Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım ya haklısın..doktor eşime demiş..aşılama olmazsa tüp bebek diye...eşim son tahlil yaptırdığında bayağı sıkıntı oldu.renkli ultrasonla bakıldı eşime varikosel var dendi onun üzerine tahlil yaptırdı..Allahıma şükür normal yapı yüzde 80 anolmal yapı yüzde 20 çıktı.buda sorun değilmiş zaten..senin nasıl?aşılama için canım birde nasıl geçti çatlatma iğnesi kullandınmı

canım benimde eşime spermiyogram sonrası varikosel olabilir denildi sonra renkli dopler film çekildi ve varikosel yok gayet iyi durumda denildi sonrada tamamen doğal olduğu söylenen amerikada üretilen bir ilaç verildi eşim yaklaşık 1 aydır onu kullanıyor 3 ay kullan öyle sonuçlarına bakacağız denildi, benim yumurtlamamda sorun yok sağlıklı doktor aşılama dedi yumurtlama normal olduğundan serophene verdi hap bu 50 mglık adetin 5.günü başladık günlük 1 tane 5 gün kullandım ve sonrada adetin 11.günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonrada aşılama yapıldı işte şimdi beklemedeyim bence sizde sorun yoksa tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah hemen gelir bebeğin, bebeklerimiz

inşallah canım benim o kadar çok istiyorumki bebek..sana anlatamam..etrafımdaki herkesin doğum zamanları geldi çoğu doğum yaptı bile..birde bu mutluluğu fazlasıyla yaşayanları görüpte imrenmemek elde değil..Rabbim bizi evlat acısıyla sınamasın inşallah..serophene ilacını evlendiğim sene kullanmıştım yumurtalıklarda basit kist vardı..ondan sonra geçti yumurtlama takibi yapılmıştı klomen kullandım başarısızlıkla sonuçlandı..preseed kullandım oda kasıklarımda iğne batması yaptı..adetim geç gelmişti onu kullanca

bende de kloemenle kist oldu ve preseed sonuç vermedi ama serophene hemen yanıt verdi şükür bakalım sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz görüşmek üzere canım by

Arkadaşlar merhaba,
3,5 yıllık evliyim. Polikistik over sendromluyum, eşimde de hareketsizlik problemi var. Henüz hiçbir şey denemedik. Lakin ümitsizlik ve hamile kalamayışım beni depresyona sürükledi. Aşılama denedikten sonra mı tüp bebeği denemeliyiz. Aşılamada sanki çok düşük şansımız hiç denemeden tüp bebek mi denemeliyiz...Tecrübeli olanlar yazabilir mi? Akıl verin lütfen...Herkese sevgiler.....

newart niye bu kadar ümitsizsin ben 2.5-3 yıldır bebek için yapmadığım kalmadı ama şimdi başladık aşılamaya 02.12.2011 de cuma günü ilk aşılamamı oldum sonuç bekliyorum direkt tüp bebek diyecek kadar kötü durumuzun yok ki eşimdede sperm sorunu var bak biz napıyoruz biliyon mu bir ürologa gittik ürolok arginmax-mens diye bir ilaç verdi bir de zeytin yağının içine incir koyuyom yediriyom sayısı ilk aydan düzeldi umutsuzluğa yer yok umutsuzluk varsa bebek yok istersen tüp bebeğe git yine olmaz önce umudunu topla kendini topla canım tamam

kizlar ben 20yasındaym bende bişey sorcam benımde pek bilgim yok tup bebek ve ailma islemı hakkındaa ben 1yıldır evlıyımmm doktora gıttım ben kadın dogma tahlılerm temz cıktım eşim ise urolojı gıttı ondansperm ölü gozukmus bızı baska hastaneye tup bebek yonlendırdıler ama benım pek bılgm yokk tup bebek yoksa aşilmama bana bilgi verırsenzz cok memnun olurum..

