Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktor zaten seni takibe almıştır herseyi kontrol altına alırlar en başında strese girersen böyle işin çok zor...
Bu ikinci denemem. İlk aşılama da kendiliğinden çatladı yumurta. İptal etti aşılamayı dr. Halbuki takipteydim. Bu ay yine takipteyim bugün yumurtam çatlamış gibi akıntım geldi. Randevum yarın sabah. Bende aynısı olur diye tedirgin oldum. Tedavi yarım kalması da hoş değil. Boşuna mı vuruldum iğneleri diyor insan.

Kızlar bu ayki 3.günümdeki sonuçları atıyorum bi yorumlarmısınız
FSH 9.33
PROGESTERON 0.52
PROLAKTİN 9.85
LH 4.48
ESTRADİOL 63
bilgisi olan iyi veye kötü diye bir yol gösterebilirmi bana

Benimde 10 12 gunvar dun aset agrisi gibi agri olmaya basladi ve sari akinti sanirim adet olcam yaa :/ gerci erken belirti ama .dunde beri sanki tutmadi gibi geliyor:/

Acaba bugün doktora gittin mi? ne durumda yumurtan? Benimde aynı akıntım ve yumurtamın olduğu tarafta ağrım var da kendiliğinden mi çatlıyo acaba... Seni merak ettim o yüzden

Acaba bugün doktora gittin mi? ne durumda yumurtan? Benimde aynı akıntım ve yumurtamın olduğu tarafta ağrım var da kendiliğinden mi çatlıyo acaba... Seni merak ettim o yüzden
Gittim canım. Çatlatma iğnesi vuruldum sabah 10 gibi. Yarın akşam da aşılama olacak nasipse. Akıntının sebebini bende anlamadım. Bugün 12.günüm benim.

Gittim canım. Çatlatma iğnesi vuruldum sabah 10 gibi. Yarın akşam da aşılama olacak nasipse. Akıntının sebebini bende anlamadım. Bugün 12.günüm benim.
Canım akıntı nedeni yumurtlama dongusundesin o yüzden akıntı olur devam ederse catliyordur kesildiyse catlamistir doktorum öyle demişti bana ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…