- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.381
Belki kis fln olustuysa oda yapar bulanti fln neblm. Allahim yardimcimiz olsun herkesin tez zamanda vrsin hepimize insallah
Ben de önce 5 gün hap kullandım sonra iğneyle 5 gün devam ettimKızlar hapla asilama olan var mi aranız da sizin
Eşimin morfolojisi ve ileri hareketinde sorun vardı üroloji bizi de direkt tüp bebeğe yönlendirdi biz de üzüldük ama doktorum aşılamaya ikna etti şansınız var diyerek iki kere aşılama önerdi bakalımBen de klomen le oldum aşılama sonra iğneyle geceriz demişti. .. 3 yumurta tam gelişti 4 tane de küçük vardı ama doktor eşimin değerlerini taktı kafasına ya da benim kafama taktı. .. direkt tüp bebeğe geçelim dedi asilama günü sanki bu tutmayacak... keşke tutsa da doktor utansa...
Bizim doktor biraz kötümser biri bunu anladım. .. Çünkü sperm yıkama sonrası 2 milyon %45 ileri hareketli sperm enjekte edildi morfoloji sıkıntımız da yok ama işte sayı az diye mırın kırın etti tutma ihtimali düşük dedi ama hareketlilik çok iyi dedi ama ikinci asilamayi yapmayalim sen tup bebege git dedi kafamı çorba yaptı eve yolladiEşimin morfolojisi ve ileri hareketinde sorun vardı üroloji bizi de direkt tüp bebeğe yönlendirdi biz de üzüldük ama doktorum aşılamaya ikna etti şansınız var diyerek iki kere aşılama önerdi bakalım
İçinizi ferah tutun inşallah güzel olacak ben de düşünmemeye çalışıyorum ama galiba ilaçlardan ruh halim çok değişti ben de en azından moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum kabullendim belki ihtimal çok yüksek değil ama ya tutarsa?Bizim doktor biraz kötümser biri bunu anladım. .. Çünkü sperm yıkama sonrası 2 milyon %45 ileri hareketli sperm enjekte edildi morfoloji sıkıntımız da yok ama işte sayı az diye mırın kırın etti tutma ihtimali düşük dedi ama hareketlilik çok iyi dedi ama ikinci asilamayi yapmayalim sen tup bebege git dedi kafamı çorba yaptı eve yolladigerçi beyaz akinti basladi bende sanırım tutmadi inşallah ilactandir...
Benim doktorumda tek tuple asilama olmaz kesinlikle tüp bebek dedi ama araştırdım doğal yolla bile hamile kalan var. Sonra öğrendim ki tüp bebek tedavisi kontrollerini özel muayenehanesinde yapıyormuş. Belki sizin doktor da da vardır böyle bişey. Tamam benim aşılama tutmadı ama içim rahat en azından. Kötü dusunmeyin sizde inşallah doğru zamandırBizim doktor biraz kötümser biri bunu anladım. .. Çünkü sperm yıkama sonrası 2 milyon %45 ileri hareketli sperm enjekte edildi morfoloji sıkıntımız da yok ama işte sayı az diye mırın kırın etti tutma ihtimali düşük dedi ama hareketlilik çok iyi dedi ama ikinci asilamayi yapmayalim sen tup bebege git dedi kafamı çorba yaptı eve yolladigerçi beyaz akinti basladi bende sanırım tutmadi inşallah ilactandir...
Vajinadan yapıyı kontrolü yumurtanın büyümesine göre ortalama on gün icinde yapiliyoMerhaba
Aşılama ortalama kaçıncı gün yapılıyor
Adetin ikinci günü çağırdı doktor nasıl muayene edecek vajinal mi karından mı
İnsallah canımİçinizi ferah tutun inşallah güzel olacak ben de düşünmemeye çalışıyorum ama galiba ilaçlardan ruh halim çok değişti ben de en azından moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum kabullendim belki ihtimal çok yüksek değil ama ya tutarsa?