merhaba arkadaşlar bende nasipse bu ay aşılama deneyeceğim..Rabbim inşallah bu ay yüzümü güldürür.2 buçuk senedir bekliyorum bebeğimi..hiç bi sorunumuzda yok.doktorlar aşılama önerdi..ya size bi sorum olacak sigara çok içmesemde bıraktım fakat doktor eşiminde içmemesi gerektiğini söyledi..eşim gene paket almış ve içiorsizce bu konuda ilgisi olan varmı

pek anlamadım ama anladğım kadaryla soylıyım esınde varıkosel varmıymıs?belkı bundan dolayıda spermlerde problem oablıyor...once bırkac dr danıs sonra asılama yada tup bebek dene ama spermler cok azsa direk tup bebk dene derım... asılma zaman kaybı olur.ama once guzel bır sekılde arastr esının ve kendı sonuclarını dr sor bır kac fikir al en cok hangısı seno olumlu yonde etkılerse ona karar ver...

kısırlık sebeplerınden bırıymıs bu:) dr lar oğle soyluyor.ama tartısılır bır konu bırcok sigara ıcen erkek var ve gaytte iyiler bırden fazla cocuk sahıbıler...

merhaba kızlar

4 yıllık evliyim, eşimde de bende de sorun bulamadılar ve evlendik evleneli hiç korunmadım, klomen kullandım olmadı, 2 kere çatlatma yaptı doktor olmadı şimdi 14.12.2011 tarihinde aşılama yaptılar veeeee çoookkkk heyecanlıyım kızlar yaaaaaa :) karmaşık duygulardayım aşılama olalı 6. günüm adet sancılarım oluyor sanki tedirginim o yüzden ya tutmazsa diye birde ne zaman belirtiler oluyor bilmiyorum böle beklemek çok kötü cidden

bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mm eşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi bu yumurtalarla aşılama olurmu?

ben aşılamayı dün yaptırdım, çok kolay bir işlem. 2 dk yapıp çıkılıyor.valla ben doktoruma çok güvendiğim için teknik soru hiç sormadım. her şey yolunda, yumurtalar çok gelişmiş ve yüksek ihtimal hamile kalırsın dedi.ben antalyada vitale hastanesinde işlem gördüm,herşey orda yapıldı. eşimin sperm örneği orda alındı yıkandı 1 saat sonrada aşılaması yapıldı.

kızlar lütfen banada yardmcı olun bende aşılama düşünüyorum ancak siirtte güvenebileceğim bir doktor yok bu yüzden farklı bir şehire gitmeyi düşünüyorum ama gittiim şehirde kaç gün kalmam gerekiyor yani doktorumla konuşmuştum adetinin 3. günü gel dedi ee aşılamada adetin 14. günü falan olacaksa yani 14 gün boyunca hergün doktora gidip yumurta ölçümünüz yapılıyormu yoksa 1 defa adetimin 3. günü gidip dönsem birde 14. gününe yakın gitsem yeterli olurmu off çok mu karışık oldu kızlar kusura bakmayın moralim çok bozukta ondan

Selam arkadaslar ben ılk defa yazıyorum ben 2012 ocak ayında asılama yaptırmayı dusuyorum esımde de bende hıc bır sorun olmadıgını soluyor doktorumuz ama 3 senem bıttı hala bebegımız olmadı artık obur ay kesın yaptırmayı dusunuyorum ama korkuyorum ya olmazsa dıye sımdıden psıkolojım baya bır bozuldu....ALLLAH tum bebek ısteyenlere hayırlı bebekler wersın hepımıze...

merhaba arkadaşkar dün aşılama yaptırdım.eve geldim uzanıyordum..önce kanlı akıntı geldi...daha sonrada kan pıhtısı..zaten aşılama yaparken vajene yerleştirilen alet sebebiyle kanamam oldu...ama aşılama esnasında resmen spermler içimde koşuyordu.))doktor progestan verdi hap ama alttan fitil şeklinde kullanıcam..kızlar nolur bana yardım edin..benim durumda olup gebe kalan varmı..2.5 yıllık evliyim hiç bi sorunumuz yok.bu ay ilk kez aşılama oldum..

aşılaman 5 6 saat sonra ilişki önerdi doktor şans arttırmak için.ilişki olduktan sonra kan pıhtısı geldi.doktorumu aradım beni çağırdı..alttan tekrardan muayene etti..kan yoktu..sadece o aletten kaynaklı dendi..cevaplarınız bekliyorumm şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…