- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.161
selam kızlar beni hatırlayan var mı :?
aşılama ile ikiz bebeklerim olacak inşaallah 5. ayımızı doldurduk kızım ve oğlumla.hamileliğim zor geçiyor biraz şimdiden 9 aylık gibi görüntüm var ayaklar davul gibi ama hiç dert etmiyorum Rabbim onları bana verdi ya ne olursa çekerim yeterki onlar sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin.
çokça dua edin arkadaşlar allahu teala kabul eder inşaallah.. rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...
selam kızlar beni hatırlayan var mı :?
aşılama ile ikiz bebeklerim olacak inşaallah 5. ayımızı doldurduk kızım ve oğlumla.hamileliğim zor geçiyor biraz şimdiden 9 aylık gibi görüntüm var ayaklar davul gibi ama hiç dert etmiyorum Rabbim onları bana verdi ya ne olursa çekerim yeterki onlar sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin.
çokça dua edin arkadaşlar allahu teala kabul eder inşaallah.. rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...
Adetliyken dr.a gideceksin.Sana yumurta geliştirici ilaçlar verilecek.Belirli aralıklarla gelişim gözlenecek.
İstenilen büyüklüğe gelince yumurtalar için çatlatma iğnesi yapılacak.
Çatlatma iğnesinde 24-36 saat sonra da aşılama yapılacak.Aşılamadan 2 saat önce eşin sperm verecek.2 saatte spermler yıkanıp,en iyileri seçilecek.
Aşılama zamanı bu spermler direkt rahme bırakılacak.15-20 dakika en az dinlendikten sonra hayata devam edeceksin.
2 hafta kadar sonra da kan testi istenir.Tutup tutmadığı belli olur.Bol şanslar.
umutlu merhaba canım esın ılacı kullanmaya basladımı kac mg canım solıcektın bana özeldende yazdım sana..:94:
aşılama yapan kimse yok mu??
arkadaslar aranıza bende yeni katıldım hafta sonu aşılama olacagım cok korkularım var
canım cok sevındım sonucların ıyı cıkmasına.bu süre zarfında bısey uyguladınmı eşine..yada ilaç takviyesylemı yukseldı bizde 2 ay sonra gtcesde merak ettım nasıl yukseldı dıye
ben leyla aranıza yeni katıldım
geçen cumartesi aşilama yaptırdım 1 hafta oldu bilen varmıdır nekadar zamanda belli olur ben inanılmaz yemek yemeye başladım kasıklarım karnım ağrıyo tecrübeli arkadaşlarımız varmıdır aramızda bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?