- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.129
- 113
- 38
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.361
Insallah ya kime yasamasin dilegim. Sizin sikintiniz neydi?
Allah sifa versin arkadasimda tek tuple hamile kaldi uzulme onunda aldilar ve diger tupunude alalim dedi dr . Oda bitmisti ama o aldirmadi genc olduu icin ve nasip oldu beslenmene dikkat et bence o cok onmli ayaklarinida yazin bile corapli sicak tut.benim tek tüpüm varsol tüp sıvı birikmesinden dolayı tıkalıydı. şekil bozukluğu da varmış laparoskopi ile aldılar. ilk aşılamayı denedik olumsuz sonuçlandı. şimdi ara verdik bir ay.
Aminaminn.. evet dogal yolla kaldi:)amin... cümlemize inşallah... sağ tüpte sıkıntı yok çok şükür. inşallah tek tüple hamile kalanlar kervanına bende katılırım :)
arkadaşınız doğal yolla mı hamile kaldı?
Ben igneyle oldumKızlar hapla asilama olan var mi aranız da sizin
Sağol canım doktor bana hap dedi ilk başta sonra iğne dedi yumurta gelişimin de sıkıntı Yok diyeBen igneyle oldum
Tek tüple normal yolla hamile kalan arkadaşım var canını sıkma senin de emeklerin boşa çıkmaz canım dilerim sağlıklı bebeklerin olurbenim tek tüpüm varsol tüp sıvı birikmesinden dolayı tıkalıydı. şekil bozukluğu da varmış laparoskopi ile aldılar. ilk aşılamayı denedik olumsuz sonuçlandı. şimdi ara verdik bir ay.
Ben de klomen le oldum aşılama sonra iğneyle geceriz demişti. .. 3 yumurta tam gelişti 4 tane de küçük vardı ama doktor eşimin değerlerini taktı kafasına ya da benim kafama taktı. .. direkt tüp bebeğe geçelim dedi asilama günü sanki bu tutmayacak... keşke tutsa da doktor utansa...Sağol canım doktor bana hap dedi ilk başta sonra iğne dedi yumurta gelişimin de sıkıntı Yok diye
Valla bnmkide herseye cok iyi cok iyi dedi. Normalde cok iyi dr ama bnmde kafama takildi acaba hani banami oyle diyor kendini basarili gostermek icin hic lumsuzluklardan bahsetmedi sonucta 20 25 ihtimal var sanki hemrn tutcak gibi blmiorm insallah tutar. Herkes endisede. Bu arada bnm 4.gun bugun kizlar basdonmem var ayaga kalkiorm gozlwrim karariyor ve tansiyonum dusuyor sanki vede midem bulaniyor sizdede varmi bole bisi hamilelik hemen olusmaz sonucta dort gunde hamilede olsan bulantin olmaz sanirim bnde niye boyleki?Ben de klomen le oldum aşılama sonra iğneyle geceriz demişti. .. 3 yumurta tam gelişti 4 tane de küçük vardı ama doktor eşimin değerlerini taktı kafasına ya da benim kafama taktı. .. direkt tüp bebeğe geçelim dedi asilama günü sanki bu tutmayacak... keşke tutsa da doktor utansa...
İnsallah hamilesindir canım ama hemen belli olmaz galiba sagligina dikkat et sıcaklar da bunaltmış olabilir ah bir de psikoloji yok mu bizlere neler yapiyor... benim de carsamba asilamam oldu hala oturup kalkarken kasiklarimda sizi hissediyorum... tutmadı galibaValla bnmkide herseye cok iyi cok iyi dedi. Normalde cok iyi dr ama bnmde kafama takildi acaba hani banami oyle diyor kendini basarili gostermek icin hic lumsuzluklardan bahsetmedi sonucta 20 25 ihtimal var sanki hemrn tutcak gibi blmiorm insallah tutar. Herkes endisede. Bu arada bnm 4.gun bugun kizlar basdonmem var ayaga kalkiorm gozlwrim karariyor ve tansiyonum dusuyor sanki vede midem bulaniyor sizdede varmi bole bisi hamilelik hemen olusmaz sonucta dort gunde hamilede olsan bulantin olmaz sanirim bnde niye boyleki?
