- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
- Konu Sahibi SchonerDuft
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim kuzum ben sen nasılsın
İyiyim canım sen ne durumdasın:)
Iyiyim kuzum ben sen nasılsın
Ben de iyiyim canimİyiyim canım sen ne durumdasın:)
Cokkkkkkkkk sevındım cokkkkkkk darısı bize olsun işallah canımnyaaaaa:)Ben de iyiyim canım hadi gözünüz aydın teyze oluyorsunuz![]()
iyiy yasamaya devam valla napayim seni duydum cok sevindim ravbim kucagina lamayi nasip etsin insallaaah ne guzel bi haberrrr teyze oluyoruzzzzzzz
Kuzum hayırlı olsun rabbim.sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin
iyi ablacim ne olsun her sey geciyorkızlar nasılsınız iş yoğpunluğundan zaman ayıramadım buraya perşembe günü rahim filmi çekildim ayrıca adetin 3.cü günü klomene başladım yarın çatlama iğnemi vurulucam iğne vurulmadığım için kendimi tedavide hissedemiyorum![]()
![]()
Hakkinda hayirlisi canim benim:) bende transferim oldu beklemedeyim :) Isallah hersey güzel olcak:)kızlar nasılsınız iş yoğpunluğundan zaman ayıramadım buraya perşembe günü rahim filmi çekildim ayrıca adetin 3.cü günü klomene başladım yarın çatlama iğnemi vurulucam iğne vurulmadığım için kendimi tedavide hissedemiyorum![]()
![]()
valla geçiyor bebeğimiyi ablacim ne olsun her sey geciyor![]()
hadi bakalım dualarımız seninle minnaklr gelecek allahın izni ileHakkinda hayirlisi canim benim:) bende transferim oldu beklemedeyim :) Isallah hersey güzel olcak:)
GünaydınKızlar sonuçlarınız ne çıktı??
Bende ocakta aşılama olucam..
12 ocakta adet olucam inşallah gerek kalmaz..
Kızlar ben çoğul gebelik istiyorum dr.un verdiği ilaçlar dışında yumurtalarımın birden fazla olması için ne yapmalıyım...
Şimdiden ananas, avokado, kivi ve ceviz yemeye başladım..
Aşılama sürecinde de yemeye devam edicem..
Sizler beslenmenize nasıl dikkat ettiniz..
Nasılsın canım denetim ben nasıl gidiyor başlayamadınız dimi daha eşin nasıl olduKızlar.herşeyde bir hayır vardır. Önümüzdeki birkaç ay benim aşılamalar iptal oldu.eşim ayağını kırdı en az 4 ayı var iyilesmesinin. Ne planliyodum ne oldu.
Çörek otu, bal, tarçın karışımı kolay yapabilirim incirde kolay..Günaydın
Çörek otu bal tarçın karışımı olabilir incir tüketebilirsin arı sütü bal polen de kaliteli yumurta olmasını sağlar regline az kalmış inşallah olmazsın
Arı sütü diye aldık içmeyi unutuyorum zatenÇörek otu, bal, tarçın karışımı kolay yapabilirim incirde kolay..
Arı sütü bulmak imkansız artık canım..
Benim kayınbabam küçüklüğünden beri arıcılık yapıyor.. eşim "artık arıların nesli tükeniyor arı sütü bulmak imkansız satanlardan da almak dolandırıcı onlar"dedi..
seninde aklında bulunsun diye anlattım sana..![]()
:))) Bende deneyeyim bari bu karışımı..Arı sütü diye aldık içmeyi unutuyorum zatenbal tarçın çörek otu bayağı faydalı canım