- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.401
İnşallah canım. .Adetine nekadar var peki? Ay insallah vardir insallahhhhhh
Evt ama gecen ay nzmn olduysan lna gore hesaplasanİnşallah canım. .
Normalde 32 günde olurdum şimdi onu da hesaplayamiyorum çünkü yumurtlamayi değiştirdi ya ilaçlar...
Hayırlısı olsun inşallah tutar ben iki defa yaptırdım ikisindede sonuç hüsran ümidi kestim artıkKizlar bugun asilama oldum yumurtam 17 mm di ve ilk asilamam tutarmi sizce ? Bide tecrubelerinizi soylermisinz yardmci olurmusunz bana
Hayırlısı olsun inşallah tutar ben iki defa yaptırdım ikisindede sonuç hüsran ümidi kestim artık
Yinede ümidini yitirme belki tutar çoğunun tutmamis diye seninde tutmayacak değil bunye den bünyeye fark var insallah olumlu sonuç alırsın
Haklısınz vala ınsall olur en kısa zamanda canm yaProblem yok doktor bir problem olmadığını söyledi hersey normal ken olmamasi daha kötü iste
Inşallah canım da benim artık pek ümidim yok inşallah senin tutar ikinci aşılamaya falan gerek kalmadan bu süreçte fazla kafanı tuttu tutmadı diye yorma sakin ol sitres yapma günlük yaşamına devam et burdaki olumsuz yorumları kafana takma Nasip se olur
Bence sizde oyle dusunmeyin 5 sene teyzemin cocugu olmadi sonra tedavisiz kendiliginden oldu nasip de varsa oluyo dua etmek lazm inancimizi yitirdigimiz an biteriz zatenKesinlikle haklisinz iste ilk gun oldugu icin biraz tedirginim ister istemz dusunuyo insan kipirdayamiyorm bile haraket edersem bisey olur diye psikolojik olarak cokuyo insan resmen
Inşallah emeklerin boşa gitmez canım hayırlı haberlerini bekliyorumKesinlikle haklisinz iste ilk gun oldugu icin biraz tedirginim ister istemz dusunuyo insan kipirdayamiyorm bile haraket edersem bisey olur diye psikolojik olarak cokuyo insan resmen
Insallh canm gun gun belli olucak artkInşallah emeklerin boşa gitmez canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Doktor zaten seni takibe almıştır herseyi kontrol altına alırlar en başında strese girersen böyle işin çok zor...Kızlar yumurtam kendiliğinden çatlarsa aşılamam iptal mi olur
Doktor zaten seni takibe almıştır herseyi kontrol altına alırlar en başında strese girersen böyle işin çok zor...
Fostimon igne kullandm ben sadece ondandr galibaAşılama öncesi kullandığın ilaclarin etkisi olabilir bende de olmuştu çünkü endiselenecek bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?