- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
hadi bakalim hayirlisi olsun hakkinda bebisini al.kucagimaKızlar bende adeti bekliuom başlicaz bi aksilik olmassa aşılamaya.
Hakkında hayırlısı olsun işallah:)Kızlar bende adeti bekliuom başlicaz bi aksilik olmassa aşılamaya.
Ananas ta al ye birkaç gün hep.şey diyorlar tutunmayı kolaylaştırıyorKızlar ne yapıyorsunuz ses seda yok :) benim yarın transferim var eşimle alışverişe gittik bol bol kuruyemiş kabak çekirdeği ceviz vs aldım gün kurusu ile incir kurusu aldım şimdi de yemek falan yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
Adetin ayın kaçında bende sürece karar veremiyorum aralik mı ocak mı diyeKızlar bende adeti bekliuom başlicaz bi aksilik olmassa aşılamaya.
18 aralık daha var.adetim daha yeni bitti.doktor birdaha ki adetinde gel dedi.Ananas ta al ye birkaç gün hep.şey diyorlar tutunmayı kolaylaştırıyor
Adetin ayın kaçında bende sürece karar veremiyorum aralik mı ocak mı diye
Arka arkaya başlarız belki seninle 10 aralık benim regli öyle gösteriyor yani.eger iş yoğunluğum olmazsa aralıkta istiyorum yoksa ocakta olcak18 aralık daha var.adetim daha yeni bitti.doktor birdaha ki adetinde gel dedi.
Hakkında hayırlısı canısı ne zaman baslarsan ben yanındayım dualarımlaArka arkaya başlarız belki seninle 10 aralık benim regli öyle gösteriyor yani.eger iş yoğunluğum olmazsa aralıkta istiyorum yoksa ocakta olcak
Bende ilaclara başladığımdan beri kendımı tatlıdan alamıyorum neyın etkısı bilmiyorum kilo problemi suanlık yok ama böle giderse şişicem gıbı vallahhhhKızlar estrofemin etkisi mi bilmiyorum ama muazzam kilo aldım ve acayip şekerli şeyler canım istiyor...
Demekki ilacın etkisidir canım sistim iyice :)Bende ilaclara başladığımdan beri kendımı tatlıdan alamıyorum neyın etkısı bilmiyorum kilo problemi suanlık yok ama böle giderse şişicem gıbı vallahhhh
Sağol canım yazarım tabi öpüyorumC cibilicibilisaksak06 canım yarın için sana bol bol dua edıcem işallah hersey yolunda gıder bebişine kavusursun :) transferden sonra yaz olurmu:)
Sağol canım senin de mübarek olsun yeni geldim eve transferim oldu yatıyorum şimdi:)Can dostlarim Kader Arkadaşlarim allahim gönlünüzün muradi dilegi neyse kabul etsin isallah:)mevlid kandılınıx hayırlar getırsın hepinize işallah:)
Hayırlısı olsun canım işallah alllahım yüzünü güldürsün bu seferKızlar trans
Sağol canım senin de mübarek olsun yeni geldim eve transferim oldu yatıyorum şimdi:)
Psikolojikte oluyor benimde tedavide deli gibi şekerli şeyler istiyo canımKızlar estrofemin etkisi mi bilmiyorum ama muazzam kilo aldım ve acayip şekerli şeyler canım istiyor...
Sağol kuzum biliyorumHakkında hayırlısı canısı ne zaman baslarsan ben yanındayım dualarımla
Hayırlı kandiller canımCan dostlarim Kader Arkadaşlarim allahim gönlünüzün muradi dilegi neyse kabul etsin isallah:)mevlid kandılınıx hayırlar getırsın hepinize işallah:)
Papatya canım nasılsın transferin hayırlı olsun canımKızlar trans
Sağol canım senin de mübarek olsun yeni geldim eve transferim oldu yatıyorum şimdi:)
Amin canım cok üzüldüm işallah allahım eksılttığnın yerını doldurur işallah bıanönce hamiş olup sağlıcakla kucağna alırsın bebişini:)Hayırlı kandiller kızlar..7 senelik evliyim.Ben de ilk Asilamayla hamile kalmıştım ama bebeğim 11 haftalikken öldü ne yazıkki.7gün önce kürtaj oldum.ve doktorum korunmaniza gerek yok.2.adetine kadar hamile kalmazsan aşılama yapalım 2.kez dedi..Allah bu.mübarek gün hürmetine herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah
.Amin canım cok üzüldüm işallah allahım eksılttığnın yerını doldurur işallah bıanönce hamiş olup sağlıcakla kucağna alırsın bebişini:)
Sağol canım iyiyim galiba :)Papatya canım nasılsın transferin hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?