- 20 Nisan 2016
- 892
- 626
- 103
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.221
Olur mu ya özele mi gittin devlete mi 15 20 milyon gayet yeterli bi sonuç saçmalamasın doktor eğer ortada başka bi durum yoksa doktorun gerçekten başka bi şeyden bahsediyorsa bilemem ama bu sperm sayısına bakarak asilama olmaz nasıl der başka bi doktora görün benceCok tşk ederim Allah razı olsun bizim morfoloji 6 toplam sayımız 15-20 milyon arası değişiyordu dr bu sayı ile aşılama olmaz demişti sadece tüp olur dedi tüp bebekten önce aşılama denerim artık çünkü tüp cok zor bi süreçmiş okuduğum kadarı ile cok saol tekrar
Özele gittim 3-4 ay her ay işten izin aldık zar zor bir sürü km yapıp gittik bide sonra ben istediğim sonucu almadıgımı farkettim dr değiştirdik yeni dr ünlü bi prof bakalım o ne söyleyecek.ama bak ml de degil toplam sayımız 15-20 milyondu hala şoktayımOlur mu ya özele mi gittin devlete mi 15 20 milyon gayet yeterli bi sonuç saçmalamasın doktor eğer ortada başka bi durum yoksa doktorun gerçekten başka bi şeyden bahsediyorsa bilemem ama bu sperm sayısına bakarak asilama olmaz nasıl der başka bi doktora görün bence
Iki ay kadar yaptık...Inşallah faydasını görürsünüz...Keçiboynuzu kaynatarak yapılan kürü denedim ama simdide tozunu yiyor hergün 2 kez tatlı kaşıgı siz ne kadar yaptınız keçiboynuzunu kaynatarak yapılan kürü acaba. Bizde testesteron eksikliği var ve artmıyor be yapsam o da sperm sayısını düşük olmasına sebep oluyormus
Hmm toplam sayı değil ileri hareketli sayı önemli cnm bak ben yarın kağıtları bir bulayimda msj atayım sana ben ilk aşılamami klomen + çatlatma iğnesi sonrasında oldum tutmadı ikinci asilamadada göbekten iğne + çatlatma iğnesi sonrası asilama oldum ama sonuç yine negatif adana da sadece erkek üzerine bi klinik var eşim oraya gitti ve eşime dediği şu varikosel ameliyatı olacaksın olmazsan çocuk olma ihtimali çok az ameliyat oldu şükür daha 13 gün oldu kontrolde kayınvalidem doktora bebek olacak mı dediğinde doktor düşünmeden o kadar emin konuşarak evet olacak dediki şok oldum demem o ki 2 asilama bende tutmadı ama tanıdığım o kadar çok insan var ki ilk asilamasi tutanÖzele gittim 3-4 ay her ay işten izin aldık zar zor bir sürü km yapıp gittik bide sonra ben istediğim sonucu almadıgımı farkettim dr değiştirdik yeni dr ünlü bi prof bakalım o ne söyleyecek.ama bak ml de degil toplam sayımız 15-20 milyondu hala şoktayım
Moralini yüksek tutman lazım ama böyle yapmaHEPİMİZE HAYIRLISI OLSUN BEN DE YARIN ZEYNEP KAMİLE AŞILAMAYA GİDİYORUM EŞİMLEİĞNELENDİK 10 GÜNDÜR ŞİMDİ SIRA AŞILAMADA
Haklısın tüp bebekten önce aşılama en doğrusu sansımı deneyim aslında ileri hareket de fena sayılmaz ben toplam sayımız az diye hiç aşılama düşünmedim olmaz dedi iyiki söyledin Allah razı olsun sendenHmm toplam sayı değil ileri hareketli sayı önemli cnm bak ben yarın kağıtları bir bulayimda msj atayım sana ben ilk aşılamami klomen + çatlatma iğnesi sonrasında oldum tutmadı ikinci asilamadada göbekten iğne + çatlatma iğnesi sonrası asilama oldum ama sonuç yine negatif adana da sadece erkek üzerine bi klinik var eşim oraya gitti ve eşime dediği şu varikosel ameliyatı olacaksın olmazsan çocuk olma ihtimali çok az ameliyat oldu şükür daha 13 gün oldu kontrolde kayınvalidem doktora bebek olacak mı dediğinde doktor düşünmeden o kadar emin konuşarak evet olacak dediki şok oldum demem o ki 2 asilama bende tutmadı ama tanıdığım o kadar çok insan var ki ilk asilamasi tutan
Ignenin etkisi malesef canım ama dusunmemeye çalış sana tavsiyem şimdi neysede aşılamadan sonraki süreçte en azından düşünmeEVET MORAL ÖNEMLİ AMA BUGUN BUTUN GUN GOZYASI DOKTUM HORMONLAR MI OYNADI IGNELERDEN NE EŞİM DE KIZIYO YAPMA BOYLE DİYE Bİ GARİPİM YAAAA