Bizim doktor zaten hep olumsuz yanları soylermis bugün bir tanidikla konuştum öyle dedi... zaten özel hastaneye gidiyorum yani özel muayene filan düşünmesi gerek yok. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur... mutlu oluruzBenim doktorumda tek tuple asilama olmaz kesinlikle tüp bebek dedi ama araştırdım doğal yolla bile hamile kalan var. Sonra öğrendim ki tüp bebek tedavisi kontrollerini özel muayenehanesinde yapıyormuş. Belki sizin doktor da da vardır böyle bişey. Tamam benim aşılama tutmadı ama içim rahat en azından. Kötü dusunmeyin sizde inşallah doğru zamandır
Insallah canim..Rabbim gönlüne göre versin...Bizim doktor zaten hep olumsuz yanları soylermis bugün bir tanidikla konuştum öyle dedi... zaten özel hastaneye gidiyorum yani özel muayene filan düşünmesi gerek yok. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur... mutlu oluruz
Sabirla bekliyorz ben hergun kusuyorum bulantim vR ve merakla bekliyorum doktoruma dedim kusuyorum diye betaya baktir dedi ama cesaretim yok bir hafta sonrasina randevunaldim ozmn baktircam :)Merhaba... Nasıl gidiyor bekleme süreci kızlar? Beni ara sıra bir heyecan sarıyorsonrasında dur kızım sonra üzülürsün diye söyleniyorum...
İnşallah bebis vardır canım. .. tahlil gününe ne kadar varSabirla bekliyorz ben hergun kusuyorum bulantim vR ve merakla bekliyorum doktoruma dedim kusuyorum diye betaya baktir dedi ama cesaretim yok bir hafta sonrasina randevunaldim ozmn baktircam :)
Bende heyecan tavan yapmış doğru düzgün okuyamiyorum benim de 8 gün var tahlil zamanına ama hiç bir belirti yok sadece ayaklarım yanıyor bir de beyaz akinti var arada da üşüme vuruyor sanırım ben adet olacağımSabirla bekliyorz ben hergun kusuyorum bulantim vR ve merakla bekliyorum doktoruma dedim kusuyorum diye betaya baktir dedi ama cesaretim yok bir hafta sonrasina randevunaldim ozmn baktircam :)
Bnm uc gunum var doktorun dedigine gore 10.gun yap demisti ama ben pazartesiye tandevu aldim yani 6 gun var bnm teste. Asilama yaptrali 15.gun olacak insallah.. vlla hic belli olmuyorki cok belirti verenin tutmuyor hic vermeyenin tutuyor hani nasip meselesi bu ya ama insallah ttmusutur hepimizin cok zor bekleyis her kustiumda neden kusuyorum diorm hamilemiyimki oo hale burunuyor insanBende heyecan tavan yapmış doğru düzgün okuyamiyorum benim de 8 gün var tahlil zamanına ama hiç bir belirti yok sadece ayaklarım yanıyor bir de beyaz akinti var arada da üşüme vuruyor sanırım ben adet olacağım
İnsallah isteyen herkesin tutar da şu sıkıntı stres biraz da heyecanla bebek bekleme sürecine geçerBnm uc gunum var doktorun dedigine gore 10.gun yap demisti ama ben pazartesiye tandevu aldim yani 6 gun var bnm teste. Asilama yaptrali 15.gun olacak insallah.. vlla hic belli olmuyorki cok belirti verenin tutmuyor hic vermeyenin tutuyor hani nasip meselesi bu ya ama insallah ttmusutur hepimizin cok zor bekleyis her kustiumda neden kusuyorum diorm hamilemiyimki oo hale burunuyor insan
Kasiklarinda agri goguslerinde aci fln yokmu canim.İnsallah isteyen herkesin tutar da şu sıkıntı stres biraz da heyecanla bebek bekleme sürecine geçer
Kasiklarinda agri goguslerinde aci fln yokmu canim.
Adetine nekadar var peki? Ay insallah vardir insallahhhhhhGöğüslerimde aci yok bu da ara sira heyecanlanmama sebep oluyor cunku her adet öncesi agri olurdu bende... kasiklarimda ağrı yok ama bir doluluk sertlik var özellikle yüzüstü yatınca çok farkediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?