- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.181
slm... Hosgeldın :) bende asılma yaptran bırı olarak sana yazmak ıstedım oncelıkle ınsallah allahım gonlune gore verır ... 15 sonra bellı oluyor kan testınde!!! Yemek yemen falan normal dıye dusunuyorum asılamada bende kılo almıstım ama dr ılaclaradan demıstı ...
canım bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum,normalde muayenede bile kasıorum kendimi ve acı duyuyorum.nasıl yapılıyor ?acı duydunuz mu?ne kadar sürdü bilgi verir misiniz?
Teşekkürler.allah tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin inş...
korkma ben hiç korkamdım dr bıle masallah dedı hiç tepkı vermedım ne kadar rahat olursan okadar ıyı ve acımsz oluyor canını yakan bırsey olmuyor.dedğim gıbı tamamen sana bağlı kendını kasmycaksın ben cok rahattım10 dk kada[ falan bıttıı .. Yarım saat yattım sonra ewe geldım ve gayet normaldı ... Sen nerde tedavı olmayı dusunuyorsun ? Hangı hastane ben medical parkta oldum bahcelıevlerde ... /color]
slm... hosgeldın :) bende asılma yaptran bırı olarak sana yazmak ıstedım oncelıkle ınsallah allahım gonlune gore verır ... 15 sonra bellı oluyor kan testınde!!! yemek yemen falan normal dıye dusunuyorum asılamada bende kılo almıstım ama dr ılaclaradan demıstı ...
Aşılamada alınan ilaçlardan dolayı acayip iştah açılıyor, vücutta şişme ve kilo alımı oluyor. Herikimizdede sorun olmadığını söylüyordu doktorlar Haziran ayında ve Ekim ayında olmak üzere 2 defa aşılama yaptırdım fakat tutmadı. Sonraki ay yani kasım ayında hamile kalmışım 3 gün önce öğrendim. Arkadaşlar eğer sizede benim gibi açıklanamayan kısırlık tanısı konduysa size tavsiyem kesinlikle kesinlikle çocuk olayını kafanızdan çıkarın ve kafanızı dağıtacak birşeyler bulun çok işe yarıyor ben öyle yaptım gerisi kendiliğinden geliyor. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Moral çok önemli stres yapmayın lütfen...
emine hanım mı doktorun ?sonuç ne oldu peki aşılamada ihtimal %15 20 gibi bi rakam ama denemekte yarar var diyorum..bi de rahat olabilsem...
Ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır bu formu takip ediyorum bende 3 gün önce aşılama oldum ilk aşılamada sonuç alanlar var mı acaba ? Tahlil yaptırmamada daha 12 gün var ama ben çok merak ediyorum heycanla bekliyorum... :)
canım bende 1 aralıkta yaptırdım ilk aşılamamı. 15 aralıktada test düşünüyorum. inşallah arka arkaya güzel haberleri paylaşırız. benimde ilk aşılamam. sancın veya şikayetlerin varmı? bende hiçbişey yok şimdilik. jel veya iğne verdimi doktorun?
