Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm hatrlamazmıyımmm bende ozaman asılma yaptrmıstım ... dıkkat et kendıne bizde beklıyoruz bakalım sende bol boll dua ett opuldun ...

mrb. aşılaması olumlu sonuç veren arkadaşlar, acaba kaçıncı denemede oldu? haftaya ilk aşılamam olacak tedirginim biraz

ben hatırlıyorum o tarihte birlikte aşılama yaptırmıştık ama benim tutmadı ama adına sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin ve hayırlı evlatlar olsun sana seni sevindiren allahım bizlerede versin inş çok yakında

anlamadandinlemeden mrb yazıları okumaya çalıştım ama çok olduğu için atladım sen ilk başta aşılama yaptırmıştın ve hamile kalamamıştın sanırım bu yüzdende vazgeçip bekliycektin ama şimdi okuyorum hamilesin aşılamaylamı hamile kaldın normal yollamı yazarmısın rica etsem merak ettim bende yarın dr gidicem ve karar vericez ne olacağına

bugün doktora gittim 2,5 yıllık evliyim 11 ayda doğal yolla hamile kalmıştım 8 haftalıkken düştü. üzerinden 14 ay geçti 3 ay serophene kullandım ilkinde bhcg yükseliyordu ama tutunamadı dedi doktor. geçen ay rahim filmi çekildim normal herşey. bugün napıcaz diye doktora gittim aşılama dedi. beklemiyordum hapa devam ederiz sanmıştım. şaşırdım devlet hastanesinde 3 ekime gün verdi. serophene kullanıcam yumurta gelişsin diye. sonra ne olcak hiç bilgim yok

umutlu merhaba canım esın ılacı kullanmaya basladımı kac mg canım solıcektın bana özeldende yazdım sana..:94:

kusura bakma çoktandır girmedim siteye yeni gördüm hemen yazıyorum canım kaç mg yazmıyo yazıyosada ben anlamadım almanca olunca ama arkadaşım almanca biliyo ona okutup sana yazarım işşallah

merhaba arkadaşlar
merak ediyorum aşılama olunca hastaneden hemen çıkıyormusunuz yoksa bir süre yatmanız gerekiyor mu?
eve gelincedee aynı şekilde normal yaşamınızı sürdürüyormusunuz yoksa yatıp dinlenmek falan gerekiyor mu?
birde aşılama öncesi yapılması gereken herhangi birşey varmı?
hastaneye herhangi birşey götürmek lazım mı acaba?
doktora sormayı unutmuşumda yardımcı olursanız sevinirim.tşkler..

Selamm canlarımmmmmmmmumarım herkes iyidirrrrtüp bebek tedavilerii arasında yumurta takibi yapanlar var ise yeni topiğime(http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...sinizzz-4.html (Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???)) beklerim buyrun gelin ovulasyon cihazları yada ateş yöntemiyle birlikte takip edelim yumoşlarııııııııııııııı

Denemede ki tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimmmmnşallahh Rabbim hepimizinnn muradını tez vakitteee verirrr inşallahhhhhh

kızlar slm benım esımde varıkosel cıkmıstı malyt olmustu 3 ay once kontrole gttık ve sonuclar super cıktı sperm sayısı normalın uzrenı cıkmıssss cok sewındkkk ... sıze yazym dedım :) ben daha once asıma yaptrmıstım ama sonuc olumsuzdu cunku seımde varıkosel olduğunu bılmıyoruk bılmeyenlere soyluyorum hemen tedavıye baslamayın esınız ve sız muayne olun!!! benım yaptğm hatayı yapmyın allah hepımzn gonlune gore verırr ınsallahh ... suanda beklıycem cunku normal yolla olur dedıler sıze gelısmlerı yazarım

canım cok sevındım sonucların ıyı cıkmasına.bu süre zarfında bısey uyguladınmı eşine..yada ilaç takviyesylemı yukseldı bizde 2 ay sonra gtcesde merak ettım nasıl yukseldı dıye

canım cok sevındım sonucların ıyı cıkmasına.bu süre zarfında bısey uyguladınmı eşine..yada ilaç takviyesylemı yukseldı bizde 2 ay sonra gtcesde merak ettım nasıl yukseldı dıye

tesekkur ederım umarım kı sende guzel haberler verırrsn ... dr bıze bıtkısel ıkıtane ılac verdı bıtane damar acıcı 1 ay kullandı.bırde vemax dıye bır ılaç var 3 aydr onu kullanyor vede ben keçıboynuzu suyu ıcırdım her aksam ...

ben leyla aranıza yeni katıldım
geçen cumartesi aşilama yaptırdım 1 hafta oldu bilen varmıdır nekadar zamanda belli olur ben inanılmaz yemek yemeye başladım kasıklarım karnım ağrıyo tecrübeli arkadaşlarımız varmıdır aramızda bu konuyla ilgili

slm... hosgeldın :) bende asılma yaptran bırı olarak sana yazmak ıstedım oncelıkle ınsallah allahım gonlune gore verır ... 15 sonra bellı oluyor kan testınde!!! yemek yemen falan normal dıye dusunuyorum asılamada bende kılo almıstım ama dr ılaclaradan demıstı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…