Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim tek tüpüm var sol tüp sıvı birikmesinden dolayı tıkalıydı. şekil bozukluğu da varmış laparoskopi ile aldılar. ilk aşılamayı denedik olumsuz sonuçlandı. şimdi ara verdik bir ay.
Allah sifa versin arkadasimda tek tuple hamile kaldi uzulme onunda aldilar ve diger tupunude alalim dedi dr . Oda bitmisti ama o aldirmadi genc olduu icin ve nasip oldu beslenmene dikkat et bence o cok onmli ayaklarinida yazin bile corapli sicak tut.

amin... cümlemize inşallah... sağ tüpte sıkıntı yok çok şükür. inşallah tek tüple hamile kalanlar kervanına bende katılırım :)
arkadaşınız doğal yolla mı hamile kaldı?

benim tek tüpüm var sol tüp sıvı birikmesinden dolayı tıkalıydı. şekil bozukluğu da varmış laparoskopi ile aldılar. ilk aşılamayı denedik olumsuz sonuçlandı. şimdi ara verdik bir ay.
Tek tüple normal yolla hamile kalan arkadaşım var canını sıkma senin de emeklerin boşa çıkmaz canım dilerim sağlıklı bebeklerin olur

Sağol canım doktor bana hap dedi ilk başta sonra iğne dedi yumurta gelişimin de sıkıntı Yok diye
Ben de klomen le oldum aşılama sonra iğneyle geceriz demişti. .. 3 yumurta tam gelişti 4 tane de küçük vardı ama doktor eşimin değerlerini taktı kafasına ya da benim kafama taktı. .. direkt tüp bebeğe geçelim dedi asilama günü sanki bu tutmayacak... keşke tutsa da doktor utansa...

Valla bnmkide herseye cok iyi cok iyi dedi. Normalde cok iyi dr ama bnmde kafama takildi acaba hani banami oyle diyor kendini basarili gostermek icin hic lumsuzluklardan bahsetmedi sonucta 20 25 ihtimal var sanki hemrn tutcak gibi blmiorm insallah tutar. Herkes endisede. Bu arada bnm 4.gun bugun kizlar basdonmem var ayaga kalkiorm gozlwrim karariyor ve tansiyonum dusuyor sanki vede midem bulaniyor sizdede varmi bole bisi hamilelik hemen olusmaz sonucta dort gunde hamilede olsan bulantin olmaz sanirim bnde niye boyleki?

İnsallah hamilesindir canım ama hemen belli olmaz galiba sagligina dikkat et sıcaklar da bunaltmış olabilir ah bir de psikoloji yok mu bizlere neler yapiyor... benim de carsamba asilamam oldu hala oturup kalkarken kasiklarimda sizi hissediyorum... tutmadı galiba

Ayyokya pskoljik sanmiorm rahatim. Kasiklsrim cok agridi 3 gun, bugun gecti baya ama buseferde basdonemsi mide basladi ama 4.gunde hemen olmaz yani bunu biliyorum. Niyese boyleyim bugunde. Ben gibi olan yok galiba. Bak bak nasil donuyo basim :) gozlerim karario resmen. Acaba progestan verdi ama fitil olarakkullaniorm omu yaoio. Ama 3 gundur bisi yaomadi simdimi yapcak.ay nebilim

Bana da duphatson verdi doktor gunde 2 kere içiyorum. Durmadan tuvalete gidiyorum artik ilactan herhalde bugun de hafif akinti basladi doktorun dedigi oldu galiba benim tutmadi sen ani hareketler yapma da düşme sakın... Allah korusun bebeğim filan vardır...

Ay keske .. benimde fitili iyice icerinitmeye calisiiyorum ama sonradan afedersin vcde taharette elime krem gibi geliyor bembeyaz hele gecen gun cok ice itememisim camasirima gelmis bembeyeaz tortu vcdede baya geldi baska bitane daha koydum akinti fln yok bnde ama bu dusuk yapma diyemis ttarsa rahim duvarini kalinlastiriyomus. Senin ilactami onun icin?

Bana adet düzenleyici aynı zamanda asilama tutrasa düşük engelleyici dedi... hap bitince 3 gun sonra kan testi yaptır dedi... tutsa da tüp tüp kan versek. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…