Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim selam kusura bakma ama senin doktorun asilama yaparken canlı hücremi bulamamış zaten canlı hücreyi asilama yapıyor niye bunu bu kadar büyütmüş ki onu anlamadım sana asilama olan spermseler canlı olanlar oluler zaten atılıyor temizleniyor moralini bozma eger tutmasa doktoru değiş öne öyle insan hastasının moralini bozar mi ben dün doktora gittim hayatımda memnun kaldığım ikinci doktor sen Çan'ını sıkma bana 1 canlı sperm gerek onu da zaten buluruz dedi Allah büyük bende asilama olucam adeti BEkliyorum iste

İnsallah ya eşimle ikimiz de bir tuhafız dün konuştuk öyle insallah olur unitlenmek istemiyorum ama içimde garip bi heyecan var zaman geçse de gelse diyorUm sanırım bi 10 gün içinde asilama tamamlanır degil mi

hepimiz yapıyoruz bunu umutlanmamak elde değil..siz inanarak dua edin, gönülden isteyin inşallah rabbim bu mutluluğu yaşamayı nasip eder en kısa zamanda...
yaklaşık 10-15 gün sürüyor. yumurtaların büyüme hızına da bağlı aslında . gerekli boyuta gelirlerse 10 günde biter tüm işlemler. sonra zamanın geçmediği son aşama başlıyo:) günleri bırak dakikalar geçmiyo... inşallah sonunda iki çizgiyi görürsün

İnsallah ya eşimle ikimiz de bir tuhafız dün konuştuk öyle insallah olur unitlenmek istemiyorum ama içimde garip bi heyecan var zaman geçse de gelse diyorUm sanırım bi 10 gün içinde asilama tamamlanır degil mi
İnsan ümitlenmez mi? Nasıl tatlı sıcak bir his uyanıyor içinde insanin güzel bir sonuç çıksa diye düşününce. .. ama ben kizjyorum kendime bosuna heyecanlaniyorsun cunku doktor umitlenme dedi... inşallah eli ayağı düzgün aklı başında sağlıklı bebeklerimizi kucaklarimiza alırız. ..

Her şeyi zamana bırakmak en iyisi aslında ama yapamıyoruz ki.. insanın içinde ne çok umut olmadı ne de umutsuzluk galiba.. sonuçta rabbim zamanını yazmış bizde bekliyoruz... ama inşallah tez zamanda gelir o zaman:)

Merhaba arkadaşlar bana da pazartesi aşılama yapıldı. Hareket ve morfoloji sıkıntılıydı. Şimdi progestanla devam ediyorum ama ne olacak aklımdan çıkaramıyorum sürekli aklım orda Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın

biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalışın. farklı uğraşlar bulun şu bi kaç gün için kendinize. ne kadar düşünürseniz o kadar zor geçiyo zaman. rabbim eğer yazdıysa hiçbir şey engel olmayacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Ben de dün yaptırdım aynen benim de aklım orda gerçi ben oturup kalkarken yumurtaliklarimi hissediyorum batiyorlar unutmama izin vermiyorlar... hakkımızda hayırlısı olsun yaşadığımız bunca zorluğun sonunda dilerim sağlıklı bebekler alırız kucaklarimiza...

Hayırlı günler arkadaşlar 2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıl önce polikistik over olduğumu öğrendim 3 ay yumurta takibi denedik olmadı daha sonra aşılamaya karar verdik eşimin değerlerinde sayılatı normal ama hareketlilik ve morfolojisi tam değildi nisan 2016 da aşılama denedik nasip olmadı haziran 2017 de arkadaşlarımızın tavsiyesi ve deneyimleriyle bir lokman hekimle tanıştık bize verdiği karışımları haziran 2017 de denedik şu an 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin tam 33 ay bebek bekledik Rabbime binlerce şükürler olsun elhamdülillah nasip etti dualarınızı bekliyorum lokman hekimin verdiklerini sizlerle paylaşmak isterim instagram profilimden ulaşabilirsiniz (melek05.08) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin inş

Canim bence doktoru takma neler neler var seninki bitkisel seylerlee duzelebikir bak avakado al yogurla katistir avakadoyu ezip az tuz sarimsak karistir uzerine zeytinyag gezdir miiss yemeklerin yaninda ye nohut yemegi cok etkili surekli yap corbalara kat pilava kat.. ve havuc suyu gece yatmadan katimeyve sikacagindan sik ic ve icir. Kuruyemis incir findik vs bunlar cok etkili sperm uzerinde esim birde caksir suyu icti cok etkili bence yap

Bizimde aklimiz hep onda canim uzme kendini heoimiz asilandik bekliyoruz:)

Benden ekledim canim seni

Bende oyle dusunuyorum hatta once evde test yapica negatif se hastanede olmak istemiorm

bende telefonla öğrendim sonucu.. maalesef ki iş yerindeydim o anda.. tüm şirket öğrendi tabi benim o halimi görünce bide insanlar takma kafana ya bu konu takılınca zaten olmaz falan diye yaklaşanlar oldu daha da bi sinir oldum.
inşallah siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız

Insallah ya kime yasamasin dilegim. Sizin sikintiniz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…