Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eşimin morfolojisi ve ileri hareketinde sorun vardı üroloji bizi de direkt tüp bebeğe yönlendirdi biz de üzüldük ama doktorum aşılamaya ikna etti şansınız var diyerek iki kere aşılama önerdi bakalım

Bizim doktor biraz kötümser biri bunu anladım. .. Çünkü sperm yıkama sonrası 2 milyon %45 ileri hareketli sperm enjekte edildi morfoloji sıkıntımız da yok ama işte sayı az diye mırın kırın etti tutma ihtimali düşük dedi ama hareketlilik çok iyi dedi ama ikinci asilamayi yapmayalim sen tup bebege git dedi kafamı çorba yaptı eve yolladi gerçi beyaz akinti basladi bende sanırım tutmadi inşallah ilactandir...

İçinizi ferah tutun inşallah güzel olacak ben de düşünmemeye çalışıyorum ama galiba ilaçlardan ruh halim çok değişti ben de en azından moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum kabullendim belki ihtimal çok yüksek değil ama ya tutarsa?

Benim doktorumda tek tuple asilama olmaz kesinlikle tüp bebek dedi ama araştırdım doğal yolla bile hamile kalan var. Sonra öğrendim ki tüp bebek tedavisi kontrollerini özel muayenehanesinde yapıyormuş. Belki sizin doktor da da vardır böyle bişey. Tamam benim aşılama tutmadı ama içim rahat en azından. Kötü dusunmeyin sizde inşallah doğru zamandır

Merhaba
Aşılama ortalama kaçıncı gün yapılıyor
Adetin ikinci günü çağırdı doktor nasıl muayene edecek vajinal mi karından mı

Bizim doktor zaten hep olumsuz yanları soylermis bugün bir tanidikla konuştum öyle dedi... zaten özel hastaneye gidiyorum yani özel muayene filan düşünmesi gerek yok. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur... mutlu oluruz

Merhaba... Nasıl gidiyor bekleme süreci kızlar? Beni ara sıra bir heyecan sarıyor sonrasında dur kızım sonra üzülürsün diye söyleniyorum...
Sabirla bekliyorz ben hergun kusuyorum bulantim vR ve merakla bekliyorum doktoruma dedim kusuyorum diye betaya baktir dedi ama cesaretim yok bir hafta sonrasina randevunaldim ozmn baktircam :)

Sabirla bekliyorz ben hergun kusuyorum bulantim vR ve merakla bekliyorum doktoruma dedim kusuyorum diye betaya baktir dedi ama cesaretim yok bir hafta sonrasina randevunaldim ozmn baktircam :)
Bende heyecan tavan yapmış doğru düzgün okuyamiyorum benim de 8 gün var tahlil zamanına ama hiç bir belirti yok sadece ayaklarım yanıyor bir de beyaz akinti var arada da üşüme vuruyor sanırım ben adet olacağım

Bnm uc gunum var doktorun dedigine gore 10.gun yap demisti ama ben pazartesiye tandevu aldim yani 6 gun var bnm teste. Asilama yaptrali 15.gun olacak insallah.. vlla hic belli olmuyorki cok belirti verenin tutmuyor hic vermeyenin tutuyor hani nasip meselesi bu ya ama insallah ttmusutur hepimizin cok zor bekleyis her kustiumda neden kusuyorum diorm hamilemiyimki oo hale burunuyor insan

İnsallah isteyen herkesin tutar da şu sıkıntı stres biraz da heyecanla bebek bekleme sürecine geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…