Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benım cok saol bı tanem bana arada gırıyo böyle karamsarlık bırde cıkıyo :smiley-cool: napalım umut dünyası biz nekadarda umudumuz bitti desekte bitmiyo umutsuz yasanmıyo demi bebişimm :dance: daha rahatım maşaallah sen nasılsın bı tanem valla bebek ugruna cekemeyecegımız yok benım eşimde kecı boynuzu suyu içemedı hakketde igrenc bı tadı vardı pekmezı ıle yetınıyoruz a.sŞeniz

zenancım ınsaallah hayırlılara vesıledır bu ruya sende hamiş olursun bı tanem a.s.

CANIM UMUTSUZ OLMAZ BAK DARKINLIFE HEPİMİZE YENİ Bİ UMUT OLDU ..SENIN NEDEN OLMASIN BEBİŞİN ÜZÜLME TAMAM DENEMEYE DEVAM ET SEN :teselli:

zenancım inşallah canım allah güzel kalbine göre versin canım en kısa zaman da okucak inşallah pozitif düşünücez her zaman:dance:
umutsuzluk yok denemeye devam:dance:

Zenancim Inşallah Canim .ben Rüyaya çok Inanirim Inş. Tez Zamanda Canbebe Stoklarina Başlarsin.ayyyyyy çok Güzel Olur Ya Rüyalar Boşa çikmaz Canim

Bende rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm,kanepenin üzerinde yatan altına yapmış bir bebek gördüm.Sonunda çıktı rüyalarım.
İyiye işaret zanancım rüyan.Hadi hayırlısı.

AMİNNN KIZLAR İNŞALLAH..GERÇİ ARADA CANIMI SIKAN İNSANLAR OLUYOR ÇEVREMDE MORALMEN DÜŞÜYORUM HEMEN AMA.. DENEMEYE DEVAM EDİYORUZ ... ...AMA ALLAH BÜYÜKTÜR.. :asigim:

bizim aktarcı da kansızlık için alıyoruz sanıyor. ama ben bu defa nektarı büyük marketten aldım.

NEKTAR DEDİĞİN TOZ GİBİ BİRŞEYMİ? AKTARCILARDA VARDIR HERHALDE MARKETLERDE HİÇ DİKKATİMİ ÇEKMEDİ BENDE ALAYIM yAW..

kızlar gercektende zamanımızda ınfertılıte herkesın sorunu bu hormonlu yıyeceklerden mı bılmem yurt dısından gelıyo cogu türklerın cogalmasını ıstemıylolar

EVET BU HORMONLU YİYECEKLER BİZİ MAHFEDİYOR ZATEN..

BİKEZ DAHA YAPTIR DERİM BEN..

CANIM BENIM YA :teselli: BENIMDE ARA ARA OYLE AĞLAMA KRİZLERİM GELİYOR..ÇOK KÖTÜ OLUYORUM AMA KENDİME AYAKTA OLMALIYIM DİYE TESEELİ VERİYORUM VE AĞLAYIP AĞLAYIP SUSUYORUM ..BU DERDİ BİLMEYEN ANLAMIYOR BİDE..BUKADARDA OLACAK AMA ÇOK ZOR Bİ SINAVDAN GEÇİYORUZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Kizlar Merhaba Bugün Test Yaptirdim Dayanamadim......
Aşilamamin 10. Günü Ve Sonuç 7.51
Kafam Karişti Ne Demek Oluyo Keşke 2 Gün Daha Bekleseydim
Bana Yardim Edin ....off Işteyim Kafam Karişti Hiç Bişey Yapamiyorum Bu Kafayla Nasil çalişcam

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000 (ALINTIDIR)
http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=139

WALLA BU ŞEKİLDE BULDUM NETTE AMA YİNEDE 2GUN SORA BİDAHA DENE BAZEN İLAÇLARIN ETKİSİ İLEDE BOLE ÇIKABLİYOR...İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR BİZLEREDE BİLGİ VER..jeyyar

Merhaba Arkadaşlarrr

Ben 1 Haftalik Tatilden Sonra Evime Döndüm.ailemin Yaninda çok Güzel 1 Hafta Geçirdim.

Ama Gittiğim Günün Akşami çok Kötü Sancim Oldu.uykudan Uyandim Ve 3 Gün Sürdü Bu. Doktrum Aşilamadan Sonra Kalan3 Tane Kistten Kaynaklaniyodur Ağrin Dedi.ağri şiddetlenirse Haberim Olsun Dedi.ama 3 Gün Az Az Sürdü Daha Sonra Ve şimdi Iyiyim şükür.

Bugün Temizlik Günüm.herkese Hayirli Günler Bebişlerimize 1 Gün Daha Yaklaşmiş Olalim Bugün Sonunda Inşallah

Arkadaşlar bende 2. aşılamaya dün start verdim ilk aşılamamda döllenme gerçekleşmişti ama tutmadı ama bu seferkinden daha umutluyum günde 2 tane klomen alıyorum haftaya takibe başlayacağız hayırlısı ile bebeklerimize kavuşabilsek

canım hayırlısı olsun inşallah...bebiklerimize gungun yaklaşıyoruz..

oy serbeyimm yemin ederim Nerde bukız bi bakim gelmiştir belki dedim kalp kalbe karşı ya :) benımde buay çok ağrım olmuştu ya dediiğin gibi uykulardan uyandım ya ama olsun meleğimize Giden her yol her acı Kutsal...:1hug:

ze naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan işte geldim burdayım ben bu işte ustayııııım diyemicem daha bebekim yok:)))) oof çok yoruldum bugün camları sildim mis gibi oldu. sen nasılsın

arkadaşlar regl oldum. maceram başlıyor. yarın görüşmemiz var. bu ay bana aşılama falan yapılabilir mi? bilginiz var mı?

merhaba arkadaşlar benim ilk aşılamam 1 nisanda yapılmıştı bhcg ilk başta yükselmiş sonra düştü bügün adet oldum kimyasal gebelikmiş . benim merak ettiğim bugün çok fazla ağrım oldu tecrübeli arkadaşlar sizce bu normal mi?

Canım düşüktendir heralde.Bu konuda pek tecrübeli de yok galiba aramızda.Kimyasal düşük yaşayan var mı kızlar?

meraba canım ben yeni katıldım ama epeydir buradaki yazıları takip ediyordum. yanlış anlamadıysam sen hamilesin dimi eğer yanlış anlamışsam ne olur kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…