- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.281
Hayırlısı olsun canım yaa üzülme. Bende 28 Temmuz'da oldum. Bende olmamıs gibi hissediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin. Geç olaun Güç olmasınmerhaba kızlar,
ben de 21 temmuzda ilk aşılamamı oldum ve bugün sonucu aldım. olmadı.
Çok doğru söyledin benim ilk asilamamda yumurta fazla olduğundan çatlatma iğne tozunu az verdi oda asilamadan sonra 1 hafta sonra çatlama oldu bunu ta ne zaman öğrendim ikinci asilamada doktora sordum aşırı ağrım var yumurtaların çatliyor dedi ilk asilamamda aşılama günü ağrı falan olmamıştı daha yeni yaptırdım bekliyorum ama çatlama zamanını doktorlar bilemiyor vücudun yapısına bağlı bu yüzden aşılama da başarı şansı tüp bebeğe bakılarak azCanım benim geçtiğimiz aylarda klomenle 2 yumurtam oluşmuştu doktor çoğul gebelik ihtimali var dedi çatlatma iğnesi yapıldı ama sadece biri çatladı, diğeri öylece kaldı ve adet oldum. Yani bence de çatlatma iğnesi olduğunda yumurtanın çatlayıp çatlamadığı kesinlikle kontrol edilmeli. O kadar emek veriyoruz, aşılamaya para veriyoruz. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah
Hayırlısı olsun moralini bozma bende dün oldum asilamami bekliyorum bol bol meryem süresi oku bak çok faydalı Rabbim bir gün verecek ama ne zaman verir bilemeyiz ben artik dusunmeyi bıraktım oldu olmadı neden tutmadı diye kendimi sorgulamayi bıraktım olmuyorsa da vardır Rabbimin bir bildiği inşallah diğer asilamada tutar senin inşallah benimde tutar Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallahmerhaba kızlar,
ben de 21 temmuzda ilk aşılamamı oldum ve bugün sonucu aldım. olmadı.
inşallah tutar. her geçen ay benim zararıma oluyor ondan korkuyorum. 37 yaşındayım. yaşım geçiyor. ya olmazsaHayırlısı olsun moralini bozma bende dün oldum asilamami bekliyorum bol bol meryem süresi oku bak çok faydalı Rabbim bir gün verecek ama ne zaman verir bilemeyiz ben artik dusunmeyi bıraktım oldu olmadı neden tutmadı diye kendimi sorgulamayi bıraktım olmuyorsa da vardır Rabbimin bir bildiği inşallah diğer asilamada tutar senin inşallah benimde tutar Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
45 yaşında hamile kalan bayanlar var moralini bozma sitresten olabildiği kadar uzak dur verirse allahtan vermezse o da allahtan başka bir çare yok biz elimizden geleni yapıyoruz artık allaha kalmışinşallah tutar. her geçen ay benim zararıma oluyor ondan korkuyorum. 37 yaşındayım. yaşım geçiyor. ya olmazsa
Yumurtanın çatladığı nasıl kontrol ediliyor acaba. Bakan doktor var mı aşılama öncesiÇok doğru söyledin benim ilk asilamamda yumurta fazla olduğundan çatlatma iğne tozunu az verdi oda asilamadan sonra 1 hafta sonra çatlama oldu bunu ta ne zaman öğrendim ikinci asilamada doktora sordum aşırı ağrım var yumurtaların çatliyor dedi ilk asilamamda aşılama günü ağrı falan olmamıştı daha yeni yaptırdım bekliyorum ama çatlama zamanını doktorlar bilemiyor vücudun yapısına bağlı bu yüzden aşılama da başarı şansı tüp bebeğe bakılarak az
Tekrar merhaba bir süre yoktum takip edemedim ev taşıma sürecim oldu Evet şişkinlik tuvalete çıkamama ağrı sancı çok oldu 1 hafta hastane de yattım ama korkulacak birşey Yok zamanında farkedersen ve önlem alırsanAllah yardımcın olsun.
