- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.621
NEKTAR DEDİĞİN TOZ GİBİ BİRŞEYMİ? AKTARCILARDA VARDIR HERHALDE MARKETLERDE HİÇ DİKKATİMİ ÇEKMEDİ BENDE ALAYIM yAW..
EVET BU HORMONLU YİYECEKLER BİZİ MAHFEDİYOR ZATEN..
ze naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan işte geldim burdayım ben bu işte ustayııııım diyemicem daha bebekim yok:)))) oof çok yoruldum bugün camları sildim mis gibi oldu. sen nasılsın
zenancım. nektar aktarlarda da vardır. pekmez gibi ancak daha sulu. pekmezden farkı nektar 50 derecede kaynatılıyor dolayısı ile içindeki gereken aminoasitler ölmüyor birde pekmez gibi toprak vb kimyasallar da yok. zayrıca yoğurda tahine yada bir bardak suya 2 kaşık atıp içebiliyorsun.
Günaydin Arkadaşlar .dün Uğrayamadim .nasilsiniz
Benim Içim Kipir Kipir Belki Bahardan Bilmiyorum Ama çok Umudum Var .
Marketten çerezyeli Bal Aldim Içinde Polen Ari Sütü çerez Bikaç Bahart Var.bugünde Keçiboynuzu Pekmezi Alicam Inş. Faydasini Görürüz.
aşılama yaptıran arkadaşlar, iğnelere kaçıncı gün başladınız ve kaçıncı gün spermler konuldu. lütfen yardım edin eşim şehir dışına gitmek zorunda ve aşılama yapılacaktı bu ay... cevap verirseniz çok sevinirim...
Günaydin Arkadaşlar .dün Uğrayamadim .nasilsiniz
Benim Içim Kipir Kipir Belki Bahardan Bilmiyorum Ama çok Umudum Var .
Marketten çerezyeli Bal Aldim Içinde Polen Ari Sütü çerez Bikaç Bahart Var.bugünde Keçiboynuzu Pekmezi Alicam Inş. Faydasini Görürüz.
Ya Kizlar Aklima Takildi Eşinde Sayi Azliği Olan Arkadaşlar.eşiniz Sigara Kullaniyor Mu.benim Eşimin Tek Zevki Sigara Ve çay.dr.sigarayi Birak 3 Ay Sonra Gel Dedi Sigarayi Birakamadiği Için Gidemedi.
çerez Meyve Aklima Ne Gelirse Akşamlari çikariyorum Sirf Sigara Içmesin Die Ama Neyaparsam Yapayim Muhakkak Sigara Içiyo Sinir Oluyorum
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN İLK ÖNCE
CANIM İNŞALLAH ALDIKLARIN İŞE YARAR.BEN POLEN ALDIM 1 HAFTA ÖNCE DAHA 1 KERE BİLE KULLANMADIMsırnaşık şey HER GÜN AKŞAMA İÇİCEM DİYORUM YİNE UNUTUYORUM.
HERKESE HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR
Zenancim Ben Arisütü Bal Polen Karişimini Bulamadim Markette Içinde Findik Fistik Olan Bi Karişim Aldim.siz Poleni Sütle Ne ölçüde Kariştiriyosun Yardimci Olursan Sevinirim.
Bu Arada Benim Eşimde 68 Kilodan 83 E çikti.ama Morel Sifir Bi Bardak çay Bi Sigara Ve Akşamlari En Az 10-15 Bardak çay Içer .ben Artik Sesimi çikartmiyorum çok üstelediğimde Daha Kötü Oluyor
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşacağız özel hastanelere gidiyorsunuz tabiki ama devlet hastanelerinde tedavi olmak için vakit lazım bizdede vakit olmadığı için özellerde paramızla telef oluyoruz
Teşekkür ederim gökdil, malesef zamansızlıktan özel hastanelere gidiyoruz ve bi umut deyip o dr bu dr deyip dolaşıyoruz, hepside birbirinden farklı şeyler söylüyor bizi en çok üzen bu bi ortak karar alınsa onu uygulasak ama o da yok. Allah isteyen herkeze anne olmayı nasib etsin, aşılama yoluyla hamile kalmak çok zor deniyor 4-5 kez tekrarlamak gerekiyormuş ve bizdede ileri hareketli sperm yok o yüzden aşılama yaptırmakta anlamsız herhalde dimi ? direk tüp bebekmi yaptırsam acaba çok karıştım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?