- 28 Şubat 2013
- 1.144
- 1.239
- 333
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.241
Tamam işte 2.çocuk için başvurduğumuzda karşılamıyormuş.Hayır hiç çocuk yoksa devlet karşılıyor
Tamam işte 2.çocuk için başvurduğumuzda karşılamıyormuş.
Öyle düşünmedim merak etme evet aynı şeyi söylüyoruz ama insan duramıyor işte emin olmak için kaç kez tekrarlıyoruz
ben dün oldum aşılama zeynep kamil de kolay zor degıl ama saun beklemesi zor 14 günKizlar merhaba ben bu ay asilama yaptircam aailama ile hamile kalanlar bilgi verebilir mi lutfen icimi rahatlatin 3 bucuk yildir evliyim 2 bucuk senedir olmuyor
14 gun sonra kan testi mi yapicaksiniz idrar testi mi 21.gun progesteron testi istedi mi doktorunuz bende bu ay ilk kez yaptircam biraz heycanli ve stresliyimben dün oldum aşılama zeynep kamil de kolay zor degıl ama saun beklemesi zor 14 gün((
Hayırlı olsun inşallah iştediğin gibi olur peki sperm sayınız yıkanma öncesi ve sonrası kactı?ben dün oldum aşılama zeynep kamil de kolay zor degıl ama saun beklemesi zor 14 gün((
Asılamada öyle bir sart yok ben nisan 2016da evlendim ve dün ilk aşılamamı oldum devlette. Hem de öncesinde klomen vs de kullanmadım direk iğneli aşılama. Hsg kan hormon ultrason spermiyogramda da bisi cıkmadı bizim sebepsiz infertiliteKizlar asilama icin yas tutmasina ragmen evlilikte 3 yili doldurma sarti var diye raporumuz cikmadi ben bu kosulu tup bebek icin var zannediyordum yanilmisim sizde durum nedir
Benden istemedi sadece 2 hafta sonra gel kan ver dedi14 gun sonra kan testi mi yapicaksiniz idrar testi mi 21.gun progesteron testi istedi mi doktorunuz bende bu ay ilk kez yaptircam biraz heycanli ve stresliyim
Ben ozele gidiyorum doktorum raporun cikmayacgini soyledi ve igneleri raporsuz almak zorunda kaldim neden oyle oldu acabaAsılamada öyle bir sart yok ben nisan 2016da evlendim ve dün ilk aşılamamı oldum devlette. Hem de öncesinde klomen vs de kullanmadım direk iğneli aşılama. Hsg kan hormon ultrason spermiyogramda da bisi cıkmadı bizim sebepsiz infertilite
Belki eklediğim listedeki aşılama şartlarına ıymuyorsundur.benim bir çocuğum olduğu için şuanki 2.çocuk tedavimi mesela devlet karşılamıyormuş .onun dışında tüm şartlarım uyuyordu.Ben ozele gidiyorum doktorum raporun cikmayacgini soyledi ve igneleri raporsuz almak zorunda kaldim neden oyle oldu acaba
Tekrar atabilirmisiniz net gorunmuyorBelki eklediğim listedeki aşılama şartlarına ıymuyorsundur.benim bir çocuğum olduğu için şuanki 2.çocuk tedavimi mesela devlet karşılamıyormuş .onun dışında tüm şartlarım uyuyordu.
Aşılamanın 21.günü progesteron testi yaptırdın mı peki hiç?Benim aşılamalar son buldu , doktorum tüp bebeğe yönlendirdi
Aşılama oldugunda doktorun 21.gün progesteron testi istedi mi?ekosem hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır.gündelik haytına devam etmeye oyalanmaya çalış .benimde bugün 8.günüm nedense 2 gün içinde regl olacakmışım gibi bir his var içimde ...
Aşılamanın 21.günü progesteron testi yaptırdın mı peki hiç?
Progerteron testi de yumurta catlamıs mı onu gösteriyor aslında yapılsa daha iyi değil miYaptırmadım kistlerim var, daha önce de miyom ameliyatı olmuştum, doktor kistler yüzünden yumurtan çatlamıyor olabilir dedi İzmir irenbe ve Bursa Acıbadem'den randevu aldık bakalım bi gidip görüşücez
Progerteron testi de yumurta catlamıs mı onu gösteriyor aslında yapılsa daha iyi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?