Karnım su topladı derken, şişkinlik de oldumu? Nerden anladınız su topladığınıza?
ben de olmamıs gibi hissediyorumHayırlısı olsun canım yaa üzülme. Bende 28 Temmuz'da oldum. Bende olmamıs gibi hissediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin. Geç olaun Güç olmasın
Benim 2 gün kaldı canım ya doktorum 12.gün test yap dedi. Sabah test yaptım idrar. Ama negatif cikti çok üzgünümben de olmamıs gibi hissediyorum
ilk aşılamalar hiç tutmuyor
test gunume 3 gun kaldı ama umudurm yok
senın 4 gun kaldı değil mi?
Allah allah 12 erken değil mi yaBenim 2 gün kaldı canım ya doktorum 12.gün test yap dedi. Sabah test yaptım idrar. Ama negatif cikti çok üzgünüm
Evet canım 28 Temmuz'da aşılamam oldu. Hatta demin doktorum yine aradı yarın kan sonucunu bildir diye. Yarın 13.gün oluyor sanırım hesapladım da şimdi. Hayırlısı ama benim hiç umudum yok ya. BilmiyorumAllah allah 12 erken değil mi ya
Az daha bekle kan yaptır istersen
28 temmuzdu dimi senin asılama
biz senınle yazısmıstıkEvet canım 28 Temmuz'da aşılamam oldu. Hatta demin doktorum yine aradı yarın kan sonucunu bildir diye. Yarın 13.gün oluyor sanırım hesapladım da şimdi. Hayırlısı ama benim hiç umudum yok ya. BilmiyorumRabbim sana da bana da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Burda isteyen bütğnn kardeşlerime tez samanda nasip etsin inşallah. Senin kan verme günün cuma günü mü?
ben karıstırdım sanırım senle aynı hastanede olmadık ki bizEvet canım 28 Temmuz'da aşılamam oldu. Hatta demin doktorum yine aradı yarın kan sonucunu bildir diye. Yarın 13.gün oluyor sanırım hesapladım da şimdi. Hayırlısı ama benim hiç umudum yok ya. BilmiyorumRabbim sana da bana da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Burda isteyen bütğnn kardeşlerime tez samanda nasip etsin inşallah. Senin kan verme günün cuma günü mü?
Evet canım hatırlıyorum seni. Sen benden bir gün önce yapmiştin. Doktorum benden 13.gün kanda gebelik testi istedi. Hatta aradılar yarın burayamı gelirsiniz yoksa bize haber mi verirsin diye. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. Burda yapıp haber veririm size dedim artik ama hiç yapmak istemiyorumbiz senınle yazısmıstık
sen cuma olmustun ben persembe olmustum
sen benden bır gun sonra olmustun yanı
ben 27 temmuzda oldum .
hala da test yapmadım
sana hangı dr 12. gun test yap dedi.
testi illa kandan mı verip fakulteye bıldıreceğiz, evde gebelık testı yapsak olumlu ya da olumsuz diye arasak fakulteyı kabul edılmıyor mu?
bana 14 ya da 15. gun test yap dedi hamza bey
o da persembe ya da cuma gunune gelıyor
Olsun canımben karıstırdım sanırım senle aynı hastanede olmadık ki biz
Sadece sen benden bir gun sora olmustun
aşılama oldugumuz gün sayılmıyor değil mi?Evet canım hatırlıyorum seni. Sen benden bir gün önce yapmiştin. Doktorum benden 13.gün kanda gebelik testi istedi. Hatta aradılar yarın burayamı gelirsiniz yoksa bize haber mi verirsin diye. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. Burda yapıp haber veririm size dedim artik ama hiç yapmak istemiyorum(( bugun rüyama bile girdi 5.2 çıkıyor sanki bana gebelik Yok diyordu eşim
Ben aşılama günümü de sayıyordum canım. Aşılama gününü sayarsak bugun 12.günüm.aşılama oldugumuz gün sayılmıyor değil mi?
üzülme zaten yüzde yüz tutacak gözü ile bakmıyordun
ilk aşılamalar cok az oranda tutuyor
vardır bi hayır
inşallah ıkıncıde tutar .
hepimizin sınavı işte
o zaman benim de 13. gunumBen aşılama günümü de sayıyordum canım. Aşılama gününü sayarsak bugun 12.günüm.
Tabi oyle canım Rabbim herşeyin hayırlısı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?