- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.261
Ya bence aslında biraz daha titizlenseler ilk aşılamada bile tutar cogu kisinin ama kimsenin umru değil varya senin o üzüntün çilen döktüğün para aldıgın hormon... o hemsireler gayet rahat umursamaz... mesela aşılamaya girmeden çatlamış mı bakılabilir ultrasonla, ya da haftasonları da tedaviye devam edilmelidir,... ben öğretmenim ve inanın bi konuyu bi öğrenci anlamazsa dert ediyorum gözünde onu görünce o konuyu gecemiyorum... yazık hakederek işini yapan cok az...Evet doğru ama istemediler, neyse artık randevuyu aldık bakalım bi görüşelim zaten 3 aşılamadan sonra rapordan çıkılıyor aşılamada tüp bebek artık daha mantıklı sanırım
Ben tedavi öncesi hormon testi yaptırmıştım hani şu fsh testesteron prolaktin falan bakılan ...aşılamamda Benden ekstra bir tahlil İstemediler .ama ben geçen ay ki görüşmemde sormuştum .yumurtamın çatlayıp çatlamadıpını nasıl anlıyoruz diye?Aşılama oldugunda doktorun 21.gün progesteron testi istedi mi?
Mesela 18mmlik bi yumurta ipneyle kesin catlar mı yani... o hormon testlerinde benim de hersey normaldi düzenli adet oluyorum ama hersey saglamsa gebelik olmalıydı bilmiyorum bisi var da bulamıyolar sanki.. bakalım inş aşılama tutar. Ama o da normal ilişkiden cok farklı değil.. kaç kez ovulasyon gününde denedim ona rağmen tutmadı aşılama neden tutsun kiBen tedavi öncesi hormon testi yaptırmıştım hani şu fsh testesteron prolaktin falan bakılan ...aşılamamda Benden ekstra bir tahlil İstemediler .ama ben geçen ay ki görüşmemde sormuştum .yumurtamın çatlayıp çatlamadıpını nasıl anlıyoruz diye?
Doktorun cevabı: gününde yumurtluyorsun iğne öncesinde yumurtanın gelişimini büyüklüklerinide takip ediyoruz çatlatacak büyüklüğe geldiğinde artı olarak çatlatma iğneni vuruyorsun .regl düzensizliğinde Yok ...bunlardan anlıyoruz dedi...
ama yumurtan döllenmediği içşn regl oluyorsun döllenirse gebeliğin olur dedi.
Canım yumurtanın çatlaması kesin hamilelik olacağı anlamına gelmiyor maalesef. Sperm açısından Doğal ilişki sırasındaki dezavantajlar aşılamada ortadan kalkıyor.örbeğin ilk aklıma gelen ((ilişki sırasında pozisyon ,eşlerin hareketi ,erkeğin geriçekilmesi sırasındaki kaybedilen spermler , spermlerin yumurtaya ulaşmak içşn katedeceği mesafe ))Mesela 18mmlik bi yumurta ipneyle kesin catlar mı yani... o hormon testlerinde benim de hersey normaldi düzenli adet oluyorum ama hersey saglamsa gebelik olmalıydı bilmiyorum bisi var da bulamıyolar sanki.. bakalım inş aşılama tutar. Ama o da normal ilişkiden cok farklı değil.. kaç kez ovulasyon gününde denedim ona rağmen tutmadı aşılama neden tutsun ki
bende kesinlikle katılıyorum size biraz daha önemseyerek yapsalar bu aşılama işini tutma şansı daha da artar gibi geliyor. onlar için fark eden bişey yok tutsada tutmasada alıyolar paralarını...Ya bence aslında biraz daha titizlenseler ilk aşılamada bile tutar cogu kisinin ama kimsenin umru değil varya senin o üzüntün çilen döktüğün para aldıgın hormon... o hemsireler gayet rahat umursamaz... mesela aşılamaya girmeden çatlamış mı bakılabilir ultrasonla, ya da haftasonları da tedaviye devam edilmelidir,... ben öğretmenim ve inanın bi konuyu bi öğrenci anlamazsa dert ediyorum gözünde onu görünce o konuyu gecemiyorum... yazık hakederek işini yapan cok az...