Merhaba hanımlar ben de bebek özlemi çeken bir kadınım, evliliğimizin 5.yılına gireceğiz ve 2.5 seneden beridir de bebek istiyoruz doğuda çalışıyordum ve doktor imkanı sıfırdıneyse eşimle baktık olacak gibi değil yanlış tedavilerle benim vücudum kistlerle doldu zor bela kurtuldum bunlardan tayin istedik ve şuan 4-5 aydan beridir Alanyadayız iyi bir doktor bulduk bana hsg yapıldı sorun yok testlerimde de sorun yoktu ama eşimin sperm morfolojisi de bozuk hızıda kötü çıktı eşime tedaviye başladılar benim doktorda dediki zaman geçirmeyelim aşılama yapalım ve 02.12.2011 tarihinde aşılamamız yapıldı iki gün adet ağrısı gibi ağrılar yaşadım bu gün ağrım yok sadece oturup kalkarkene felan iğnelenme gibi bişiler oluyor okuduğum kadarıyla bu ağrıları yaşayanların sonuçları hep negatif olmuş yazıları okuyunca üzüldüm ama tabi Rabbim ne gösterir bilinmez, kızlar ben serophene kullandım günde 1 tane 5 gün sonra 11.gün yumurtalar oluşmuş gece 12de ovitrelle vuruldum aşılama yapıpta ağrısı olmasına rağmen hamiş kalan var mı? bir de ilk aşılama pek tutmaz deniliyor tutmaz mı sahiden ? Allahım herkesin yüzünü güldürsün ben önümüzdeki cuma prolaktin testine gideceğim doktor orada anlaşılır gebelik olup olmadığı dedi Allahım nasip etsin gelsin meleklerimiz inşallahhh
geçmiş olsun tekrardan bende 2 buçuk senedir evliim ve evliliğimin başından beri çocuk istiyorum bütün herşeye bakıldı ve hiç bir sorun yok..aşılama yaptıracağız bakalım nasipse bu ay..adet olmayı bekliyorum.bir ilaç kullanmıştım onu denediğim ay kasıklarımda iğneler battı resmen eğilip kalkarken..ve o ay kendimi gebe sanmıştım..ama geç adetim geldi..senin umudunu kırmak istemem.inşallah sen hamişsindir en önemlisi kafayı takmamak..buda her zaman insanın elinde olmuyor..Allahım hayırlısıyla bebek isteyenlere cümlemize en kısa zamanda nasip eder bizlerede inşAllah...
psikoloji çok önemli hakikaten kendimi çoook hamile hissttiğim belirtiler yaşadığım oldu okadar çok test yaptım ki bilemezsin ama artık alışığım negatiflere gelen kırmızı kartlara inşallah tez vakitte rabbim evlatlarımzı gönderir de hasretimiz diner, eşimle bizede sizin gibi hiçbir sorun yok dendi ve şimdiki doktorumuz sorunu buldu bir doktora güvenmemeği öğrendim şimdi 2-3 doktora gidip öyle inanıyorum sizin için de her şeyin hayırlısı
inşallah canım yaaa..bakalım ben alttan muayene oldumda adetin 3.günü alttan muayene olmam gerekiyormuş..adet olursam gidicem bakalım..bende ne belirtiler ne belirtiler çektim hep inan psikolojik göğüslerimmi damarlanmadı..iğnelermi batmadıneler neler..bende 4 doktor değiştirdim bu durumdan..sen adetin 3.günü alttan muayene oldunmu?
evet oldum canım doktor rahimde belli olmayan yara felan varsa görebiliyormuş tabi adetliykene biraz zor oluyor ama yaptık işte sonrada kan verdim 3.gün verilen test için aç karnına sabah kan vermen daha iyiymiş doktorum dedi hormonların en çok etkin olduğu saatler sabah saatleriymiş, seninde aklında bulunsun :)
evet oldum canım doktor rahimde belli olmayan yara felan varsa görebiliyormuş tabi adetliykene biraz zor oluyor ama yaptık işte sonrada kan verdim 3.gün verilen test için aç karnına sabah kan vermen daha iyiymiş doktorum dedi hormonların en çok etkin olduğu saatler sabah saatleriymiş, seninde aklında bulunsun :)
açıkçası çekindim doktor alttan deyince yok demiştim..ama bu ay eşime gene hatırlatmış eşin alttan muayene olsun die..ama dediğim gibi alttan muayene oldum adetliyken zor geldi..ayıptır söylemesi..pıhtı çok oluyo bende..o yüzden çekinmiştim..ama herşeyi yaptırdım bi bu dediğim kaldı..nuda yaptırıcam..çocuk için herşeye değer..geçen ay hormon tahlili yaptırdım.sonuçlar iyi çıkmıştı..birde bu ay bekliyorum geçen ay 29.günde regl oldum bu ay 33.gün daha olmadım adet.zaten normalde 33 34 günde bir adet olan biriyim bazen bir kaç gün oynuyor benimki gecikme daha çok oluyor.senin adetlerin nasıl düzenlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?