Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok yorucu cok insallah hepinizin tutar ugrasmazsiniz
Kesinlikle çok yorucu.. 1 buçuk yıla 2 rahim filmi, bi laparoskopi ve sınırsız muayene sığdırdım. İlk aşılamam bu benim. Dr spermi rahime değilde vajinaya bıraktığı için de hiç ümidim yok. Hakkımda en hayırlısı neyse o olsun.

bilgin varmi asilama 3 kez yapincami ucretsiz tup bebek yapiyorlarmis. Ben istesem devlette tup bebek yaptiramammi ilk denemeden sonra

Yarın yaptiracaktim testi ama tüm gün toplantı olacakmış gittim yaptırdım kizlar sonuç negatif
hic sasirmadim :/ kimin pozitifki .. bugun doktoru aradim ozelde oldum asilamayi . Direk tup yapilirmi dedim evet dedi 10 milyarmis. 3 kere asilama yapsam ztm 7.5 milyar ha 10 ha 7.5 cok bisi yok direk tupmu yapsamki diorm ben de dun geceden beri onu dusunuyorum. asilamadan umidim yok bide otekilerde tutmazsa 7m5 milyar cope gidicek. Zor ya

Evet kızlar aşılama şansı çok düşük ne yazık ki. Bu hesap bana da mantıklı geliyor. Bizde morfoloji %3 sizlerde sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…