HADI INSALLAH TUP BEBEK DAHA BASARILI UMARIM ERKENDEN OLUR TATLIM:)Benim aşılamalar son buldu , doktorum tüp bebeğe yönlendirdi
HAYIR BENDEN İSTEMEDİ ZKAşılama oldugunda doktorun 21.gün progesteron testi istedi mi?
Benden de istemedi ama bazıları vermis ve 10un üzerindeyse gebelik olabilirmisHAYIR BENDEN İSTEMEDİ ZK
HİÇ SOYLEMEDİ VALLA :)Benden de istemedi ama bazıları vermis ve 10un üzerindeyse gebelik olabilirmis
15 BİN GİBİİİİGunumuzde tup bebek nekadarki ? Bilen varmi?
Ben 7-8binlira fiyat almıştım takın zamanda...Gunumuzde tup bebek nekadarki ? Bilen varmi?
Cakşır suyu deneyin kizlar ise yariyorKeçiboynuzu kaynatarak yapılan kürü denedim ama simdide tozunu yiyor hergün 2 kez tatlı kaşıgı siz ne kadar yaptınız keçiboynuzunu kaynatarak yapılan kürü acaba. Bizde testesteron eksikliği var ve artmıyor be yapsam o da sperm sayısını düşük olmasına sebep oluyormus
Özellikle sayı için demi cnm günde kac fincan içti eşin? Sayı arttımı cnmCakşır suyu deneyin kizlar ise yariyor
Sayı olarak tam bilmiyorum ama bence eşiniz keçiboynuzu kürünü deneyebilir biz faydasını gördük sayı olarak nerdeyse iki katı artış gösterdi ilk aşılama yapıldı. gerçi tutmadı amabende şimdi incir kürü yapıyorum ; )
Sayi da sorun yoktu bizde cnm,hareketi biraz azdı. Dr, caksir suyundan 1 cay bardagi ac karna ic demisti.. 6 ay içti..tabii buarada kuruyemis findik ceviz filan hergun yiyodu baya ise yaradı..sperm hareketi cok hizlanmisti..sizde esinize icirin..ayrica incirde yemistik hergun 2 tane..Özellikle sayı için demi cnm günde kac fincan içti eşin? Sayı arttımı cnm
HADI INSALLAH TUP BEBEK DAHA BASARILI UMARIM ERKENDEN OLUR TATLIM:)
Recai papuççu bide Ahmet bostancı isminden cok memnun bizim ailedeki kadınlar bende bigün hamile kalırsam ahmet hocaya gidicem inşallah aklında olsun cnm ankaradaysanTüp bebek için kontrole gittim 7tanr miyomum varmış, 2 sene önce miyom ameliyatı olmuştum tekrar çoğalmışlar, doktor bebeği baskılayacak yerde değil ama tüp bebeğin tutma ihtimalini de düşürür dedi, bi doktor daha arıyorum şimdi miyomları gösterebileceğim
Recai papuççu bide Ahmet bostancı isminden cok memnun bizim ailedeki kadınlar bende bigün hamile kalırsam ahmet hocaya gidicem inşallah aklında olsun cnm ankaradaysan
Canım benim geçtiğimiz aylarda klomenle 2 yumurtam oluşmuştu doktor çoğul gebelik ihtimali var dedi çatlatma iğnesi yapıldı ama sadece biri çatladı, diğeri öylece kaldı ve adet oldum. Yani bence de çatlatma iğnesi olduğunda yumurtanın çatlayıp çatlamadığı kesinlikle kontrol edilmeli. O kadar emek veriyoruz, aşılamaya para veriyoruz. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallahMesela 18mmlik bi yumurta ipneyle kesin catlar mı yani... o hormon testlerinde benim de hersey normaldi düzenli adet oluyorum ama hersey saglamsa gebelik olmalıydı bilmiyorum bisi var da bulamıyolar sanki.. bakalım inş aşılama tutar. Ama o da normal ilişkiden cok farklı değil.. kaç kez ovulasyon gününde denedim ona rağmen tutmadı aşılama neden tutsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?