- 16 Ağustos 2017
- 92
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.561
Bende 40 dakkalk yolda gittim bugun korktum daha 5 gunum ama sevindm tuttumu sizin asilama pekiHayir canim bisey olmaz ben birkac gun agrm oldgu icin yatmistim 3 gu falana ama sonra hic evde dirmadim hergun biyerdeyim
Yani haklisinz kaynanam pimpirikli aklimi karistirdi malesef :)Yok ya.. zaten birşey olacak olsaydı doktor hastanede yatış verirdio kadar korkmayın bu pamuk ipliğine bağlı değil ya...
1200+ muayene ücreti + ilaçlar (650tl civarı tuttu benim )Canımm ne kadara yaptırdın??
Ağrı sızı yok canım korkma. Normal muayene gibi. Rahim filmini de ben anestezisiz yaptırdım. Ağrım olmamıştı.Kızlar bana yardımcı olun lütfenn
Aşılama yaptırcam rahim filmi çekindikten sonra...
Korkuyorum acı oluyo mu aşılamada
Hangi hastanede yaptırayım (İstanbulda özel hastane istiyorum)
Aşılama sonrası nelere dikkat ediyim
Bana bi hastaneden 550tl ücret dendi1200+ muayene ücreti + ilaçlar (650tl civarı tuttu benim )
Anestezili yaptırmama gerek var mı canım?Ağrı sızı yok canım korkma. Normal muayene gibi. Rahim filmini de ben anestezisiz yaptırdım. Ağrım olmamıştı.
Bence yok canm hem anestezisiz daha saglikliymis az agrini cekiyosn ama kalkinca unutuyosnAnestezili yaptırmama gerek var mı canım?
Yaptırma hafif adet sancısı gibi oluyor. O da ilaç verilirken. Çeken Dr sağlığın için bunu öneririm fakat aneztezi istiyorsan yaparım dedi. Ben istemedim.Anestezili yaptırmama gerek var mı canım?
Güzel haberlerini bekliyoruz. Belirtin var mımerhaba kizlar durumlar nasil... benim Son 2 gün iyice heyecan sardi beni
Hiç bir belirti yokGüzel haberlerini bekliyoruz. Belirtin var mı
Doktor Sana bebek tutunsun diye progesteron vermiyor mu? Progesteron testi için erken gibi geldi banakızalr acil cvp verin lütfen asılamım 7.günü progestron degerim 31,92 çıktı gebelik varmıdır lütfen? sizdende progestron kanı istediler mi?
Ben dayanamazdım. Bekleyebiliyorsan ne alâ.Hiç bir belirti yokzaten ümidim de yok o yüzden doktorun verdigi süre yarın doluyor da ben çarşamba yaptırabilirim testi
Bekleyeceğim belki bebek vardır... hani hiç belirti filan yok ama 1 gün daha ümit edeyim...Ben dayanamazdım. Bekleyebiliyorsan ne alâ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?