- 16 Ağustos 2017
- 92
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.541
Insallh zamnda gecmiyo :)anladim insallah hamilesindir allahtan umut kesilmez :×
Hala bir ağrı sızı yokKizlar bekleyenler nasil gidiyo varmi agrilariniz falan
Bende bilmiyorm ama bugun sancilarim var sagdan soldan vuruyo ayaga kalkinca sizliyo anlamadm bendeHala bir ağrı sızı yokolmalı mı olmamalı mı bilemedim...
Uzuldum canm bence buyuk bi sorunun yoksa bi asilama daha yapsan daha iyi olur insallh da tutar erken mi adet oldun acabaBen bugün gördüm kırmızıları maalesef kafam çok karıştı direkt tüp bebeğe mi geçmeliyim 2. aşılamayı denemeli miyim bilmiyorum yoruldum çok ama tüp de kesin sonuç değil işte...
Sorun neydi sizde canım.Ben bugün gördüm kırmızıları maalesef kafam çok karıştı direkt tüp bebeğe mi geçmeliyim 2. aşılamayı denemeli miyim bilmiyorum yoruldum çok ama tüp de kesin sonuç değil işte...
Sadece 1 gün erken oldum Eşimin morfolojisi sıkıntılı o yüzden ikinci aşılamayı bilemiyorumUzuldum canm bence buyuk bi sorunun yoksa bi asilama daha yapsan daha iyi olur insallh da tutar erken mi adet oldun acaba
Nasip degilmis canm bi sansin daha var denesen sonra tup bebk yapsan daha mantikli geliyo bana amaSadece 1 gün erken oldum Eşimin morfolojisi sıkıntılı o yüzden ikinci aşılamayı bilemiyorum
Bizimde sikinti yok herwey iyi ama .. bnmde son yarin pazrtesi belli bakalimEmin ol şu internet ortamında ne kadar kür ve ot varsa bulduk içtik hatta Meryem otu ve adini su anda hatirladigim degisik bir ot getirttik onu da kullandık.... olmayınca olmuyor ben kabullendim... su sebebi belli olmayan Kısırlık diyor ya doktorlar iste en bariz örnegiyiz.. eh gene de her uygulama bir heyecan oluyor içimde...
İnşallah bebek haberi alırız senden..Bizimde sikinti yok herwey iyi ama .. bnmde son yarin pazrtesi belli bakalim
Normal agrilarKizlar bende bu gün aşılama olsun herşey yolunda gitti çok şükür suan aldığımda ağri var inslh iyi dr ağrısı. Bende bahcelievler medicana hastanesinhastanesinde yaptırdım allahım kimsenin kucağını boş birakmasin
Hayir canim bisey olmaz ben birkac gun agrm oldgu icin yatmistim 3 gu falana ama sonra hic evde dirmadim hergun biyerdeyimKizlar asilamadan sonra arabaya rahat binebiliyomusnz ben korka korka binip gidiyorm bi yerlere sizce sakincasimi varmi bunun ?? Yardmci olun lutfen
Yok ya.. zaten birşey olacak olsaydı doktor hastanede yatış verirdiKizlar asilamadan sonra arabaya rahat binebiliyomusnz ben korka korka binip gidiyorm bi yerlere sizce sakincasimi varmi bunun ?? Yardmci olun lutfen
Nekadara yaptırdın??İğne çatlamıştır canım. Benim ondan yana şüphem yok. Senin de olmasın. Evet dr da o gider yolunu bulur falan dedi ama içim rahat etmedi işte. Özel de yaptırdım canım. Medicalpark hastanesinde.
Canımm ne kadara yaptırdın??Kizlar bende bu gün aşılama olsun herşey yolunda gitti çok şükür suan aldığımda ağri var inslh iyi dr ağrısı. Bende bahcelievler medicana hastanesinhastanesinde yaptırdım allahım kimsenin kucağını boş birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?