- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 38
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.421
Hayr sadece jel verdi kullanicam bebek eger olursa iyi tutunsun diye yarin basliycam kullanmayaOlabilir onun da etkisi doktor sana aşılama sonrasinda bir ilaç yazdimi düşük önleyici kapsül falan ?
Insallh canmTamam ihmal etme onu kullan insallah tutar
Bu ikinci denemem. İlk aşılama da kendiliğinden çatladı yumurta. İptal etti aşılamayı dr. Halbuki takipteydim. Bu ay yine takipteyim bugün yumurtam çatlamış gibi akıntım geldi. Randevum yarın sabah. Bende aynısı olur diye tedirgin oldum. Tedavi yarım kalması da hoş değil. Boşuna mı vuruldum iğneleri diyor insan.Doktor zaten seni takibe almıştır herseyi kontrol altına alırlar en başında strese girersen böyle işin çok zor...
Tecrubee:) bekliyoruz canim yani:) dinlen agir kaldirma cok is yapma bi sure ve bekle dua etKizlar bugun asilama oldum yumurtam 17 mm di ve ilk asilamam tutarmi sizce ? Bide tecrubelerinizi soylermisinz yardmci olurmusunz bana
Tesekkur ederm bide sizde jel kullandiniz mi progesteron 90 mg doye bi jelTecrubee:) bekliyoruz canim yani:) dinlen agir kaldirma cok is yapma bi sure ve bekle dua et
bana doktor progestan hap verdi ama çok fena yaptı beni baş dönmesi acayip yorgunluk 10 gün kullan dediTesekkur ederm bide sizde jel kullandiniz mi progesteron 90 mg doye bi jel
Bende bugun kullanmaya basladm jeli sizdemi asilama yaptinz sonuc ne okdu pekibana doktor progestan hap verdi ama çok fena yaptı beni baş dönmesi acayip yorgunluk 10 gün kullan dedi
10 gün oldu aşılama yapılalı bekliyorum şimdiBende bugun kullanmaya basladm jeli sizdemi asilama yaptinz sonuc ne okdu peki
Evet canim kullaniyorum bende ilk gunden beri 100 mg bnmki fitil gibi koyuyoru bebegi olusursa dusmesin diyemis vedr rahim duvarini kalinlastiryormusTesekkur ederm bide sizde jel kullandiniz mi progesteron 90 mg doye bi jel
Sonuclari yazalim kizlar insallh tutar hamiss kalirz peki hamilelik belirtilerin varmi benim ikinci gun ve fazla belirtim yok10 gün oldu aşılama yapılalı bekliyorum şimdi
Evet banada o yuzden verdi sizin kacinci gun peki asilamaninEvet canim kullaniyorum bende ilk gunden beri 100 mg bnmki fitil gibi koyuyoru bebegi olusursa dusmesin diyemis vedr rahim duvarini kalinlastiryormus
Acaba bugün doktora gittin mi? ne durumda yumurtan? Benimde aynı akıntım ve yumurtamın olduğu tarafta ağrım var da kendiliğinden mi çatlıyo acaba... Seni merak ettim o yüzdenBu ikinci denemem. İlk aşılama da kendiliğinden çatladı yumurta. İptal etti aşılamayı dr. Halbuki takipteydim. Bu ay yine takipteyim bugün yumurtam çatlamış gibi akıntım geldi. Randevum yarın sabah. Bende aynısı olur diye tedirgin oldum. Tedavi yarım kalması da hoş değil. Boşuna mı vuruldum iğneleri diyor insan.
Gittim canım. Çatlatma iğnesi vuruldum sabah 10 gibi. Yarın akşam da aşılama olacak nasipse. Akıntının sebebini bende anlamadım. Bugün 12.günüm benim.Acaba bugün doktora gittin mi? ne durumda yumurtan? Benimde aynı akıntım ve yumurtamın olduğu tarafta ağrım var da kendiliğinden mi çatlıyo acaba... Seni merak ettim o yüzden
Canım akıntı nedeni yumurtlama dongusundesin o yüzden akıntı olur devam ederse catliyordur kesildiyse catlamistir doktorum öyle demişti bana ordan biliyorumGittim canım. Çatlatma iğnesi vuruldum sabah 10 gibi. Yarın akşam da aşılama olacak nasipse. Akıntının sebebini bende anlamadım. Bugün 12.günüm benim.
Anladım canım. Benim ki çatlıyor demek ki. Çok sağol. Keşke tutsaCanım akıntı nedeni yumurtlama dongusundesin o yüzden akıntı olur devam ederse catliyordur kesildiyse catlamistir doktorum öyle demişti bana ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?