- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
hayırlı kandiller .. inşallah 2.ci aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canım .. bende ilk aşılamada hamile kaldım kimyasal gebelik oldu bende korunmuyorum aşılamadan önce belki hamile kalırım sevdası ile de bekliyorumHayırlı kandiller kızlar..7 senelik evliyim.Ben de ilk Asilamayla hamile kalmıştım ama bebeğim 11 haftalikken öldü ne yazıkki.7gün önce kürtaj oldum.ve doktorum korunmaniza gerek yok.2.adetine kadar hamile kalmazsan aşılama yapalım 2.kez dedi..Allah bu.mübarek gün hürmetine herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah
iyi ol kuzum sen iyi olursan bebişin daha çok tutunur sanaSağol canım iyiyim galiba :)
Hosbuldum canim. Cok haklisin sabirli olmak zorundayimGünaydin canlar nasilsiniz:)Amabenene hosgeldin canim henüz erken belirti icin bence tadini cikar 12 ci güne kadar netlesmez isallah pozitifi görürsün:) @papatya4680 sen nasilsin SchonerDuft canim benim öpüyom seni Asksevgihuzur bebişim senıde öpüyorum:)
.hayırlı kandiller .. inşallah 2.ci aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canım .. bende ilk aşılamada hamile kaldım kimyasal gebelik oldu bende korunmuyorum aşılamadan önce belki hamile kalırım sevdası ile de bekliyorum
iyi ol kuzum sen iyi olursan bebişin daha çok tutunur sana
çatlama iğnesinin etkisi bunlar 7 8 gün sonra test yaparsan kanda çıkarMerhaba arkadaslar. Cumartesi 25 kasimda asilama oldum. Bugun 6. gunumdeyim. Cok heyecanli bir surec. Yumurtaliklarimda bir baski var gibi ani hareketlerde yumurtaligima bir anlik bir bicak saplanma hissi oluyor. Umarim bu bir belirtidir. Birde cok acikiyorm.
opüyorum seni hurişimmmGünaydin canlar nasilsiniz:)Amabenene hosgeldin canim henüz erken belirti icin bence tadini cikar 12 ci güne kadar netlesmez isallah pozitifi görürsün:) @papatya4680 sen nasilsin SchonerDuft canim benim öpüyom seni Asksevgihuzur bebişim senıde öpüyorum:)
HAYIRLI CUMALAR kuzum nasılsın bugün bakalımHayirli cumalar kizlar:) papatya sesin hic cikmiyo nasilsin bakalim canim bi ses ver:)
Sükür iyiyim canisi sen nasilsin dün doktora gittin bugün daha iyimisin varmi agri siziHAYIRLI CUMALAR kuzum nasılsın bugün bakalım
AMİNNN canım hepimizeAllahim gonlunuze ,gonlumuze gore versin
hayurli saglikli evlatlar nasip etsin amiiin
nezman yaptircan asilamayuAMİNNN canım hepimize
Amin allah razi olsun canimAllahim gonlunuze ,gonlumuze gore versin
hayurli saglikli evlatlar nasip etsin amiiin
dün sıcak duş aldım annemde kaldık odun sobası vardı o iyi geldi sanırım biraz daha iyiyim yarın gitcem doktora bakalım ne dicekSükür iyiyim canisi sen nasilsin dün doktora gittin bugün daha iyimisin varmi agri sizi
Iyi olmana sevindim tatlim yarinda Isallah güzel haberlerle dönersin allahin izniyle Isallahdün sıcak duş aldım annemde kaldık odun sobası vardı o iyi geldi sanırım biraz daha iyiyim yarın gitcem doktora bakalım ne dicek
ay karar veremiyorum ki arlık diyorum bir ocak diyorum ben karar verene kadar şubat olur D:nezman yaptircan asilamayu
amin inşallah sen nasılsın naptın bugünIyi olmana sevindim tatlim yarinda Isallah güzel haberlerle dönersin allahin izniyle Isallah
Igne yerim aciyo kiz ben mizmiz deilimdir ama baya acili bi igne dün resmen kasiklsarimda gezinti yapiyodu asilamada hic böle olmadimamin inşallah sen nasılsın naptın bugün
bu biraz daha ağır bir ilaç hedefte daha çok yumurta büyütmek varya ondandırIgne yerim aciyo kiz ben mizmiz deilimdir ama baya acili bi igne dün resmen kasiklsarimda gezinti yapiyodu asilamada hic böle olmadim
bide iğne yerini sıvazla ilaç iyi ce yayılsınIgne yerim aciyo kiz ben mizmiz deilimdir ama baya acili bi igne dün resmen kasiklsarimda gezinti yapiyodu asilamada hic böle olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?