Rica ederim ne demek ama aklımdasın yarın sonuclarimiza bakayım muhakkak yazarım sana alah gönlüne göre versin hepimizinHaklısın tüp bebekten önce aşılama en doğrusu sansımı deneyim aslında ileri hareket de fena sayılmaz ben toplam sayımız az diye hiç aşılama düşünmedim olmaz dedi iyiki söyledin Allah razı olsun senden
Amin canm inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucagına alırsın insan tanımadığı kişiye dua ederse kabul olur derler duam kabul olsun aminRica ederim ne demek ama aklımdasın yarın sonuclarimiza bakayım muhakkak yazarım sana alah gönlüne göre versin hepimizin
HAKLISIN TATLIMMMMIgnenin etkisi malesef canım ama dusunmemeye çalış sana tavsiyem şimdi neysede aşılamadan sonraki süreçte en azından düşünme
Canım merhaba testlere baktım eşim ilk testi toplam sperm 39 milyon ileri hızlı %32 milyon sonuç böyle çıkınca doktor esin de birşey yok seni araştıracağız dedi bana test yaptılar birşey bulamadı klomen verdi daha sonra yine klomen verdi bakti yine olmuyor tekrar sperm testi yapıldı toplam 42 milyon ileri hızlı %2 cıktı sonuç bu kadar az çıkınca asilama yapalım dedi yine klomen ve çatlatma iğnesi ile asilama yapıldı tabi aşılamada sperm alınıp 2 saat içinde yıkanıyor yıkandıktan sonra şırınga icerisinde sonuçlarla veriyorlar o sonuçta şöyle toplam sperm 10.2 milyon ileri hızlı %1 tabi bu dediğim gibi ölü ve sağlıksız spermleri olabildiğince ayıklanmış hali sonra asilama tutmadı o sırada eşim ozel üroloji merkezine gitmeye başladı benim doktorum ise bana göbekten iğne verdi bir kere daha asilama yapalım dedi ben 5 gün kendime iğne yaptım gözün korkmasın insülin gibi hiç acitmiyor neyse ikinci asilama iğnesi evresinde eşimin gittiği doktor sonucunun kağıdı hastanede kaldı ama sonuç yine çok azdı doktor eşime varikosel ameliyatı olman lazım olmazsan çocuk sahibi olman çok zor demiş ameliyata bi kaç ay sonra ilaç tedavisinden sonra olacaksın diyince ben de ıgnelerim boşa gitmesin diye asilama oldum bu seferki spermler toplam 22.4 milyon ileri hızlı %25 sonuç gayet iyiydi kesin gözle bakıyorduk ama yine olmadı şimdi eşim varikosel ameliyatı olalı 15 gün oldu bugün yarın ilişki başlar ama benim aklımdan geçen acaba diyorum eşimde bi problem yokta benim vücudum mu bebeği kabul etmiyor çünkü ilk aşılamada % 1 ile yaptı yani %1 bile asilama yapma sebebi iken %25 ile nasıl tutmaz bebek artık önemde ameliyat bebek olmasına vesile olacakmı bakalım eğer buda olmazsa tek secenegimiz tüp bebek kaldı ben aşılamaya 300 tl para verdim devlet hastanesinde oda yaşım küçük diye ilaçları devlet karşılamadı sana demem o ki tüp bebek pahalı ona para vermeden en azından bi kere 300 tl vererek asilama yaptırRica ederim ne demek ama aklımdasın yarın sonuclarimiza bakayım muhakkak yazarım sana alah gönlüne göre versin hepimizin
Ouf bayada uzun yazmışım kusura bakmaAmin canm inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucagına alırsın insan tanımadığı kişiye dua ederse kabul olur derler duam kabul olsun amin
Aşılamadan sonraki sürecin nasıldı peki?Ouf bayada uzun yazmışım kusura bakma
aşılamayı da karsılamıyor devlet malesef ücretli oluyorMerhaba 1çocuk sahibi olup 2.çocuk için devlete aşılama için başvursak onu karşılıyormu?bilginiz varmı?
tüp bebekte karşılamadığını biliyorum
Peki ozaman hertürlü özele mahkumuz.teşekkürleraşılamayı da karsılamıyor devlet malesef ücretli oluyor
Hayır hiç çocuk yoksa devlet karşılıyorMerhaba 1çocuk sahibi olup 2.çocuk için devlete aşılama için başvursak onu karşılıyormu?bilginiz varmı?
tüp bebekte karşılamadığını biliyorum
Kötüydü herkeze tavsiyem asilama yaptırdığını kimseye söylemesin bizim aileler ve yakın arkadaşlar biliyordu ve hepsi sanki bana hamileymişim gibi davrandı sonu hüsran olunca iki kat koyuyor insana birde herkeze tek tek anlatıyorsun ben çalışan bir bayan olduğum için yatıp dinlenemedim malesef her sabah yumurta yedim bideAşılamadan sonraki sürecin nasıldı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?