- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.201
anlıyorum benimde öyle hele özellikle 3. gün en yoğun olduğum günüdür ama dr muayene deyince napalım yaptırdım ben de 27-28 günde bir edt olurum adetlerim her zaman düzenlidir şükür sende yaptır çekinme canım ya nolmuş altına ped örtü açıyorlar zaten birde doktorların doğumda ne kadar kanamayla başbaşa kaldıklarını düşün
evet canım ya haklısın..doktor eşime demiş..aşılama olmazsa tüp bebek diye...eşim son tahlil yaptırdığında bayağı sıkıntı oldu.renkli ultrasonla bakıldı eşime varikosel var dendi onun üzerine tahlil yaptırdı..Allahıma şükür normal yapı yüzde 80 anolmal yapı yüzde 20 çıktı.buda sorun değilmiş zaten..senin nasıl?aşılama için canım birde nasıl geçti çatlatma iğnesi kullandınmı
canım benimde eşime spermiyogram sonrası varikosel olabilir denildi sonra renkli dopler film çekildi ve varikosel yok gayet iyi durumda denildi sonrada tamamen doğal olduğu söylenen amerikada üretilen bir ilaç verildi eşim yaklaşık 1 aydır onu kullanıyor 3 ay kullan öyle sonuçlarına bakacağız denildi, benim yumurtlamamda sorun yok sağlıklı doktor aşılama dedi yumurtlama normal olduğundan serophene verdi hap bu 50 mglık adetin 5.günü başladık günlük 1 tane 5 gün kullandım ve sonrada adetin 11.günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonrada aşılama yapıldı işte şimdi beklemedeyim bence sizde sorun yoksa tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah hemen gelir bebeğin, bebeklerimiz
inşallah canım benim o kadar çok istiyorumki bebek..sana anlatamam..etrafımdaki herkesin doğum zamanları geldi çoğu doğum yaptı bile..birde bu mutluluğu fazlasıyla yaşayanları görüpte imrenmemek elde değil..Rabbim bizi evlat acısıyla sınamasın inşallah..serophene ilacını evlendiğim sene kullanmıştım yumurtalıklarda basit kist vardı..ondan sonra geçti yumurtlama takibi yapılmıştı klomen kullandım başarısızlıkla sonuçlandı..preseed kullandım oda kasıklarımda iğne batması yaptı..adetim geç gelmişti onu kullanca
canım ben çıkıyorum Allaha emanet ol tez zamanda bebeklerimize kavuşmak dileğiyle
Arkadaşlar merhaba,
3,5 yıllık evliyim. Polikistik over sendromluyum, eşimde de hareketsizlik problemi var. Henüz hiçbir şey denemedik. Lakin ümitsizlik ve hamile kalamayışım beni depresyona sürükledi. Aşılama denedikten sonra mı tüp bebeği denemeliyiz. Aşılamada sanki çok düşük şansımız hiç denemeden tüp bebek mi denemeliyiz...Tecrübeli olanlar yazabilir mi? Akıl verin lütfen...Herkese sevgiler.....
newart niye bu kadar ümitsizsin ben 2.5-3 yıldır bebek için yapmadığım kalmadı ama şimdi başladık aşılamaya 02.12.2011 de cuma günü ilk aşılamamı oldum sonuç bekliyorum direkt tüp bebek diyecek kadar kötü durumuzun yok ki eşimdede sperm sorunu var bak biz napıyoruz biliyon mu bir ürologa gittik ürolok arginmax-mens diye bir ilaç verdi bir de zeytin yağının içine incir koyuyom yediriyom sayısı ilk aydan düzeldi umutsuzluğa yer yok umutsuzluk varsa bebek yok istersen tüp bebeğe git yine olmaz önce umudunu topla kendini topla canım tamam
kizlar ben 20yasındaym bende bişey sorcam benımde pek bilgim yok tup bebek ve ailma islemı hakkındaa ben 1yıldır evlıyımmm doktora gıttım ben kadın dogma tahlılerm temz cıktım eşim ise urolojı gıttı ondansperm ölü gozukmus bızı baska hastaneye tup bebek yonlendırdıler ama benım pek bılgm yokk tup bebek yoksa aşilmama bana bilgi verırsenzz cok memnun olurum..
merhaba arkadaşlar bende nasipse bu ay aşılama deneyeceğim..Rabbim inşallah bu ay yüzümü güldürür.2 buçuk senedir bekliyorum bebeğimi..hiç bi sorunumuzda yok.doktorlar aşılama önerdi..ya size bi sorum olacak sigara çok içmesemde bıraktım fakat doktor eşiminde içmemesi gerektiğini söyledi..eşim gene paket almış ve içiorsizce bu konuda ilgisi olan varmı
bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mmeşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedibu yumurtalarla aşılama olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?