- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.601
:a015:derramcım lütfen karamsarlığa kapılma biz zoru başaracağız allahın izniyle sen pes edersen olmaz sorunların üstüne üstüne gittikçe onları yendiğimizi göreceksin ve sende bende buradaki bütün bebiş isteyenlşer de rabbimin izniyle sonunda kazanacaklar ama inancımızı yitirmeyelim tam gaz yola devam herşeyin çaresi var ölüm olmasın yeterki bu halimize şükür.seni çok öpüyorum .a.s.
zenancım ınsaallah hayırlılara vesıledır bu ruya sende hamiş olursun bı tanem a.s.
her doktora gıttıgımızde bı yenı sorun cıkıyo eşimin ılerı hareket 0 yapısal bozukluk var spermlerın sadece %20 si normal eger bu normal ılerı hareketle denk geldıyse anne olma sansın yok denılecek kadar az görünüyo varıkosel de cıktı ama azmış doktor amelıyat gerektırmez dıyo prolaktın yuksek testesteron düşük off yaaa bendede pko var ben anca rüyamda görürüm heralde annelıgı keske hıç gıtmesydık doktora gene umudum vardı şimdi o bıle kalmadı
zenancım inşallah canım allah güzel kalbine göre versin canım en kısa zaman da okucak inşallah pozitif düşünücez her zaman:dance:
umutsuzluk yok denemeye devam:dance:
Zenancim Inşallah Canim .ben Rüyaya çok Inanirim Inş. Tez Zamanda Canbebe Stoklarina Başlarsin.ayyyyyy çok Güzel Olur Ya Rüyalar Boşa çikmaz Canim
Bende rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm,kanepenin üzerinde yatan altına yapmış bir bebek gördüm.Sonunda çıktı rüyalarım.
İyiye işaret zanancım rüyan.Hadi hayırlısı.
bizim aktarcı da kansızlık için alıyoruz sanıyor. ama ben bu defa nektarı büyük marketten aldım.
kızlar gercektende zamanımızda ınfertılıte herkesın sorunu bu hormonlu yıyeceklerden mı bılmem yurt dısından gelıyo cogu türklerın cogalmasını ıstemıylolar
teşekkür ederim aslında 15 inde test yaptırdık bhch 23 çıktı iki gün sonra 49 dünkü testde8,6 çıktı buda düştü demek oluyor heralde ama ben yinede yarın birdaha test yaptırmayı düşünüyorum
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:derramcım ya bende sana cevap yazmıştım ama sen bana cevap vermedinsenağlamasenağlamaneyse canın saolsun şaka yapıyorum senin daha iyi olduğunu hissettim aman hep ii ol olurmu...
Bu arada bende keçi boynuzu ve ahıd otu kürüne başladım bide yanında a vitamini hergün
eşim o kadar zor içiyoki ona baktıkça içim acıyo yine bugün ağlaya ağlaya bi hal oldum.
Neyse ama ağlama krizim çabuk geçti.Bunlara katlanıcaz bebişlerimiz için...
Kizlar Merhaba Bugün Test Yaptirdim Dayanamadim......
Aşilamamin 10. Günü Ve Sonuç 7.51
Kafam Karişti Ne Demek Oluyo Keşke 2 Gün Daha Bekleseydim
Bana Yardim Edin ....off Işteyim Kafam Karişti Hiç Bişey Yapamiyorum Bu Kafayla Nasil çalişcam
Arkadaşlar bende 2. aşılamaya dün start verdim ilk aşılamamda döllenme gerçekleşmişti ama tutmadı ama bu seferkinden daha umutluyum günde 2 tane klomen alıyorum haftaya takibe başlayacağız hayırlısı ile bebeklerimize kavuşabilsek
Merhaba Arkadaşlarrr
Ben 1 Haftalik Tatilden Sonra Evime Döndüm.ailemin Yaninda çok Güzel 1 Hafta Geçirdim.
Ama Gittiğim Günün Akşami çok Kötü Sancim Oldu.uykudan Uyandim Ve 3 Gün Sürdü Bu. Doktrum Aşilamadan Sonra Kalan3 Tane Kistten Kaynaklaniyodur Ağrin Dedi.ağri şiddetlenirse Haberim Olsun Dedi.ama 3 Gün Az Az Sürdü Daha Sonra Ve şimdi Iyiyim şükür.Bugün Temizlik Günüm.herkese Hayirli Günler Bebişlerimize 1 Gün Daha Yaklaşmiş Olalim Bugün Sonunda Inşallah
Arkadaşlar bende 2. aşılamaya dün start verdim ilk aşılamamda döllenme gerçekleşmişti ama tutmadı ama bu seferkinden daha umutluyum günde 2 tane klomen alıyorum haftaya takibe başlayacağız hayırlısı ile bebeklerimize kavuşabilsek
arkadaşlar regl oldum. maceram başlıyor. yarın görüşmemiz var. bu ay bana aşılama falan yapılabilir mi? bilginiz var mı?
merhaba arkadaşlar benim ilk aşılamam 1 nisanda yapılmıştı bhcg ilk başta yükselmiş sonra düştü bügün adet oldum kimyasal gebelikmiş . benim merak ettiğim bugün çok fazla ağrım oldu tecrübeli arkadaşlar sizce bu normal mi?
kızlar aşılamada kac yumurtanız oluştu benım ıkı yumurtam oldu yarında aşılamam yapılcak
selam millet bende rahim şeklinde bozukluk var bi kere aşılama dene diyo doktorlar sonra direk tüp bebek bu konuda bi bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?