm büyürmüş aşılama günü bakmadı hiç ama eşimin sperm testini felan bize de verdiler çok iyi dediler hatta diğer test kötüydü 5 güne neler yaptınız bu kadar yükseldı diye sordu 😂
İyi günler, son testte eşinizin sperm testi iyi çıkmış, peki okadar hızlı iyileşmesi için özel birşey yapmış mıydınız? Kaç günlük perhiz ile sperm vermişti?

İyi günler, son testte eşinizin sperm testi iyi çıkmış, peki okadar hızlı iyileşmesi için özel birşey yapmış mıydınız? Kaç günlük perhiz ile sperm vermişti?
Merhaba En son çarşamba günü birliktelik olmuştu pazartesi aşılama oldu . Propolvit defans diye bi ilaç kullandık ayrıca bal ceviz fındık muz keçiboynuzu yedik

ewet bende okudum ama 50/50 oranlar neredeyse memnun kalanda var kalmayanda aslında hiç araştırma yapmadan gitmek daha mantıklı bu şekilde çok kafa karışıyor cidden...
ama inssan araştırmadan da edemiyor o kadar emek veriyoruz :(
rabbim kimseye dert veripte derman aratmasın çok zor .... :(
Sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. Zeynep Kamil hastanesinde pazartesi günü aşılama oldum 🤲🤲 Rabbim gönlümüze göre verir inşallah 🙏

Sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. Zeynep Kamil hastanesinde pazartesi günü aşılama oldum 🤲🤲 Rabbim gönlümüze göre verir inşallah 🙏
Merhaba bende zeynep kamile gidiyorum banada subatta gel dediler asilama icin
Sizin asilama tuttumu memnun kaldinizmi hastaneden?

Merhaba bende zeynep kamile gidiyorum banada subatta gel dediler asilama icin
Sizin asilama tuttumu memnun kaldinizmi hastaneden?
Yok arkadaşım tutmadı ben ikinci aşılamaya başladım bugün kontrolüm var , bakalım bu sefer nolucak Allah hayırlısını versin inşallah 🙏

Back
X