Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar hepinize merhaba asilama işlemi ne zaman başlanıyor toplam kac gün sürüyor bana söylermisiniz bir de acı hissediyormusunuz bende bu ay başlıcam da

adetin ikinci ya da üçüncü günü gidiyosunuz doktora. süreç başlıyo... iğneli oldum ben aşılamayı. 11 gün yumurtaları büyütmek için iğne yaptım sonrada çatlatma iğnesi yaptım. iki gün sonra aşılama için gittim doktora. acı, ağrı kesinlikle yok zaten kısa süren bi işlem. eşinizden alınan spermi katater yardımıyla size veriyolar. hepsi bu.. kısa bi sürede yatıp dinleniyosunuz.. sonrası kısmet :)

Çok teşekkür ederim hamilesisiniz sizde ilk asilama da mi tuttu çok istiyorum anne olmak

Çok teşekkür ederim hamilesisiniz sizde ilk asilama da mi tuttu çok istiyorum anne olmak

malesef değilim ilk aşılama tutmadı benimde. ikinci kez aşılama denemek için bir ay ara vermek gerekiyormuş o yüzden ara verdik bizde. ben çok inanmıştım olacağına ilk seferde, tutmayınca çok etkilendim. o yüzden bi kaç ay gitmemeyi düşünüyorum kendi halime bırakacağım, psikolojik olarak toparlamam lazım kendimi inşallah sizin ilk seferde tutarda sonraki aşamaları yaşamak zorunda kalmazsınız

Ama biliyormusun ara vermeden 2 yi denesen oda olmazsa 3 e ara verirdin cunku rahim kendini gebelik hazırlıyormuş bu süreçte rahim kalınlaşıyor gebeliğe hazırlıyormuş insallah tutar kısmet eşimle de aram kötü bende birazdan gidicem doktora bakalım asilama isticem Nedicek

ilk kez mi gideceksiniz siz ? eşinizden de örnek istiyolar ilk başta. değerlere bakıyolar, gerekirse rahim filmi falan istiyolar tüm sonuçlara göre karar veriyorlar diye biliyorum ben ama siz yine de gidip konuşmakta fayda var tabiki.
şimdiki aklım ara ver bi kaç ay diyo ama adet gördüğümde nasıl bi ruh halinde olurum bilmiyorum ... eşinizi de ikna etmeye bakın bence uzun bi süreç sonuçta birbirinize destek olmanız gerekiyor...

Başka sebepsen tartistik biz de o verdi testler sorun çıkmadı ben de de Yok o yüzden direk asilama isticem rahim filmi çektirmedim ama cektirdim dicem cunku ona dayanamam herkes çok kötü diyor

Başka sebepsen tartistik biz de o verdi testler sorun çıkmadı ben de de Yok o yüzden direk asilama isticem rahim filmi çektirmedim ama cektirdim dicem cunku ona dayanamam herkes çok kötü diyor

sonuç isteyecektir :) bende çok korkmuştum hatta eltim ben bayıldım falan dedi ağlayarak girdim filme ama iyiki girmişim tüplerimden biri kapalıymış eğer bu şekilde hamile kalsaydın hem bebek hem sen zehirlenirdin dedi doktor. aldılar kapalı olan tüpümü. tek tüpüm var şimdi... bence ne kadar korkarsanız korkun yine de çektirin tabi isterse doktor :)

Nası ya acı hissetmedin mi ama tedavisi Yok mu neden aldılar ku

Nası ya acı hissetmedin mi ama tedavisi Yok mu neden aldılar ku

tek taraf kapalı olduğu için tek taraflı hissettim acıyı :) açık olan tüpte acı oldu ama anlatılan kadar değildi, yani dayanılmayacak bi acı değil. bir ay sonra laparoskopi ile aldılar tüpü içinde kist oluşmuş. hamile kalmamış olman hayatını kurtarmış dedi doktor ..

Bence rahim filmi çektirin gerekli acı hissetmiyorsunuz birşeyi yok iğneli falan değil işlem bana doktor uygulamadi ben istedim uygulamasini ama gerek yok dedi neden öyle dedi doktorun bilecegi birsey ama insanin içinde tek bir şüphe bile kalmamali bence tedaviye başlamadan önce her sorun araştırılmali sonra allaha birakmali doktor beni araştırmadi ben eminim çünkü örneğin çiçeğin bir malzemesi eksik olsun çiçek acar mi açmaz buda öyle birşey ne gerekiyorsa yaptır

Bakalım bu gün gidicem ona göre yazarım burdan doktorun dediklerini

Anestesiyi her doktor önermiyor ama
Selam kızlar gittim doktor çok ama çok iyi herşeyi dinliyor ve ayrıntılı şekilde söylüyor asilama yapıcaz dedi bunu olmazsa 3 ay denicez sonra tüp bebek dedi insallah tutar adetin 3 günü gidicem bakalım hayırlısı olsun rahim yumurtalıklar güzel dedi rahminin bitanesi ters dönükmus bu sorun degil dedi eşimin değerli icin de fazla bisey yok dedi sayı önemli değil önemli olan içindeki canlı hücre dedi

umarım ilk seferde bu mutluluğa ulaşanlardan olursunuz :)
hangi şehirdesiniz acaba?

Dün ben de asilama yaptırdım ama doktor moralini epey bozdu... eşimin değerleri düşük çıkmış ileri hareketli motilite %45 sayı 2 milyon doktor çok ümitlenme dedi... zaten moralim bozuk bir de eve geldim barsaklarim aşırı calismaya başladı tuvaletten çıkamıyorum. Hafif kahve rengine dönük bir akıntı sürünü geldi ve kasiklarimda batma var sanırım yumurtlamayi hissediyorum... uyuyamiyorum moralim bozuk hersey üstüste geldi... moralim.bozuluyor sonra diyorum bu bebeğin olmasi için tek sperm hücresi gerekli 2 milyonda bir tane çıkmasın mı? Allahtan ümit kesilmez... ama sonra doktorun sözleri geliyor aklıma daralıyor nefes alamıyorum. .. dertlesmek istedim sizlerle...

sakın bozma moralini... dediğin gibi eğer zamanı geldiyse tek bir sperm yeterli olacaktır. bende aşılama olduğum gün çok gergindim hastanede sıra bekleyen bayanlardan biri hikayesini anlattı.. eşinin canlı sperm sayısı sıfırmış ameliyatla tek bir tane canlı sperm alabilmişler eşinden o tek spermle tüp bebek denemişler ve şu an 12 yaşında bir kızı varmış şimdi de ikinci çocuk için gelmiş, benim ihtiyacım olan tek bir canlı sperm dedi. rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere içinde de bana :)

ankaradayım ben..

güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum :)
İnsallah ya eşimle ikimiz de bir tuhafız dün konuştuk öyle insallah olur unitlenmek istemiyorum ama içimde garip bi heyecan var zaman geçse de gelse diyorUm sanırım bi 10 gün içinde asilama tamamlanır degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…