- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.581
Allah ümitlerini boşa çıkarmasın. Dilerim seninledirBekleyeceğim belki bebek vardır... hani hiç belirti filan yok ama 1 gün daha ümit edeyim...
Kan tahlili mi yaptırdınVe sonucum negatif
Evt cnm 14.gunum bgnKan tahlili mi yaptırdın
Bana doktorum kusma vs vardi betaya baktir 7-10 gunde belli olur demisi ama sizin durumu blmiyorum.kızalr acil cvp verin lütfen asılamım 7.günü progestron degerim 31,92 çıktı gebelik varmıdır lütfen? sizdende progestron kanı istediler mi?
Cidden üzüldüm. Nasipten öte yol yok. Tekrar denersin. Pes etmeEvt cnm 14.gunum bgn
Cok yorucu cokCidden üzüldüm. Nasipten öte yol yok. Tekrar denersin. Pes etme
Kesinlikle çok yorucu.. 1 buçuk yıla 2 rahim filmi, bi laparoskopi ve sınırsız muayene sığdırdım. İlk aşılamam bu benim. Dr spermi rahime değilde vajinaya bıraktığı için de hiç ümidim yok. Hakkımda en hayırlısı neyse o olsun.Cok yorucu cokinsallah hepinizin tutar ugrasmazsiniz
Kesinlikle çok yorucu.. 1 buçuk yıla 2 rahim filmi, bi laparoskopi ve sınırsız muayene sığdırdım. İlk aşılamam bu benim. Dr spermi rahime değilde vajinaya bıraktığı için de hiç ümidim yok. Hakkımda en hayırlısı neyse o olsun.
Devlette rapor hakkın devam ediyor diye biliyorum ben. 3 yıllık evli olmak gibi bazı şartları var sanırım. Bende özelde raporsuz yaptırdımbilgin varmi asilama 3 kez yapincami ucretsiz tup bebek yapiyorlarmis. Ben istesem devlette tup bebek yaptiramammi ilk denemeden sonra
benden 7 gün progestrın hormonu tahlili istedi benimde az kaldı kan vericem netlesir hiç yok herhalde progestron hormon tahlili siteyen formdaBana doktorum kusma vs vardi betaya baktir 7-10 gunde belli olur demisi ama sizin durumu blmiyorum.
evet jel kullanıyorum da doktorum ban yumurta catlamısı mı ona bakıyor um dedi ma merak ettim bemnde böle progestron hormonu yüksek çıkıp hamile kalan varmı?Doktor Sana bebek tutunsun diye progesteron vermiyor mu? Progesteron testi için erken gibi geldi bana
Ah canım yorucu olmaz mı anlattım ya neler yaşadığımı... umudunu yitirme allah bize de nasip edecek en meleginden bebisler. ..Cok yorucu cokinsallah hepinizin tutar ugrasmazsiniz
Ah canım yorucu olmaz mı anlattım ya neler yaşadığımı... umudunu yitirme allah bize de nasip edecek en meleginden bebisler. ..Cok yorucu cokinsallah hepinizin tutar ugrasmazsiniz
hic sasirmadim :/ kimin pozitifki .. bugun doktoru aradim ozelde oldum asilamayi . Direk tup yapilirmi dedim evet dedi 10 milyarmis. 3 kere asilama yapsam ztm 7.5 milyar ha 10 ha 7.5 cok bisi yok direk tupmu yapsamki diorm ben de dun geceden beri onu dusunuyorum.Yarın yaptiracaktim testi ama tüm gün toplantı olacakmış gittim yaptırdım kizlar sonuç negatif
Bende dun asilama yaptirdim simdi yatiyorum insallah hayirlisi olur ama sol tarafmda agri varBen adanada yaşamıyorum canım.aşılamamı konyada yaptıracağım başkent hst. de
Stres yapma canim agrin normal bnde kusma basdonemsi agri adet agrisi bel agrisi hepsi vardi tipki hamilelik gibi normal yani. Cok dusunme insallah ilk tutanlar arasina gorersinBende dun asilama yaptirdim simdi yatiyorum insallah hayirlisi olur ama sol tarafmda agri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?