Ayyokya pskoljik sanmiorm rahatim. Kasiklsrim cok agridi 3 gun, bugun gecti baya ama buseferde basdonemsi mide basladi ama 4.gunde hemen olmaz yani bunu biliyorum. Niyese boyleyim bugunde. Ben gibi olan yok galiba. Bak bak nasil donuyo basim :) gozlerim karario resmen. Acaba progestan verdi ama fitil olarakkullaniorm omu yaoio. Ama 3 gundur bisi yaomadi simdimi yapcak.ay nebilimİnsallah hamilesindir canım ama hemen belli olmaz galiba sagligina dikkat et sıcaklar da bunaltmış olabilir ah bir de psikoloji yok mu bizlere neler yapiyor... benim de carsamba asilamam oldu hala oturup kalkarken kasiklarimda sizi hissediyorum... tutmadı galiba
Bana da duphatson verdi doktor gunde 2 kere içiyorum. Durmadan tuvalete gidiyorum artik ilactan herhalde bugun de hafif akinti basladi doktorun dedigi oldu galiba benim tutmadiAyyokya pskoljik sanmiorm rahatim. Kasiklsrim cok agridi 3 gun, bugun gecti baya ama buseferde basdonemsi mide basladi ama 4.gunde hemen olmaz yani bunu biliyorum. Niyese boyleyim bugunde. Ben gibi olan yok galiba. Bak bak nasil donuyo basim :) gozlerim karario resmen. Acaba progestan verdi ama fitil olarakkullaniorm omu yaoio. Ama 3 gundur bisi yaomadi simdimi yapcak.ay nebilim
Ay keske .. benimde fitili iyice icerinitmeye calisiiyorum ama sonradan afedersin vcde taharette elime krem gibi geliyor bembeyaz hele gecen gun cok ice itememisim camasirima gelmis bembeyeaz tortu vcdede baya geldi baska bitane daha koydum akinti fln yok bnde ama bu dusuk yapma diyemis ttarsa rahim duvarini kalinlastiriyomus. Senin ilactami onun icin?Bana da duphatson verdi doktor gunde 2 kere içiyorum. Durmadan tuvalete gidiyorum artik ilactan herhalde bugun de hafif akinti basladi doktorun dedigi oldu galiba benim tutmadisen ani hareketler yapma da düşme sakın... Allah korusun bebeğim filan vardır...
Bana adet düzenleyici aynı zamanda asilama tutrasa düşük engelleyici dedi... hap bitince 3 gun sonra kan testi yaptır dedi... tutsa da tüp tüp kan versek. ..Ay keske .. benimde fitili iyice icerinitmeye calisiiyorum ama sonradan afedersin vcde taharette elime krem gibi geliyor bembeyaz hele gecen gun cok ice itememisim camasirima gelmis bembeyeaz tortu vcdede baya geldi baska bitane daha koydum akinti fln yok bnde ama bu dusuk yapma diyemis ttarsa rahim duvarini kalinlastiriyomus. Senin ilactami onun icin?
Insallah rabbimm valla kustum ben dayanamadim bulantiya. Ama biliorm hamilelikten degil bukdr erken olmaz yani ama keske ondan olsaBana adet düzenleyici aynı zamanda asilama tutrasa düşük engelleyici dedi... hap bitince 3 gun sonra kan testi yaptır dedi... tutsa da tüp tüp kan versek. ..
Off soğuk mu aldın acaba yaz gribi filan... sen yat dinlen en iyisi... bana bu 10 gün geçmeyecek gibi geliyor da hadi hayırlısı. ..Insallah rabbimm valla kustum ben dayanamadim bulantiya. Ama biliorm hamilelikten degil bukdr erken olmaz yani ama keske ondan olsa
Belki kis fln olustuysa oda yapar bulanti fln neblm. Allahim yardimcimiz olsun herkesin tez zamanda vrsin hepimize insallahOff soğuk mu aldın acaba yaz gribi filan... sen yat dinlen en iyisi... bana bu 10 gün geçmeyecek gibi geliyor da hadi hayırlısı. ..
Inşallah canım inşallah... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinTek tüple normal yolla hamile kalan arkadaşım var canını sıkma senin de emeklerin boşa çıkmaz canım dilerim sağlıklı bebeklerin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?